سخن پایانی
بررسی تخصصی ما از نخستین iPad را در وبلاگ مان منتشر کردیم. مطمئنا وبلاگ ما در آن زمان در آغاز راه بود و به همین دلیل نیازمندی آیتمی برای جلب توجه کاربران به آن بودیم. اما این تنها یک سوی ماجراست. در آن زمان تبلت ها با تولید گوشی های تلفن همراه برابری نمی کردند اما اگر اکنون به بازار نگاه کنیم ، متوجه خواهیم شد که هر کدام از سازندگان گوشی های تلفن همراه ، محصولی از این نوع را در کارنامه خود دارند.
اپل بار دیگر این کار را به انجام رساند . جمله پیش را باید با لحنی آهسته و یکنواخت بخوانید چراکه ارتقاهای صورت گرفته در تبلت جدید اپل بسیار کم هستند. البته می توانید این جمله را به صورت تعجبی هم بخوانید. مثل همیشه باز هم اپل استانداردهایی را به وجود آورد تا دیگران آن ها را دنبال کنند.
اپل میلیون ها نمونه از نخستین iPad را به فروش رساند. تنها در دو روز ، موجودی iPad 2 در آمریکا به صفر رسید. و خریداران این تبلت ، دارندگان iPad نبودند که تبلت خود را دور انداخته و محصول جدید اپل را خریداری کنند. iPad 2 اصلا برای آن ها ساخته نشده است. این محصول برای ارتقای نسل اول iPad ساخته نشده است بلکه هدف آن جلب توجه کاربران جدید است.
iPad 2 قدرت پردازشی را به دو برابر افزایش داده و علاوه بر این FaceTime و ضبط ویدیویی HD به قابلیت های آن افزوده شده اند. افزایش سرعت کار تبلت به خوبی آشکار است اما تا به حال توسعه دهندگان استفاده چندانی از پتانسیل بالای آن نکرده اند. بسیاری از دارندگان iPad هم دوست داشتند تبلتی داشته باشند که امکان ضبط ویدیویی HD نیز داشته باشد.
اما در اصل ، همه چیز به تعریف شما از قابلیت حمل باز می گردد. برخی تنها از تبلت خود در خانه استفاده می کنند و برخی دوست دارند آن را در کیف شان گذاشته و با خود بیرون ببرند.
از نظر قابلیت حمل تبلت جای میان گوشی های تلفن همراه ، نت بوک ها و لپ تاپ ها دارد. ترکیب این ابزارها متفاوت است اما به نظر می رسد غیرضروری ترین آن ها همین تبلت است. اما آیا اپل هم به این موارد اندیشیده است ؟ آیا زمان زیادی طول کشیده است تا آن ها متقاعد شوند؟ مسلما جواب به این پرسش ها منفی است و به همین دلیل هم اپل شایسته تقدیر و تحسین است.
در حال حاضر رقیبی برای iPad 2 وجود ندارد. تبلت های مبتنی بر Android 3.0 Honeycomb ، به غیر از Motorola Xoom هنوز به مرحله انتهایی نرسیده اند. موتورولا در عرضه Xoom به همراه iPad 2 عجله به خرج داد و در نهایت آن را بدون پشتیبانی از فلش و نرم افزارهای معدود سازگار با آن به بازار عرضه نمود. در حال حاضر نمی توانید انتظار پشتیبانی چندانی برای Xoom داشته باشید و علاوه بر این ، قیمت این تبلت به طرز باور نکردنی بالاست.
Samsung galaxy tab 10.1 و 8.9 در ماه ژوئن به بازار راه پیدا خواهند کرد. این دو رقیب قدرتمندی برای آیفون خواهند بود و امیدواریم در زمان عرضه آن ها تعداد نرم افزارهای در دسترس هم به میزان خوبی رشد کرده باشد. آن ها شایسته چنین آرزویی هستند.
Android Honeycomb رابط زیبایی دارد و تقریبا هیچکدام از نقاط ضعف و محدودیت های iOS در آن دیده نمی شود . علاوه بر این ، این سیستم عامل به جامعه بزرگی از برنامه نویسان اتکا کرده است. البته نقص هایی هم در آن به چشم می خورد. برای مثال می توان به فاصله Android Market با AppStore ، نیاز به اصلاح رزولوشن نرم افزارها توسط برنامه نویسان و تفاوت های سخت افزاری اشاره کرد.![]()
Android Honeycomb سیستم عاملی است که به طور اختصاصی برای تبلت ها طراحی شده است اما iPad از همان سیستم عامل گوشی های هوشمند با تغییر اندازه استفاده می کند. تبلت های مبتنی بر آندروید به دلیل طراحی شدن سیستم عامل خاص خود از پایه ، استفاده بهتری از وضعیت صفحه نمایش خواهند کرد. اما به نظر می رسد اپل تا به جال یک گام در این رقابت از سایرین پیش است . دوست داشته باشید یا نه ، اپل باز هم این کار را با موفقیت به انجام رسانده است!
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)