صفحه 9 از 13 نخستنخست ... 5678910111213 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 124

موضوع: فوتبال باشگاهی اسپانیا | بحث و تبادل نظر

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

رائول: آرزويم بازنشستگي در رئال مادريد بود هنوز هم دير نيست

بازيکن اسپانيايي شالکه 04 آلمان در نامه‌اي به بازيکنان و هواداران رئال مادريد نوشت: قلب مادريدي من، مادريدي مي‌ميرد.

00007457
    کاپيتان رائول گونسالس در نامه خود خطاب به بازيکنان فعلي رئال آورده است: وقتي رئال مادريد برابر بارسلونا با نتيجه 5 بر صفر شکست خورد تا چند روز نمي‌توانستم درست غذا بخورم و وقتي بيشتر از پيش عصباني و ناراحت شدم که فهميدم چند بازيکن از تيم 2 روز بعد از آن شکست در يک ميهماني باشکوه شرکت کرده و خوش گذرانده‌اند.
    رائول در ادامه نوشته است: به شالکه آمدم چون دلم براي فوتبال تنگ شده بود و بسيار خوشحالم که مربي بزرگ اين تيم از من راضي است و بارها گل زده و خوش درخشيده‌ام، اين را روزنامه‌ها و مردم مي‌گويند و براي من همين کافي است، اما دليل نمي‌شود که فراموش کنم يک مادريدي هستم و قلبم نيز در لباس يک مادريدي از کار خواهد افتاد.

وي در پايان با انتقاد از بازي‌هاي عجيب برخي بازيکنان در چند بازي اخير رئال مادريد نوشت: کم کاري براي من کلمه غريبي است، نمي‌توانم استفاده کنم، اما چطور برخي بازيکنان اين رفتار را در لباس تيمي مثل رئال مادريد به کار مي‌بندند؟! در تمام سال‌هاي حضور در رئال هرگز حقوقي معادل يک فصل بازيکنان حال حاضر رئال مادريد دريافت نکردم و البته هرگز شکايت نداشتم، اما با چنين پول‌هاي نجومي چگونه مي‌شود کم‌کاري کرد يا تعصب نداشت؟
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

1400 پيروزي بارسلونا در تاريخ لاليگا

تيم فوتبال بارسلونا با پيروزي برابر والنسيا، تعداد پيروزي هاي خود در تاريخ رقابت هاي لاليگا را به عدد 1400 رساند.

00028811
    آبي و اناري ها در هفته بيست و ششم رقابت هاي اين فصل لاليگا در ورزشگاه مستايا با نتيجه يک بر صفر والنسيا را شکست دادند تا اين رکورد را به ثبت برسانند.
    رقابت هاي لاليگاي اسپانيا از سال 1928 آغاز شده است و تا کنون بارسلونا در 2523 مسابقه به ميدان رفته است که 946 بار در نيوکمپ و 454 بار در ورزشگاه رقيبان خود به برتري دست يافته است.
    به اين ترتيب بارسلونا در 55 درصد تمام مسابقات خود به پيروزي رسيده است که اين رکورد در بازي هاي خانگي اين تيم به 5/67 درصد مي رسد.
    در بازي هاي خانگي، بارسلونا رکورد 39 پيروزي پياپي را بين فصل هاي 1957/58 و 1960/61 ثبت کرده است.
    اين پيروزي ها با برتري سه بر صفر در هفته بيست و دوم مسابقات فصل 1957/58 در برابر اسپورتينگ گيخون آغاز شد و در هفته دهم فصل 1960/61 با تساوي دو بر دو برابر سويا به پايان رسيد.
    بزرگترين پيروزي خانگي کاتالان ها نتيجه 10 بر يک برابر خيمناستيک است که در فصل 1949/50 رقم خورد.
    در بازيهاي خارج از خانه هم از مجموع 1262 بازي، 454 مسابقه با برتري بارسلونا به پايان رسيده است.
    بهترين رکورد اين تيم در اين مسابقات نيز، 12 پيروزي پياپي است. اين رکورد در بازي هفته سي و پنجم فصل 2009/10 آغاز شد و در هفته بيست و يکم فصل 2010/11 با تساوي يک بر يک برابر اسپورتينگ گيخون به پايان رسيد.
    بهترين پيروزي خارج از خانه بارسلونا نيز نتيجه هشت بر صفر برابر آلمريا در هفته دوازدهم رقابت هاي اين فصل لاليگا است.
    بارسلونا در فصل 2009/10 از مجموع 38 مسابقه خود در31 بازي به پيروزي رسيد تا رکورد بيشترين پيروزي در يک فصل را ثبت کند. در اين فصل در کارنامه آبي و اناري ها تنها يک شکست و 6 تساوي ثبت شد.
    در رقابت هاي اين فصل نيز بارسلونا تاکنون از 26 مسابقه خود 23 بار به پيروزي رسيده است و اگر 12 مسابقه باقي مانده را نيز ببرد رکورد دست نيافتني 35 پيروزي را به نام خود ثبت مي کنند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

مصدوميت سه هفته اي فرناندو گاگو

باشگاه رئال مادريد در گزارشي اعلام کرد فرناندو گاگو، ستاره آرژانتيني اين تيم به دليل مصدوميت عضلاني براي سه هفته از ميادين ورزشي به دور خواهد بود.

00017644 این ستاره 24 ساله مجبور شد صبح جمعه به دلیل مصدومیت، جلسه تمرینی رئال را ترک کند و برای انجام تستهای بیشتر به بیمارستان لامورالخای مادرید برود.
    فرناندو گاگو در عضله پای راستش دچار مصدومیت درجه دو شد و سه هفته مصدوم خواهد بود.روند بهبود او از سوی اعضای کادر پزشکی رئال زیر نظر گرفته می شود.
    گاگو در رقابتهای این فصل لالیگا تنها در 4 بازی زیر نظر مورینیو به میدان رفت و از این جمله می توان به حضور او در دیدار مقابل مالاگا که با برد 0-7 کهکشانی ها همراه بود اشاره کرد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

کريم بنزما: دوباره به همان بازيکني تبديل شدم که در ليون بودم

کريم بنزما، مهاجم فرانسوي رئال، معتقد است در مدت اخير پيشرفت قابل توجهي داشته و اکنون مي تواند ارزش هاي واقعي اش را نشان دهد.

00023412
    بنزما بعد از بازی های ضعیفی که در چند ماه ابتدایی حضور مورینیو در رئال به نمایش گذاشت در پیروزی 7-0 تیمش مقابل مالاگا، دو بار گلزنی کرد و تعداد گل هایش در سه بازی اخیر را به 3 رساند.
    او در گفتگو با نشریه آس گفت:" من در چند ماه اخیر تلاش زیادی در تمرینات انجام دادم و اکنون ثمره اش را گرفتم. از آمادگی خوبی برخوردارم و هر بار که به میدان می روم، بازی بهتری به نمایش می گذارم و همه می توانند
    این مسئله را ببینند. من دوباره به همان بازیکنی تبدیل شدم که در لیون بودم...شاید حتی بهتر.
    از زمان پیوستن به رئال چیزهای زیادی یاد گرفتم.
    من و آدبایور درک خوبی از بازی هم داریم. برای من مهم نیست که در چه پستی بازی می کنم. تنها مسئله مهم این است که در زمین حضور داشته باشم."

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

برد بارسلونا با گل کيتا مقابل زاراگوزا

مردان پپ گوارديولا توانستند برتري خود بر رئال مادريد را حفظ کنند.
    00018033
    بارسلونا در نوکمپ توانست زاراگوزا را با اختلاف تنها یک گل شکست دهد. آنها تیم برتر مطلق میدان بودند و با تنها گل سیدو کیتا امیدهای حریف برای گرفتن نتیجه را از بین بردند.
    پپ گواردیولا از هر خط به یک بازیکن استراحت داده بود: اریک آبیدال، آندرس اینیستا و داوید ویا.
    یک گل سیدو کیتا با ضربه سر مردود اعلام شد و او در دقیقه 43 بار دیگر دروازه زاراگوزا را گشود. لیونل مسی از بین سه مدافع گذشت و ضربه او برگشت داده شد ولی کیتا آن را به گل تبدیل کرد. بویان کرکیچ و لیونل مسی هم چند بار دیگر روی دروازه حریف خطرساز شدند.
    یک بار هم فلوران سیناما پونگوله، بازیکن زاراگوزا فرصتی عالی در دقیقه 60 یافت اما واکنش ویکتور والدس عالی بود.
    در ادامه زاراگوزا دل به ضدحملات بست که از آن هم به نتیجه‌ای نرسید.
    بارسا با 74 امتیاز صدرنشین است و زاراگوزا با 27 امتیاز پانزدهم است.
    در دیگر دیدار امشب، مایورکا در خانه مقابل والنسیا دو بر یک باخت. برای مایورکا رامیس (31) از روی نقطه پنالتی گل زد و ارناندس (33 و 56) گل های والنسیا را زد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

غيبت پپ در نشست خبري
    گوارديولا دوباره به بيمارستان رفت

سرمربي تيم فوتبال بارسلونا پس از پيروزي يک بر صفر برابر رئال ساراگوسا مستقيما به بيمارستان مرکزي شهر بارسلونا منتقل شد.

00001577
    به نقل از اسپورت کاتالونيا، "تيتو " ويلانووا دستيار گوارديولا پس از بازي شب گذشته در نشست خبري حاضر شد و از طرف گوارديولا به خاطر غيبت در اين نشست از خبرنگاران عذرخواهي کرد.
    وي گفت: حال گوارديولا بهتر از دو روز پيش است ولي بايد استراحت کند، انتقال او به بيمارستان نيز براي رعايت دستور پزشکان بود و مشکل خاصي وجود نداشت. او درد دارد و البته پيش از اين بازي هم پزشکان استراحت مطلق را تجويز کرده بودند اما پپ خواست همچنان روي نيمکت حاضر باشد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

پس از فاصله 10 امتيازي با رئال
    ژاوي: حالا ديگر مادريد تحت فشار است

هافبک بازي‌ساز تيم فوتبال بارسلونا معتقد است که رئال مادريد از شب گذشته وارد فاز فشار و هيجان شده است.

00009828
    به نقل از رويترز، ژاوي ارناندس پس از پيروزي يک بر صفر بارسلونا برابر رئال ساراگوسا تصريح کرد: حالا ديگر مادريد تحت فشار است، اين تيم از شب گذشته وارد فاز فشار و هيجان شد و ديگر خواب راحت نخواهد داشت. مادريد متوجه شده که نمي تواند قهرمان لاليگا شود و بعيد مي‌دانم مورينيو و مردانش تا اين حد خوشبين باشند که هنوز هم گوشه چشمي به قهرماني در لاليگا داشته باشند.
    ژاوي ادامه داد: رئال مادريد ديگر توانايي رسيدن به ما را ندارد و شايد تنها اميد آنها براي نزديکي به هوادارانشان پيروزي در ال‌کلاسيکو دربي باشد که آن رويا هم هرگز به حقيقت نخواهد پيوست.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

مورينيو: از چه چيزي بايد بترسم؟

سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا ماجراي چاقوکشي و زخمي شدن محافظ خود را بسيار ساده و فراموش شدني توصيف کرد.

00006139
    به نقل از اسوشيتد پرس، خوزه مورينيو در آستانه بازي تيمش در هفته بيست و هفتم لاليگا برابر راسينگ سانتاندر به خبرنگاران گفت: ماجرايي که در فرودگاه لاکرونيا پيش آمده بود اصلا اهميت نداشت و ما به دليل بي اهميت بودنش،‌ آن را رسانه‌اي نکرديم چون نياز به مطرح شدن اين اتفاق ديده نمي‌شد.
    مورينيو در پاسخ به اين سوال که آيا از ادامه فعاليت در فوتبال اسپانيا و کلا در خارج از خاک پرتغال ترس ندارد، گفت: بترسم؟! از چه بترسم؟! اگر قرار بود بترسم در شب قهرماني در ليگ قهرمانان با پورتو به رغم تهديد 2 باند مخوف در ليسبون با چلسي مذاکره نمي‌کردم. بنابراين هيچ دليلي براي ترس از فعاليت در خارج از پرتغال وجود ندارد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

حساسيت بازي با آرسنال،‌ اينيستا را نيمكت‌نشين كرد

هافبک بازي‌ساز بارسلونا در بازي شب گذشته تيمش برابر ساراگوسا نيمکت نشين بود.

00005262
    به نقل از رويترز، آندرس اينيستا براي حضوري درخشان و موفق برابر آرسنال در بازي شب گذشته استراحت کرد. قبل از شروع مسابقه به اينيستا اعلام شده بود که نيمکت نشين است،‌اما گفته مي‌شود وي رضايت چنداني از بازي نکردن مقابل ساراگوسا نداشت و دوست داشت که در اين مسابقه هم مردان کاتالان را همراهي کند.
    اين براي اولين بار در لاليگا بود که بارسلونا در ترکيب اوليه خود بدون آندرس وارد نيوکمپ مي‌شد و هواداران نيز نسبت به اين مسئله معترض بودند.
    اينيستا در نظرسنجي هواداران بارسلونا اولين و مهمترين بازيکني است که در شکست آرسنال نقش خواهد داشت.

football3

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

رئال مادريد با 3 گل ريسينگ سانتاندر را شکست داد

در جدول رده بندي ليگ اسپانيا بارسلونا با 74 امتياز صدرنشين و دو تيم رئال مادريد و والنسيا به ترتيب با 67 و 54 امتياز دوم و سوم هستند.
    00015759 هفته بیست و هفتم رقابت های لیگ اسپانیا، لالیگا، با انجام 6 بازی پیگزی شد و در مهم ترین بازی ها تیم های رئال مادرید و اتلتیک بیلبائو به ترتیب در برابر ریسینگ سانتاندر و سویا به پیروزی رسیدند.
    رئال مادرید با نتیجه 3 بر یک ریسینگ را شکست داد. برای رئال مادرید آدبایور در دقیقه 23 و بنزما در دقایق 27 و 75 گل زدند و آدبایور در دقیقه 85 یک ضربه پنالتی را از دست داد. همچنین باکیرکیوگلو در دقیقه 70 تک گل تیم ریسینگ را زد و پینیلوس هم در دقیقه 53 یک ضربه پنالتی را برای این تیم از دست داد.
    در دیگر بازی مهم اتلتیک بیلبائو با نتیجه 2 بر صفر سویا را از پیش رو برداشت. فازیو در دقیقه 66 ( گل به خودی) و ایرائولا در دقیقه 88 از روی نقطه پنالتی برای بیلبائو گل زدند.
    همچنین تیم اوساسونا در یک بازی خارج از خانه و در برابر مالاگا با نتیجه یک بر صفر پیروز شد. سرجیو در دقیقه 90 تک گل این بازی را زد. در این بازی جواد نکونام در تمام مدت بازی در زمین حضور داشت و مسعود شجاعی از دقیقه 71 وارد زمین شد.
    در جدول رده بندی لیگ اسپانیا بارسلونا با 74 امتیاز صدرنشین و دو تیم رئال مادرید و والنسیا به ترتیب با 67 و 54 امتیاز دوم و سوم هستند.
    نتایج بازی ها:
    ارکولس یک – آلمریا 2
    لوانته یک – اسپانیول صفر
    مالاگا صفر – اوساسونا یک
    اسپورتینگ گیخون 2 – ختافه صفر
    اتلتیک بیلبائو 2 – سویا صفر
    ریسینگ سانتاندر یک – رئال مادرید 3

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 9 از 13 نخستنخست ... 5678910111213 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)