صفحه 8 از 14 نخستنخست ... 456789101112 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 134

موضوع: فوتبال باشگاهی انگلستان | بحث و تبادل نظر

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

روني محروم نشد

وين روني به دليل ضربه‌اي که با آرنج به صورت مک کارتي زد از سوي اتحاديه فوتبال انگليس با جريمه‌اي روبرو نشد.

00004421
    حرکت وين روني که در آستانه خطر محروميت سه جلسه اي قرار داشت، از سوي اتحاديه فوتبال انگليس مستحق جريمه و محروميت شناخته نشد و به اين ترتيب ستاره ملي‌پوش شياطين سرخ مي تواند تيمش را در ديدار حساس مقابل چلسي همراهي کند.

وين روني در ديدار تيمهاي منچستريونايتد و بيرمنگام با آرنج به صورت مک کارتي کوبيده بود.

اتحاديه فوتبال انگليس پس از دريافت گزارش کلاتنبرگ داور بازي و همچنين گزارش ناظر بازي راي خود را صادر کرد. داور بازي در گزارش خود نوشته که صحنه حرکت روني را کاملا ديده و تنها يک ضربه آزاد را کافي دانسته است. با اظهار نظر صريح داور، اتحاديه فوتبال انگليس هم راي به محروم نشدن روني داد تا خيال الکس فرگوسن از بابت در اختيار داشتن ستاره تيمش براي رويارويي با آبيهاي لندن آسوده باشد.

بنا به اعلام نظر اتحاديه فوتبال انگليس، بازبيني تصاوير مربوط به صحنه هاي مشکوک تنها در مواردي صورت مي گيرد که از ديد داور بازي پنهان مانده باشد،‌ اما زماني که داور صحنه را ديده و بر اساس آن تصميم گرفته ديگر دليلي براي بازبيني فيلم وجود ندارد.
    در بيانيه اتحاديه فوتبال انگليس آمده، داوران معمولا در زمين توپ را دنبال مي کنند، چرا که بيشترين اتفاقها در جايي رخ مي دهد که توپ حرکت مي کند. با اين وجود ممکن است در صحنه‌هايي درگيري بدون توپ به وجود بيايد که از چشم داور پنهان بماند. اما با توجه به اين که کلاتبرگ صحنه را کاملا ديده، نمي توان ايرادي به کار او گرفت.
    اين اظهار نظر از سوي اتحاديه فوتبال انگليس در حالي صورت گرفت، که روبرتو مارتينز سرمربي تيم ويگان پيش از اين اعلام کرده بود اگر داور بازي صحنه را به درستي ديده بود، بدون ترديد وين روني را با کارت قرمز مستقيم از بازي اخراج مي کرد.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

ارزيابي آنچلوتي از صدرنشين ليگ برتر

از نظر سرمربي تيم فوتبال چلسي عامل موفقيت فصل جاري منچستريونايتد تنها ثبات تيمي بوده است.

00005842
    به نقل از روزنامه ايندپنديت، کارلو آنچلوتي گفت: به باور من بزرگ‌ترين ويژگي در صدرنشيني و درخشش فصل جاري منچستريونايتد، اين نکته است که با ثبات تيمي بازي مي‌کند.
    وي افزود: وقتي به کارنامه چنين حريفي نگاه مي کنيم، متوجه مي شويم تنها يک بازي را واگذار کرده است. در بقيه مسابقات تا تمرکز بسيار بالا بازي کرده‌اند.خود همين نکته، بهترين دليل براي اثبات تداوم صدرنشيني شان است.
    منچستريونايتد اکنون با 60 امتياز در صدر جدول قرار دارد. در حاليکه چلسي که فصل گذشته تحت رهبري مربي ايتاليايي به مقام قهرماني ليگ برتر رسيد، اکنون با 45 امتياز صاحب در رتبه پنجم قرار دارد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

هفته 28 ليگ برتر انگليس/تساوي استوك سيتي و ويگان

تيمهاي استوک سيتي و ويگان در هفته‌ي بيست و هشتم ليگ برتر انگليس به تساوي رسيدند.

00026850 در هفته‌ي بيست و هشتم ليگ برتر، يک ديدار برگزار شد که استوک سيتي در خانه مقابل وست برومويچ با تساوي يک بر يک متوقف شد.
    در ديدارهاي يک شنبه شب، ليورپول با نتيجه‌ي 3 بر يک در زمين وستهام تن به شکست داد و منچسترسيتي با تساوي يک بر يک که مقابل فولام به دست آورد، هشتمين نتيجه مساوي را به دست آورد.

در دو ديدار باقيمانده هفته‌ي بيست و هشتم ليگ برتر انگليس، چلسي مقابل بيرمنگام به ميدان مي‌رود و تاتنهام در وايت هارت لين پذيراي آرسنال است.
    در جدول رده بندي ليگ برتر انگليس منچستريونايتد و آرسنال با 60 و 57 امتياز در مکانهاي اول و دوم قرار دارند و منچسترسيتي با يک بازي بيشتر و 50 امتياز در مکان سوم ايستاده است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

عذرخواهي بازيكنان آرسنال از هواداران

00026725
    پس از شکست آرسنال در فينال کارلينگ کاپ برابر بيرمنگام که در پي اشتباه دروازه بان و مدافع اين تيم صورت گرفت، بسياري از بازيکنان آرسنال حتي سسک فابرگاس کاپيتان تيم که در آن ديدار غايب بود از هواداران پوزش خواستند.

آنها از اين طريق از هواداران آرسنال خواستند همچنان به حمايتشان از اين تيم ادامه دهند.
    فابرگاس در توييتر باشگاه آرسنال نوشته است: تبريک به بيرمنگام. اين تيم ظرفيت هاي بالايي دارد و هنوز اهداف ديگري براي جنگيدن در سر آنها در اين فصل وجود دارد. از حمايت شما سپاسگزارم.
    تيم فوتبال آرسنال در ديدار نهايي جام اتحاديه باشگاههاي انگليس با نتيجه دو بر يک از تيم بيرمنگام شکست خورد.
    فان پرسي هم نوشت: بسيار متاسفم که نتوانستيم کارلينگ کاپ را به شمال لندن برگردانيم. از حمايت کنوني شما متشکرم. بار ديگر مي گويم که متاسفم.
    باکاري سانيا نيز در توئيتر نوشت: فقط احساس شرم مي کنم، متاسفم.
    جک ويلشر در صفحه توييتر نوشت: همه آنچه که مي توانم بگويم اين است که براي تماشاچيان متاسفم. مي دانم که از اين شکست ضربه خوردند، اما ما بايد همچنان متحد و در کنار هم باشيم. هنوز سه عنوان قهرماني ديگر باقي مانده است. بايد به راهمان ادامه دهيم. متاسفم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

هانري: آرسنال خانه من است، مي خواهم برگردم

مهاجم سابق تيم فوتبال آرسنال گفت: آرسنال مثل خانه من است و مي خواهم که به اين تيم بازگردم.

00009829
    تيري هانری اعتراف کرد که دلش براي بازي براي آرسنال تنگ شده است و علاقه دارد تا فرصتي براي بازگشت به جمع توپچي ها پيدا کند.
    هانری در مدت هشت سال بازي براي اين باشگاه لندني، در 254 بازي 174 گل زد، پيش از آن که به بارسلونا و سپس به نيويورک ردبولز منتقل شود.
    اما هانری تاييد کرد که هنوز احساس مي کند بخشي از اين باشگاه است که در سال 2007 آن را ترک کرد و ممکن است به اين تيم بازگردد.
    کاپيتان سابق آرسنال گفت: من اين باشگاه را دوست دارم. اگرچه من متاسفانه آرسنال را ترک کردم اما هيچگاه واقعا از اين تيم جدا نشدم. هروقت به استاديوم امارات برمي گردم احساس مي کنم که به خانه ام بازگشته ام. اينجا يک خانواده بزرگ است و من يکي از هواداران باشگاه هستم.
    تيري هانری در توضيح علاقه اش به آرسنال گفت: شما بايد در آرسنال زندگي کنيد و نفس بکشيد تا اين را بفهميد. من مي خواهم به اينجا بازگردم، اميدوارم که روزي بتوانم بازگردم. من اين باشگاه را دوست دارم و مي خواهم آنچه آرسنال به من داد را جبران کنم.
    اين مهاجم فرانسوي در سن 33 سالگي در پايان راه فوتبال حرفه اي به عنوان بازيکن است و مي پذيرد که اگر به عنوان يکي از بازيکنان نتواند به آرسنال بازگردد، حضور در کادر فني اين تيم مي تواند يکي از گزينه هايش باشد اما جايگزيني آرسن ونگر سرمربي کنوني توپچي ها را رد مي کند.
    وي ادامه مي دهد: من مي دانم که اگر ونگر از آرسنال برود روز بدي براي اين تيم است و نمي دانم که چي کسي مي تواند جايگزين او شود.
    هانری در پايان گفت: اگر روزي آنها من را بخواهند، من فقط مي خواهم بازگردم. چه زماني، نمي دانم، فقط مي خواهم برگردم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

ونگر: نبرد بر سر قهرماني در ليگ برتر را از دست نمي‌دهيم

آرسن ونگر، مربي آرسنال مي‌خواهد نااميدي‌هاي شکست يکشنبه در فينال جام اتحاديه را فراموش کند.

00016326 او نمی‌خواهد این باخت اثری منفی روی عملکرد آنها در سه رقابتی که در آنها حضور دارند داشته باشد: «جام اتحادیه چهار یا پنج بازی است، اما لیگ 38 بازی است. ما 38 بازی را به دلیل یک بازی دور نمی‌اندازیم.
    مطمئنم که ما شخصیت لازم را داریم و این فرصت خوبی است تا نشانش دهیم.
    ما باید به رفتار خود ببالیم، با باوری که داریم به پیش برویم، سرمان را بالا بگیریم و با دیگر رقابت‌هایی که در آنها هستیم روبرو شویم.
    پس از آن اشتباه با پرسش‌های بسیاری روبرو شدیم، اما حالا باید آن قدر قوی باشیم که بایستیم. این فرصت خوبی است تا نشان دهیم که قدرت ذهنی واکنش به اوضاع را داریم.»
    ونگر می‌گوید لوران کوشیلنی و وویچیخ اشچسنی، پس از آن اشتباه که منجر به گل برتری بیرمنگام در فینال جام اتحادیه در دقیقه 89 شد، احساس بسیار بدی دارند: «هر دو نابود شده‌اند. ما باید آنها را بلند کنیم و به آنها کمک کنیم. تیم همین است، و اشتباه هم بخشی از بازی است. آنها به دلیل ارتباط نداشتن با هم و کمی هم اراده نداشتن این اشتباه را کردند.»

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

رقابت در ليگ برتر انگليس حساس تر شد
    چلسي دومين شکست فصل منچستريونايتد را رقم زد

يک گل ديرهنگام، دومين شکست منچستر يونايتد در فصل جاري ليگ برتر فوتبال انگليس را در ديداري حساس در مقابل چلسي رقم زد و جان تازه اي به رقابت بر سر قهرماني داد.

00025199
    اين گل بحث برانگيز 10 دقيقه به پايان بازي در ورزشگاه ''''''''استامفورد بريج'''''''' لندن توسط ''''''''فرانک لمپارد'''''''' براي تيم ميزبان به ثمر رسيد.
    ''''''''مارتين آتکينسون'''''''' داور اين مسابقه با تصميم بحث برانگيز خود مبني بر سرنگون شدن ''''''''يوري ژيرکف'''''''' بازيکن چلسي که از روي نيمکت ذخيره ها وارد زمين شده بود توسط ''''''''کريس اسمالينگ'''''''' مدافع منچستر اين گل را به آبي پوشان هديه کرد.
    دريافت اين گل، ضربه سنگيني به شياطين سرخ وارد کرد چرا که آنان با گل ''''''''وين روني'''''''' در نيمه نخست، تيم پيروز ميدان بودند.
    اما کمي پس از آغاز نيمه دوم، ''''''''ديويد لوييز'''''''' مدافع برزيلي با نخستين گل خود براي چلسي نتيجه را يک بر يک مساوي کرد و لمپارد پيش از آنکه کاپيتان ''''''''نمانيا ويديچ'''''''' با دريافت دومين کارت زرد در وقت تلف شده از زمين اخراج شود، گل پيروزي بخش چلسي را به ثمر رساند.
    هرچند که شانس چلسي براي قهرماني مجدد با توجه به فاصله 12 امتيازي اين تيم با منچستر يونايتد صدرنشين بسيار اندک است اما اين پيروزي جان تازه اي به رقابت آرسنال و منچستر داد.
    آرسنال اکنون تنها چهار امتياز با منچستر فاصله دارد منتهي يک بازي کمتر انجام داده است .
    منچستر سيتي و چلسي نيز به ترتيب با 50 و 48 امتياز در مکانهاي سوم و چهارم جدول قرار دارند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

لمپارد: به کورس قهرماني بازگشته ايم

ستاره انگليسي بامبدل کردن پنالتي چلسي به گل، پيروزي اين تيم در استمفورد بريج را رقم زد.

00009642
    فرانک لمپارد پس از پیروزی 1-2 تیمش مقابل یونایتد هشدار داد که آبی پوشان به آسانی از تلاش برای کسب عنوان قهرمانی در رقابتهای این فصل دست نمی کشند.
    چلسی درابتدا با گل وین رونی از حریف عقب افتاد ولی گل داوید لوئیس و ضربه پنالتی لمپارد که به گل مبدل شد سه امتیاز ارزشمند را به حساب چلسی واریز کرد.
    بدین ترتیب چلسی به 12 امتیازی یونایتد صدرنشین رسید.آرسنال هم با 4 امتیاز فاصله نسبت به یونایتد در رده دوم قرار دارد ولی لمپارد معتقد است که چلسی که یک بازی هم کمتر انجام داده هنوز در کورس قهرمانی حاضر است.
    لمپارد در پایان مسابقه سه شنبه شب گفت:« ما سه شنبه فاصله را کم کردیم؛ هنوز راهی طولانی پیش رو داریم. یونایتد با شایستگی در صدر جدول است ولی ما هم نشان دادیم که هنوز درکورس قهرمانی هستیم.»
    ستاره انگلیسی ادامه داد:« این یک نشانه است؛ وقتی 0-1 از حریف عقب می افتیم و با سه مهاجم- فرناندو تورس، دروگبا و آنلکا- به دنبال گلزنی هستیم، اگر سایر بازیکنان تیم هم بتوانند کاری بکنند، از فرصتهایشان بهره خواهند برد.»

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

اورتون توسط ريدينگ در جام حذفي انگليس حذف شد

تيم فوتبال اورتون از صعود به مرحله يک هشتم نهايي جام حذفي انگليس بازماند.

00002533
    شب گذشته از مرحله يک شانزدهم در ورزشگاه گوديسون پارک جدال اورتون و ريدينگ انجام شد. در اين مسابقه که داور به سه اورتوني و دو بازيکن ريدينگ در حضور 29 هزار نفر تماشاگر کارت زرد نشان داد، صحنه هاي گل زيادي خلق نشد.
    از اين رو تنها يک بار توپ از خط دروازه ها عبور کرد که ريدينگ موفق شد توسط ماتيو ميلز در دقيقه 26 گلزني کرده و بار صعود به دور يک هشتم ببندد.
    امشب ( چهارشنبه) در همين مرحله دو ديدار انجام خواهد شد. ابتدا در ورزشگاه امارات، آرسنال ميزبان ليتون است، سپس منچسترسيتي با آستون ويلا در ورزشگاه سيتي آو روبرو خواهد شد.

football3.ir

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

آنچلوتي:فاصله مان بايونايتد براي قهرماني خيلي زياد است

کارلو آنچلوتي با اشاره به فاصله 12 امتيازي تيمش به يونايتد صدرنشين به اين نکته اشاره کرد که فاصله تيمش با تيم صدرنشين براي کسب عنوان قهرماني خيلي زياد است.

00016244
    چلسی سه شنبه شب با نتیجه 1-2 یونایتد را شکست داد و در پایان این دیدار کارلو آنچلوتی گفت:« نمی توانم باور کنم که فاصله 12 امتیاز است.ما باید صادق باشیم ؛ اوضاع جدول این طور است و باید به آن احترام بگذاریم.یونایتد خیلی باثبات تر از ما بازی می کند و درک این موضوع خیلی ساده است.»
    مربی ایتالیایی چلسی ادامه داد: «ما برای فتح عنوان قهرمانی فاصله زیادی با یونایتد داریم. آنها تیم خیلی خوب و قدرتمندی هستند و ما باید برروی تیم خودمان تمرکز کنیم.این پیروزی برای ما و اعتماد به نفسمان خیلی مهم بود ولی درحال حاضر نمی توانیم به صدرجدول بازگردیم ولی بازگشت ما به روند مسابقات خیلی خوب بود. بازی خیلی سختی مقابل تیم بزرگی بود ولی ما به پیروزی رسیدیم که خیلی مهم بود.یونایتد بازی با کیفیتی را در نیمه اول ارائه داد و در ضد حملات فوق العاده بود. ما بازی را خیلی خوب شروع کردیم ولی در میانه های نیمه اول کار را سخت تر دیدیم و باید فشار بیشتری وارد می کردیم.در نیمه دوم اوضاع بهتر شد و توانستیم بازی بهتری را به اجرا بگذاریم.ما از قدرتمان درمیانه میدان استفاده کردیم و بازی را متعادل کردیم.امشب تیم ما روحیه خوبی داشت و هیچ وقت مشکلی با اتحاد و انسجام بازیکنان نداشتیم ، چون همیشه با هم متحد بوده ایم.همیشه اوضاع همین بوده.»
    داوید لوئیس در طول مدت بازی، درکانون توجهات بود.او گل تساوی تیمش را به ثمر رساند و با خوش شانسی از اخراج گریخت.آنچلوتی درمورد عملکرد ستاره برزیلی اش گفت:« او عملکرد خیلی خوبی داشت.او تاثیرگذاری زیادی در بازی مقابل فولام داشت و دراین دیدار هم گل مهمی را به ثمر رساند.»
    فرناندو تورس نتوانست در این بازی تاثیرگذارباشد و آنچلوتی گفت:« ما نباید مقایسه کنیم.تورس گلزنی نکرد ولی من از مهاجمانم نمی خواهم که گل بزنند و از آنها می خواهم که برای تیم بازی کنند. او بازی خوبی را به نمایش گذاشت و تلاش زیادی برای تیم انجام داد و سعی کرد که مدافعان حریف را تحت فشار قرار دهد.»

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 8 از 14 نخستنخست ... 456789101112 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)