پپه رينا: جام مي خواهم ولي از ليورپول نمي روم
دروازه بان تيم فوتبال ليورپول احتمال جدايي اش از اين تيم را منتفي دانست.
![]()
پس از خروج غيرمنتظره فرناندو تورس از جمع سرخپوشان آنفيلدي پپه رينا دروازه بان دوم تيم ملي اسپانيا با وجود اين که از روند فعلي تيمش ناراضي است قصد جدايي ندارد.
رينا درباره وضعيتش در ليورپول گفت: ادوين فان درسار قصد دارد تابستان دستکش هايش را آويزان کند و به اين ترتيب منچستر يونايتد به دنبال دروازه بان جديدي خواهد بود اما من با توجه به اين که با ليورپول قرارداد دارم در حال حاضر نمي توانم کار خاصي انجام دهم.
رينا ادامه داد: مسلما همه دوست دارند در تيمي بازي کنند که شانس رسيدن به عنوان قهرماني را داشته باشند ما هميشه در ليورپول تلاش مي کنيم که سهميه ليگ قهرمانان اروپا را به دست بياوريم نه اين که براي قهرماني تلاش کنيم. من نمي خواهم فقط در ليگ قهرمانان بازي کنم مي خواهم براي قهرماني هم تلاش کنيم.
دروازه بان تيم فوتبال ليورپول با اشاره به شايعات اخير پيرامون پيشنهادهاي باشگاه هاي مختلف براي جذب وي عنوان کرد: از اين که اين همه شايعه درباره من وجود دارد خسته شده ام. من به قراردادم با باشگاه ليورپول پايبند خواهم بود. با هيچ کس هم صحبتي نکردم و صدرصد بازيکن ليورپول هستم. حفاظت از دروازه ليورپول براي من يک امتياز به شمار مي رود. فقط مي خواهم به موفقيتهايم قهرماني را هم اضافه کنم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)