صفحه 14 از 14 نخستنخست ... 41011121314
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 134 , از مجموع 134

موضوع: فوتبال باشگاهی انگلستان | بحث و تبادل نظر

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

رسانه‌ها هياهو نکنند
    ونگر: فابرگاس در آرسنال مي‌ماند

سرمربي تيم فوتبال آرسنال گفت: بهتر است مطبوعات هياهو نکنند زيرا فابرگاس در آرسنال مي‌ماند.

00016326
    به نقل از ايريش‌تايمز، آرسن ونگر اظهار داشت: فصل تابستان که مي‌رسد، مطبوعات هياهوي زيادي راه‌ مي‌اندازند که به‌نظرم بيهوده است. من هنوز اتفاقات سال گذشته در مورد سسک فابرگاس در ارتباط با بحث پيشنهاد بارسلونا و جنجال مطبوعات را از خاطر نبرده‌ام. هشدار مي‌دهم امسال آن تجربه را تکرار نکنند. زيرا تا اين لحظه هيچ پيشنهادي بابت فابرگاس از طرف آرسنال دريافت نشده است و اين بازيکن در جمع ما مي‌ماند.
    اين اظهارات پس از درج اخباري در مطبوعات دال بر تلاش مجدد قهرمان جديد اروپا براي تصاحب کاپيتان 24 ساله تيم آرسنال بود.
    وي افزود: نمي‌توان کتمان کرد که تابستان گذشته بارسا بابت فابرگاس پيشنهاد داد. ولي آن همه هياهو اعصاب‌خردکن از طرف رسانه‌ها امري بي‌ارزش بود. اميدوارم رسانه‌ها متوجه نکته شده باشند و براي امسال قصد تکرار داستان قديمي را نداشته باشند، زيرا هيچ پيشنهادي بابت او در باشگاه ما موجود نيست.
    مربي 15 سال گذشته لندني‌ها اظهار داشت: هدف ما حفظ فابرگاس است. از نظر من او بهترين هافبک جهان است. طبيعي است که بخواهيم ساختار تيم‌ را برمبناي او طراحي کنيم.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

وين روني: هنوز به اورتون عشق مي‌ورزم

گلزن ملي‌پوش منچستريونايتد مي‌گويد اولين تيم ورزشي‌اش همچنان برايش ارزشمند است.

00004421
    به نقل از ديلي‌ميل، وين روني که سال 2004 از اورتون تيم دوم شهر ليورپول جدا شد و به اولدترافورد آمد گفت: ترک اورتون،‌ تصميم سختي براي من بود. اين تيم هنوز هم براي من ارزش زيادي دارد، از اين رو تنها تيمي که مي‌توانستم پس از آن ادامه فعاليت دهم منچستريونايتد بود.
    وي که شنبه شب در فينال ليگ قهرمانان اروپا و در بازي با بارسلونا تک گل تيمش را در باخت 3 بر يک به ثمر رساند افزود: در آن موقع خيلي کم‌سن بودم. تصميم‌گيري در آن شرايط برايم بسيار دشوار بود، فکر مي‌کنم اگر براي آمدن به منچستر تصميم‌‌گيري نمي‌کردم هيچ‌وقت از اورتون دل نمي‌کندم.

اين مهاجم 26 ساله ادامه داد: آن موقع اورتون خيلي ممانعت کرد من به منچستر نروم، اما من علاقه داشتم در جمع شياطين سرخ حضور يابم. از آن موقع هفته به هفته تمام نتايجي که اورتون مي‌گيرد،‌ را تعقيب کرده‌ام. آرزو مي‌کنم هميشه نتايج خوبي بگيرند.
    او افزود: هنوز دلبسته اورتون هستم. به طوري که پسرم تمام لباس‌هاي آن را دارد. اين تيم سبب شد تا من در عرصه فوتبال مطرح شوم و تا حد يک بازيکن درجه يک پيشرفت کنم. از اين بابت از اورتون ممنون هستم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

سم آلاردايس، مربي جديد وستهام

سم آلاردايس، سرمربي سابق بولتون و بلکبرن اعلام کرد که هدايت تيم سقوط کرده وستهام را برعهده خواهد گرفت و اين خبر تا ساعاتي ديگر به طور رسمي اعلام خواهد شد.

00016692
    وستهام که در این فصل به رقابت های دسته اول سقوط کرد، قصد دارد خیلی زود بار دیگر به لیگ برتر برگردد و برای رسیدن به این هدف آلاردایس 56 ساله را به عنوان سرمربی انتخاب کرده است.
    او در گفتگویی گفت:" من بعد از سپری کردن تعطیلات با خانواده ام، هدایت وستهام را برعهده خواهم گرفت. کار کردن با تیمی که تازه سقوط کرده همیشه دشوار است اما من می خواهم وستهام را بلافاصله به لیگ برتر برگردانم."
    هنوز بر سر بعضی از مسائل شخصی توافق حاصل نشده اما انتظار می رود آلاردایس قراردادی دو ساله با وستهام امضا کند.
    گفته می شود مه دیوید گلد و دیوید سالیوان، مالکان باشگاه وستهام، از به خدمت گرفتن آلاردایس بسیار راضی هستند و قصد دارند خبر رسمی به کار گیری او را همین امروز اعلام کنند.
    با سقوط وستهام به دسته اول، آورام گرانت از این تیم اخراج شد و اکنون آلارادایس که از زمان اخراجش از بلکبرن در دسامبر گذشته هدایت تیمی را برعهده نداشته، جای او را خواهد گرفت.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

اوون با منچستريونايتد تمديد کرد

مايکل اوون، مهاجم باتجربه منچستريونايتد، قراردادش را با اين باشگاه براي يک فصل ديگر تمديد کرد.

00009525
    در هفته های اخیر شایعات زیادی در مورد جدایی اوون به گوش می رسید اما او در نهایت قراردادش را با شیاطین سرخ تمدید کرد. این مهاجم 31 ساله که دو فصل قبل به منچستریونایتد پیوست، به دلیل مصدومیت و ناآمادگی فرصت زیادی برای بازی در الدترافورد پیدا نکرد اما بارها از علاقه اش برای ادامه حضور در این تیم گفته بود.
    او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه منچستریونایتد گفت:" من خوشحالم که با باشگاه برای تمدید قراردادم برای یک فصل دیگر به توافق رسیدم.
    بازی کردن زیر نظر یک مربی بزرگ در کنار بازیکنانی فوق العاده و در مقابل هوادارانی بی نظیر واقعا استثنایی است. نمی توانم برای شروع فصل آینده صبر کنم."
    سر الکس فرگوسن نیز از تمدید قرارداد اوون ابراز رضایت کرد و گفت:" مایکل ثابت کرده که فوتبالیست بزرگی است. مایکل بدشانس است که فرصت زیادی برای بازی پیدا نمی کند. از طرف دیگر درخشش چیچاریتو همه را در سایه قرار داده است.. من خوشحالم که مایکل برای یک فصل دیگر می ماند و می تواند فرصت بیشتری برای بازی پیدا کند."

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 14 از 14 نخستنخست ... 41011121314

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)