باسلام خدمت کاربران محترم دوستمون اقا نیما از من خواست که یه مدار پارازیت گیر واسه رادیو براش بزارم
باید به دوست عزیزمون بگم که مدار خاصی وجود نداره به نام پارازیت گیر ویک سری مدارات تقویت کننده ی امواج هست که بر روی اکثر رادیو ها موجود میباشد کارش تقویت امواجی هست که رادیو میخواد حالا من یه ترانس بهتون معرفی میکنم که با یه سری کار ها میشه اونو تبدیل به یه پارازیت گیر کرد البته کاربرد این ترفند در ماهواره بیشتره تا رادیو
در ابتدا باید این نکته رو یاد آوری کنم روش فوق فقط قادره تا۷۰٪جلوی پارازیت رو بگیره و با کمک دوستان و اساتید زیادی که در مخابرات سر رشته دارند طراحی و تست شده و اگر به طور صحیح ساخته بشه تا حدودی کار خواهد کرد و جلوی پارازیت رو میگیره
خوب در مورد این که چطوری جلوی امواج مزاحم یا همون پارازیت های معروف که البته چندی خیلی پیشرفته تر شدن بدلیل ورود دستگاه های پارازیت انداز جدید که دارای سیستم های جدیدی مثل قابلیت سینتی سایزر و میدان کروی هوشمندو.... ...میباشند. که در ادامه توضییحات موردنظر هر کدام رو در صورت لزوم خواهم داشت.
اما برسیم به روش های مورد نظر :در این روش که مفصلا توضییح خواهد داده شد در ادامه باید گفت با ایجاد یک میدان مغاطیسی امواج مزاحم را رد
خواهیم داد. در این روش به یک سری مواد نیازمندیم که یک به یک خواهیم گفت:
1.1 یک اتو ترانس 220-0
1.2 میله های صیقل داده شده با سوهان ورقه ای (همان میله های نصب ال ان بی)
1.3 سیمه بدون روکش حدود چندین متر
1.4 روش کارمعرفی1.1
اتو ترانس : شماتیک مداری بود!
شکل ساختاری و بیرونی
معرفی 1.2
سمباده آهن
نمونه ای از ان
معرفی 1.3
سیم لخت
اینم شکل ..البته اگه اینجوریش رو هم نگرفتید میتونید یک چند متر سیم روکش دارو بدو ن روکش کنید...البته دراون صورت بهتره سیمه شمش باشه نه افشانه که کارتون سخت تر میشه چون باید اون رو هم یک چند دوری بگردونید!
خوب میاییم میله های متصل به ال ان بی رو با سمباده خوب صیقل میدهیم . تا دیگه اثری از جرم و زنگ و .... روی ان نماند.
بعد از این کار شروع میکنیم از یک سر و همین طور سیم بدون روکش را روی میله ها میکشیم. تا سر دیگر میرویم یک دور رفت کافیه مگر اینکه جواب نده کار! که بعدا توضییح میدهم.
خوب بعدش میریم سر وقت نصب میله ها خیلی با دقت کار کنید که به لاک سیم ها اسیب نرسید.... وسیم زخمی نگردد که جواب جالبی نمیگیرید.تو جه گردد که سه سر بالایی که سیم رسیده رو بهم وصل کرده و طوری که به خود دیش تماسش پیدا نکند بهم پیچانده و پایین بیاوردید.
و سپس سر مورد نظرو به یکی از پایانه های اتو ترانس وصل کنید. و در مورد سر دیگر هم همین کار رو تکرار کنید.
خوب حالا اتو ترانس رو روشن کنید ...توجه کنید که باید درجه روی 0 باشه ابتدا و سپس کم کم زیاد کنید یعنی ابتدا 2 ولت به 2 ولت و تا 10 ولت و بعد 5 ولت به 5 ولت تا 50 ولت و بعد نیز 10 ولت به 10 ولت تا حد مجاز!
خوب اگه مراحلی که گفتم رو بادقت صورت دهید موفق خواهید شد ! البته هر دیش و هر منطقه ای با یک رنج ولتاژ جواب خواهد داد پس صبور باشید و در رنج های گوناگون به سیگنال تلویزیون توجه کنید!
البته وقتی دیدید که سیگنال اصلی داره از بین میره رنج رو کم کنید تا روی یک ولوم صحیح تنظیم کنید!
و موفق شید!!!
توجه کنید این روش کاملا علمی بوده و بروی تحقیقات سیگنالها و میدان ها بدست امده است.
پس موفق باشید
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)