صفحه 11 از 13 نخستنخست ... 78910111213 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 124

موضوع: فوتبال باشگاهی اسپانیا | بحث و تبادل نظر

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

گوارديولا: خودمان را قهرمان بدانيم، همه‌چيز خراب مي شود

سرمربي تيم فوتبال بارسلونا با وجود حاشيه‌ي امنيت 8 امتيازي همچنان معتقد است که نبايد ليگ را پايان يافته قلمداد کرد.

00026200
    گوارديولا و تيمش در هفته‌ي سي‌ام رقابت‌هاي لاليگا در غياب چند بازيکن کليدي يک پيروزي خارج از خانه ارزشمند به دست آورد، ارزش اين پيروزي البته زماني بيشتر شد که رئال در خانه تن به شکست داد.

پپ گوارديولا در پايان بازي گفت: اگر بخواهيم فکر کنيم که وضعيت قهرماني در ليگ مشخص شده و ما قهرمان شده‌ايم همه چيز را از دست خواهيم داد. مادريد تا پايان خواهد جنگيد. افزايش فاصله‌ي امتيازهاي ما اتفاق خوشايندي است، اما هنوز امتيازهاي زيادي باقي مانده است.

سرمربي بارسلونا با تمجيد از بازي ويارئال هم عنوان کرد: آنها بازي بسيار خوبي را به نمايش گذاشتند و والدس در اين بازي يکي از بازيکنان تاثيرگذار بود. آنها تيم بسيار خوبي هستند و نمايش فوق العاده‌اي مقابل ما داشتند.

گوارديولا با اشاره به انگيزه‌ي بالاي بازيکنانش اظهار کرد: براي پيروزي به زمين حريف رفته بوديم و مي‌دانستيم که بازي دشواري پيش رو داريم. آنها در نيمه‌ي اول بازي بسيار خوبي انجام دادند. گل جرارد پيکه کمک زيادي به ما کرد.

سرمربي بارسلونا درباره‌ي مصاحبه جنجالي پخش شده از شبکه "راي" ايتاليا گفت: پس از اين که اين مصاحبه را شنيدم ديوانه شدم. خبرنگاري که اين سوال را از من پرسيد منتظر جوابي جنجالي بود و البته من هم چيز جديدي نگفتم. من هميشه با رئيس باشگاه رابطه خوبي داشتم. پيش از مصاحبه به من اعلام شد که اين مصاحبه آزاد است و ممکن است هر چيزي پرسيده شود. به هر حال من مربي جواني هستم و بايد چيزهاي زيادي ياد بگيرم. من فقط در مصاحبه‌ام گفتم که وقتي مربي سه يا چهار سال در يک تيم باشد احتمال جدايي‌اش از باشگاه بيشتر مي شود، همين.

گفتنی است، سرمربي بارسلونا در روز اول آپريل در گفت و گو با شبکه راي اسپورت ايتاليا عنوان کرده بود که دوران حضورش در بارسلونا به پايان رسيده و سال آينده باشگاه را ترک خواهد کرد. گوارديولا دليل اين موضوع را اين مساله عنوان کرده بود که بالاخره پس از چند سال بازيکنان و مربي از هم خسته مي شوند.

امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

گوارديولا و اعلام نام 20 مسافر اوکراين براي مصاف با شاختار

مربي بارسلونا از 20 نفر از شاگردانش براي سفر به اوکراين براي برگزاري ديدار برگشت مقابل شاختار دعوت کرده است.

00026281
    بارسلونا در دیدار برگشت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل شاختار دونتسک ، اندرس اینیستا را به خاطر محرومیت در اختیار نخواهد داشت.
    آبی اناری ها امیدوارند تا بتوانند پس از برد 1-5 در دیدار رفت، جواز صعود به مرحله نیمه نهایی این رقابتها را کسب کنند.
    کارلس پویول، بویان کرکیچ و اریک آبیدال به دلیل مصدومیت در لیست بازیکنان فراخوانده شده به ترکیب بارسا برای این دیدار قرار نگرفته است و از همین رو فضا برای حضور اویر، اندرو فونتاس،جاناتان دوس سانتوس و تیاگو آلکانتارا باز شده است
    20 بازیکن دعوت شده به اردوی بارسا برای دیدار با شاختار بدین ترتیب است: والدس، پینتو، آلوس، پیکه، چابی، ویا، مسی، ماسچرانو، کیتا، سرخیو بوسکتس، پدرو، میلیتو،مکسول، آفلای، آدریانو، جفرن، اویر، فونتاس، تیاگو و جاناتان دوس سانتوس

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

پس از پيروزي پر گل مقابل ويارئال
    امري: از خوشحالي هواداران والنسيا لذت‌ بردم

سرمربي تيم فوتبال والنسيا بعد از پيروزي پر گل برابر ويارئال گفت: از خوشحالي هواداران‌مان پس از برتري 5 بر صفر لذت‌ بردم.

00021777
    به نقل از ساکرنت، اوناي امري مربي والنسيا ضمن تشکر از بازيکنان خود به خاطر اجراي دقيق نکات تاکتيکي و ابراز خوشحالي از کاهش اشتباهات فردي در ميان بازيکنان گفت: هواداران به چنين بازي نياز داشتند و از اين که آنها را بسيار خوشحال و هيجان زده مي‌ديدم واقعا لذت ‌بردم.
    امري ادامه داد: خيلي از مخالفان فروش داويد ويا و داويد سيلوا علت افت والنسيا را غيبت اين دو بازيکن مي‌دانستند اما با اين پيروزي همه آنها ساکت شدند و مشخص شد که علت اصلي من هستم و با شجاعت خود را مقصر اصلي در ناکامي‌هاي اخير معرفي مي کنم. والنسيا تيم بزرگي است و من به عنوان مربي هرگز خود را بالاتر از اين تيم نمي‌دانم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

در صورت گلزني در ديدارهاي بعدي
    مسي از ركورد خود عبور مي‌كند

مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال بارسلونا در صورت تداوم گلزني‌هايش در هفته‌هاي پاياني لاليگا، رکورد خود را خواهد شکست.

00001745
    به نقل از سايت رسمي باشگاه بارسلونا، ليونل مسي در 45 بازي خود 47 گل به ثمر رسانده و از اين لحاظ رکورد خود در فصل گذشته را زير پا گذاشته و در 9 بازي باقيمانده از لاليگا فرصت دارد فراتر از اين حد نيز برود.
    او گل‌هاي شماره 28 و 29 خود را در بازي برابر آلمريا به ثمر رساند و در صدر جدول در کنار رونالدو (با 29 گل زده) ايستاد.
    اين در حالي است که مسي با 3 پنالتي به گل تبديل شده مقابل 5 پنالتي رونالدو اوضاع بهتري داشته و اگر قرار باشد تنها يک صدرنشين در جدول گلزنان انتخاب شود، اين بازيکن فقط ليونل مسي خواهد بود.
    با توجه به بازي فردا شب بارسلونا برابر شاختار دونتسک اوکراين مي‌توان پيش بيني افزايش رکورد گلزني مسي را داشت اگر وي به خاطر درخشش در ال‌کلاسيکو دربي استراحت نداشته باشد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

بايد مقابل تاتنهام به آب‌وآتش بزنيم كاكا: به رئال مادريد بدهكارم

بازيکن برزيلي تيم فوتبال رئال مادريد خود را به اين تيم بدهکار دانست.

00015736
    به نقل از مارکا اسپانيا، کاکا بازيکن رها شده از کمند مصدوميت در يک سايت اجتماعي از علاقه قلبي خود به رئال مادريد نوشت: به خاطر مصدوميت مدت‌ها از رئال مادريد حقوق گرفته‌ام و هيچ کار مثبتي براي تيم انجام نداده‌ام، وقتي بازي‌هاي رئال مادريد را از خانه نگاه مي کردم احساس خجالت داشتم و اکنون که برگشته‌ام بايد با تمام وجود در خدمت رئال باشم.
    وي افزود: از اين که به موقع آمده‌ام و در حضور من بازيکناني چون رونالدو، اوزيل و آده‌بايور استراحت کرده‌اند خوشحالم، ما نبايد برابر تاتنهام چندان به آب و آتش بزنيم. البته از فوتبال ما با تاتنهام 90 دقيقه باقي مانده اما بايد منطقي بود و قبول کرد که فاصله رئال مادريد با اين تيم خيلي زياد است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

نمي‌دانم چه سمتي در اتلتيکو خواهم داشت
    انريكه: مادريدي‌ها با من صادق نيستند

سرمربي تازه به کار گرفته شده اتلتيکومادريد که شب گذشته از روي سکوها شاهد پيروزي 3 بر صفر تيمش بود، گفت: متاسفانه مسئولان اين باشگاه با من صادق نيستند.

00009858
    به نقل از مارکا، بدقولي و بي‌نظمي در رعايت تعهدات باعث دلخوري لوئيس انريکه مربي تازه اتلتيکومادريد شده است.
    شب گذشته اتلتيکومادريد برابر رئال سوسيه‌داد به پيروزي 3 بر صفر دست پيدا کرد.
    گل‌هاي اتلتيکومادريد را لوئيس فيليپه 12 و سوارس 45 و آخرو 78 به ثمر رساندند و بيشتر کارشناسان تلاش عجيب بازيکنان در حمايت از يکه سانچس فلورس را دليل اين پيروزي توصيف کردند.
    قرار بود فلورس پس از بازي شب گذشته رسما از تيم خداحافظي کند اما نه تنها قرارداد او هنوز به قوت خود باقي است بلکه صحبت‌هايي از مذاکرات مقامات اتلتيکومادريد با لوئيس آراگونس سرمربي اسبق اين تيم و تيم ملي فوتبال اسپانيا بر سر زبان ها افتاده و مالک اتلتيکو توجهي به قرارداد منعقد شده با انريکه ندارد.

لوئيس انريکه در اين خصوص گفته است: با من صادق نيستند، هر بار چيز جديدي مي گويند و کسي نيست تا پاسخ صريحي بدهد، اوضاع جالب نيست و من نمي دانم در چند روز آينده دقيقا چه سمتي خواهم داشت اما طبق قرارداد سرمربي اتلتيکومادريد هستم و اگر اين روند ادامه پيدا کند براي بر هم زدن آن و دريافت حقوق خود اقدام خواهم کرد.
    وي ادامه داد: من به خاطر مشکلات مالي از بارسلونا خارج شده‌ام و قرار نيست در تيم جديد خود نيز همين مشکلات را داشته باشم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

پيشنهاد 30 ميليون يورويي رئال مادريد براي خريد دانيله ده روسي

ژوزه مورينيو به دنبال يک هافبک در کلاس جهاني است تا از او در کنار ژابي آلونسو استفاده کند.
    00016213
    به گزارش رسانه های اسپانیایی، باشگاه رئال مادرید حاضر است برای به خدمت گرفتن دانیله ده روسی، 30 میلیون یورو به باشگاه رم بپردازد و فرناندو گاگو را نیز به این باشگاه واگذار کند.
    ژوزه مورینیو به دنبال یک هافبک در کلاس جهانی است تا از او در کنار ژابی آلونسو استفاده کند و ستاره ملی پوش ایتالیایی را بهترین گزینه برای این هدف می داند.
    نشریه اسپورت ادعا کرد مدیران باشگاه رئال امیدوارند پیشنهاد 30 میلیون یورو آنها مورد توجه توماس دی بندتو، مالک جدید جالوروسی، قرار بگیرد. ضمن اینکه آنها حاضرند گاگو را نیز به عنوان بخشی از قرارداد راهی رم کنند.
    آقای خاص از زمان حضورش در اینتر شناخت خوبی از ده روسی دارد و در آن زمان نیز تلاش کرد او را به خدمت بگیرد اما این انتقال هرگز انجام نشد.

اما از سوی دیگر با توجه به اهدافی که مالک جدید باشگاه رم دارد، بعید است او تمایلی برای از دست دادن ستاره های تیمش داشته باشد.
    هرگونه فروش احتمالی بازیکنان مطمئنا با نظر مربی فصل بعد باشگاه صورت خواهد گرفت. قرارداد وینچنزو مونتلا، سرمربی فعلی باشگاه در ماه می آینده به پایان خواهد رسید.
    ده روسی در رقابت های این فصل 25 بازی برای رم انجام داد و 2 بار نیز گلزنی کرد. رم در حال حاضر در رتبه ششم جدول رده بندی سری آ قرار دارد و چهار امتیاز با مکان چهارم جدول فاصله دارند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

كرايف: بارسلونا 2 بازي از چهار ال‌كلاسيكو را خواهد برد

رئيس افتخاري پيشين بارسلونا دو پيروزي براي بارسلونا در چهار الکلاسيکو‌دربي را پيش بيني کرد.

00006070
    به نقل از اسپورت کاتالونيا، يوهان کرايف گفت: معلوم است که بارسلونا براي پيروزي در هر چهار ال‌کلاسيکودربي وارد ميدان خواهد شد. دوست دارم در بازي برگشت لاليگا که مهمترين ال‌دربي در اين چهار بازي است به پيروزي قاطعانه در برنابئو برسد و از دو بازي رفت و برگشت ليگ قهرمانان اروپا به يک تساوي و يک پيروزي دست پيدا کند.
    وي ادامه داد: اطمينان دارم که بارسلونا به فينال ليگ قهرمانان اروپا مي‌رسد و برنده نهايي در دو بازي رفت و برگشت خواهد بود.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

هشدار جدي کارشناسان کاتالونيا به مردان بارسا
    هفت مهره كليدي مادريد براي ال‌دربي آماده‌اند

باشگاه رئال مادريد با تمهيدات پزشکي و بدنسازي فوق پيشرفته خود هفت مهره کليدي را آماده و سرحال به ال دربي مي‌رساند.

00029486
    به نقل از سايت رسمي رئال مادريد، چند کارشناس مطرح فوتبال در کاتالونيا با ارسال نامه‌اي به باشگاه بارسلونا نسبت به آماده بودن و حضور قطعي ايگواين، دي‌ماريا، اوزيل، آده‌بايور، رونالدو، کاکا و بن‌زما به کادر فني اين باشگاه هشدار جدي دادند.
    اکثر اين بازيکنان در بازي اين هفته رئال مادريد از يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا برابر تاتنهام استراحت خواهند کرد و ترکيب اصلي مورينيو موسوم به طرح "ب " براي اولين ال‌کلاسيکودربي در بازي برگشت لاليگا با همين هفت بازيکن مطرح و با تجربه آرايش خواهد يافت.
    چهار ال‌کلاسيکودربي در مدت زمان 18 روز در صورت صعود محتمل بارسلونا و رئال مادريد به نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا برگزار خواهد شد و آن طور که مورينيو ادعا کرده رئال مادريد براي هر کدام از اين بازي‌ها آرايش متفاوت و کاملا نويني را به خود خواهد گرفت.
    در اين ميان اردوگاه بارسلونا نيز چندان بي سر و صدا به نظر نمي‌رسد و جوزپه گوارديولا نيز تا آخرين ساعات اداري روز گذشته حداقل 4 جلسه پشت درهاي بسته با اعضاي کادر فني خود برگزار کرده و مدعي شد که تيمش براي پيروزي در تمامي چهار ال‌دربي پيش رو آماده است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

در منطقه روزاريو و مقابل منزل رخ داد
    تيراندازي به برادر مسي

منزل مسکوني خانواده ليونل مسي در آرژانتين مورد حمله دو تيرانداز ناشناس قرار گرفت.

00029494
    به نقل از مارکا اسپانيا، روز گذشته دو تيرانداز به سمت منزل مسکوني ليونل مسي حمله کرده و وقتي متوجه حضور جمعي از مردم محل در نزديکي اين خانه شده‌اند به سرعت محل را ترک کرده‌اند.
    دو گلوله به سمت ديوار کنار درب منزل شليک شده که طبق گزارش پليس، اسلحه مورد استفاده اين افراد کاليبر 9 ميلي متري و از نوع LT8 بوده است.
    ماتياس مسي هدف تيراندازان عنوان شده و پليس معتقد است که اين يک اقدام اوليه و شبيه به يک هشدار بوده و بايد به شدت مراقب خانواده مسي باشد.
    دو هفته پيش نامه‌اي ناشناس به منزل مسي در بارسلونا ارسال و از او مبلغ نامشخصي پول درخواست شده است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 11 از 13 نخستنخست ... 78910111213 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)