صفحه 7 از 13 نخستنخست ... 34567891011 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 124

موضوع: فوتبال باشگاهی اسپانیا | بحث و تبادل نظر

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

فرار ويارئال از شکست، باخت اوساسونا

بازي هاي ديشب لاليگاي اسپانيا با تساوي ويارئال و شکست اوساسونا همراه بود.
    00026838 ارکولس صفر – ختافه صفر

اخراج: پولیاک (90) از ارکولس

لوانته 2 – اوساسونا 1

گل‌ها: بایستروس (44)، کایسدو (51) برای لوانته، پاندیانی (41) برای اوساسونا

راسینگ سانتاندر 2 – ویارئال 2

گل‌ها: نائولپان (3) و دوس سانتوس (68) برای راسینگ، روبن (66) و نیلمار (90) برای ویارئال
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

پس از اولين شکست با اوساسونا
    منديليبار: نبايد كسي را محكوم كنند

سرمربي تيم فوتبال اوساسونا شکست شب گذشته تيمش را توجيه کرد و گفت: با يک شکست نبايد کسي را محکوم کنند.

00028709
    به نقل از سايت رسمي باشگاه اوساسونا، منديليبار سرمربي جديد اوساسونا در پي شکست دو بر يک تيمش برابر لوانته گفت: تک گل پاندياني آنقدر برايم ارزش داشت که دو گل خورده را کاملا توجيه مي‌کرد. بازيکنان من خيلي خوب بازي کردند و از آنها راضي هستم، ما در نيمه دوم کنترل ميانه ميدان را از دست داديم و اين به خاطر قدرت حريف بود نه کم کاري بازيکنان من.
    وي ادامه داد: ابن بضاعت اوساسونا است و بايد منصفانه در اين‌باره قضاوت کرد. به هر حال بازيکنان من تلاش خود را کردند و هواداران بايد صبور باشند و اجازه بدهند تا با گذر زمان مشکلات را حل کنيم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

بازگشت ژاوي در ديدار مقابل والنسيا

اين هافبک 31 ساله در ديدار هفته گذشته بارسا مقابل اتلتيک بيلبائو آسيب ديد و از آن زمان دوران نقاهت را پشت سر مي گذارد.

00023265
    تيم بارسلونا فردا در ديداري حساس در مستايا به مصاف والنسيا خواهد رفت و خبر خوب براي کاتالان ها اينکه ژاوي مي تواند در اين ديدار تيمش را همراهي کند.
    به گزارش نشريه اسپورت، ژاوي که به دليل مصدوميت از ناحيه ماهيچه ساق پا ديدار تيمش مقابل مايورکا را از دست داد، مي تواند در ديدار فرداشب به ميدان برود.
    اين هافبک 31 ساله در ديدار هفته گذشته بارسا مقابل اتلتيک بيلبائو آسيب ديد و از آن زمان دوران نقاهت را پشت سر مي گذارد.
    ژاوي امروز در تمرينات تيم شرکت خواهد کرد و انتظار مي رود پپ گوارديولا از او در ترکيب اصلي ديدار چهار شنبه استفاده کند.
    گوارديولا همچنين براي ديدار چهارشنبه شب دني آلوس را نيز در اختيار خواهد داشت. اين مدافع راست برزيلي، ديدار مقابل مايورکا را به دليل محروميت از دست داد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

رقابت بارسا و رئال براي خريد مدافع جوان شيليايي

برايان کاراسکو يکي از ستاره هاي رقابت هاي قهرماني زير 20 ساله هاي آمريکاي جنوبي که مدتي پيش برگزار شد، بود و نمايش هاي درخشانش موجب جلب توجه باشگاه هاي اروپايي شد

00026118
    به گزارش رسانه هاي اسپانيايي، باشگاه هاي بارسلونا و رئال مادريد رقابت سختي را براي به خدمت گرفتن برايان کاراسکو، بازيکن آينده دار باشگاه شيليايي آئوداکس ايتاليانو، آغاز کرده اند.
    اين مدافع هافبک جوان يکي از ستاره هاي رقابت هاي قهرماني زير 20 ساله هاي آمريکاي جنوبي که مدتي پيش برگزار شد، بود و نمايش هاي درخشانش موجب جلب توجه باشگاه هاي اروپايي شد.
    اين بازيکن 20 ساله محصول تيم آکادمي جوانان آئوداکس ايتاليانو است و در سپتامبر 2009 اولين بازي رسمي اش را براي اين تيم شيليايي انجام داد.
    البته او هنوز بازيکن ثابت تيمش نيست اما اين مسئله نيز موجب نشد تا باشگاه هاي بارسلونا و رئال از خريد او صرف نظر کنند.
    به گزارش رسانه ها، هر دو غول اسپانيايي پيشرفت اين بازيکن آينده دار را زير نظر دارند تا براي خريد او در تابستان آينده تصميم بهتري بگيرند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

هفته بيست و پنجم لاليگا اسپانيا
    پيروزي تيم قعرنشين لاليگا برابر آلمريا

در تک بازي باقيمانده از هفته بيست و پنجم لاليگا اسپانيا، مالاگا برابر آلمريا به پيروزي رسيد.

00026838
    تيم فوتبال مالاگا به عنوان قعرنشين لاليگا در اين بازي خانگي محکوم به پيروزي و کسب هر 3 امتياز بود.
    در اين ديدار نخست فگولي بود که در دقيقه 9 بازي استاديوم مالاگا را غرق در سکوت کرد و آلمريا را پيش انداخت اما در پايان بازي مردان آلمريا شادي کردند.
    نيمه مربيان، نيمه مالاگا بود و مارسکا 53، روندون 79 و لوپس 90 براي مالاگا موفق به گلزني شدند.
    در پايان هفته بيست و پنجم لاليگا، بارسلونا با 68 امتياز در صدر است و رئال مادريد با 61 امتياز مردان کاتالان را تعقيب مي‌کند.

هفته بيست و ششم لاليگا با کمترين فاصله از هفته قبل برگزار مي شود تا لاليگا نيز به اندازه کالچو براي اتمام زودهنگام خود مدعي باشد و به تيم ملي اسپانيا کمک کند.
    امشب دو بازي برگزار مي شود و طي آن سويا در زمين خود ميزبان اسپورتينگ خيخون است. در ديگر بازي امشب، اسپانيول در خانه خود به مصاف رئال مايورکا مي رود.

فردا شب اين بازي ها برگزار مي شود:
    ختافه – اتلتيکومادريد
    اوساسونا – دپورتيوولاکرونيا
    رئال سوسيه داد – لوانته
    ويارئال – ارکولس
    رئال ساراگوسا – اتلتيک بيلبائو
    والنسيا – بارسلونا

بازي هاي پنج شنبه شب:
    آلمريا – راسينگ سانتاندر
    رئال مادريد – مالاگا

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

رييس باشگاه بارسلونا: گوآرديولا مثل مورينيو نيست كه هميشه اعتراض كند

رييس باشگاه بارسلونا پاسخ انتقادهاي مورينيو را داد.

00018582
    سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد به برنامه‌ريزي فشرده لاليگا و انجام بازيهاي تيمش در فاصله زماني کم اعتراض کرده بود که ساندرو راسل رييس باشگاه بارسلونا در سخناني به انتقادهاي وي پاسخ داد. مورينيو معتقد بود در تنظيم بازيهاي بارسلونا ملاطفت بيشتري صورت مي‌گيرد و اين عادلانه نيست.
    ساندروراسل در پاسخ به انتقادهاي مورينيو گفت: در تيم‌مان بازيکناني داريم که هر زماني که براي آنها مشخص شود، آماده بازي کردن هستند. شنبه، يکشنبه يا چهارشنبه براي آنها فرقي نمي‌کند.
    رييس باشگاه بارسلونا ادامه داد: تنها تفاوت در اينجاست که گوآرديولا برخلاف مورينيو عادت به اعتراض و سروصدا ندارد و کارش را انجام مي‌دهد. گوآرديولا هرگز تاکنون راجع به تقويم بازيها از خودش ناراحتي نشان نداده است. او آدمي است که هيچگاه اعتراض نمي‌کند.
    ساندرو راسل در مراسم افتتاحيه فستيوال راگبي ايالت کاتالان به اين اظهارنظر پرداخت.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

حمله رونالدو به رکورد کاماچو

مورينيو قصد استراحت به اين بازيکن اهل ماديرا را ندارد و او در حال حاضر تنها بازيکن (به جز دروازه بان ها) در کل فوتبال اسپانياست که در بازيهاي ليگ 2250 دقيقه حضور داشته است.

00027907
    آمار بازيهايي که کريستيانو انجام داده قابل توجه بوده است . کريستيانو در اين فصل خستگي ناپذير بوده و در تمامي بازيهاي لاليگاي تيمش حاضر بوده است .
    به گزارش مرجع خبری رئال او همچنين در باقي رقابت ها نيز به به جز بازي برگشت کوپا برابر لوانته در باقي بازيها حضور داشته است . مورينيو قصد استراحت به اين بازيکن اهل ماديرا را ندارد و او در حال حاضر تنها بازيکن (به جز دروازه بان ها) در کل فوتبال اسپانياست که در بازيهاي ليگ 2250 دقيقه حضور داشته است
    . بازيکن پرتغالي تنها 13 بازي ديگر تا حضور در کل دقايق ممکن در طول فصل حضور دارد . اگر مصدوم نشود و مورينيو به او استراحت ندهد رکوردش مي تواند خيلي قابل توجه باشد . آخرين بازيکن رئال مادريد که توانست چنين کاري را انجام دهد ، کاماچو بود که در فصلهاي 83-82 و 81-80 در کل بازيهاي فصل حاضر بوده است . او بين سالهاي 1979 و 1983 ، از 136 بازي ليگ رئال مادريد در 133 تا حضور داشت که آمار درخشاني به نظر مي رسد ،‌ البته در آن زمان ، تورنمنت ها 34 هفته اي بود . تا کنون فقط 16 بازيکن توانسته اند که در دقايق 38 هفته ليگهاي مختلف جهان حضور داشته باشند.
    آخرين کسي که در ليگ اسپانيا چنين کاري را انجام داد ، کولوچيني در دپورتيوو در فصل70-80 بود . اگر کريستيانو بتواند که در تمامي دقايق 13 بازي آينده حاضر باشد اين افتخار را دارد که تنها بازيکن رئال مادريد (بدون احتساب کاسياس) باشد که در تمامي 38 بازي ليگ حضور داشته است .
    پيش از بازي با لوانته در مورد استراحت دادن به ستاره پرتغالي سوالي پرسيده شد که مربي پرتغالي جوابش قاطع بود :" نيازي به استراحت دادن به او نمي بينم . او خيلي منسجم است . در کورنيا در مصاف هاي 50 متري کورس مي گذاشت . " اين مربي افزود :"‌بازيکن 25 ساله اي که زندگي سالمي دارد نبايد مشکلي براي انجام سالي 40-50 بازي داشته باشد . "

football3.ir

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

همه در انتظار بازگشت پلگريني به برنابئو

پلگريني وقتي از رئال مادريد اخراج شد ادعا کرد " بعيد است که تا سالها کسي بتواند که رکورد امتيازاتي که من گرفته ام را بشکند.

00026203
    حضور پلگريني در روز پنجشنبه مطمئنا جذابيت هاي فراواني خواهد داشت .
    به گزارش مرجع خبري رئال مادريد در بازي روز پنجشنبه رئال مادريد - مالاگا ، استاديوم سانتياگو برنابئو يک مهمان ويژه خواهد داشت ،‌مربي شيليايي سابق رئال مادريد ، مانوئل پلگريني . اين مربي که از اواسط فصل هدايت مالاگا را به عهده گرفته است مطمئنا احساس ويژه اي نسبت به بازگشت به استاديوم تيم سابقش خواهد داشت .
    پلگريني وقتي از رئال مادريد اخراج شد ادعا کرد " بعيد است که تا سالها کسي بتواند که رکورد امتيازاتي که من گرفته ام را بشکند " البته تا به اين جاي کار حق با مرد شيليايي بوده است چرا که رئال مادريد تا هفته 25 ، يک امتياز کمتر از تيم پلگريني در فصل گذشته داشته است . آمار گلهاي زده رئال مادريد در فصل گذشته نيز 14 تا بيشتر از تيم مورينيو در اين فصل بوده است .
    او که در بازيهاي حذفي با شکست هاي نا اميد کننده برابر ليون و آلکورکون عملکرد ضعيفي را در اين عرصه از خود به جا گذاشته ،‌ مطمئنا با استقبال جالبي از سوي هواداران رئال مواجه خواهد شد .

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

مسير تور تابستاني مادريد مشخص شد

مديرعامل باشگاه رئال مادريد اسپانيا دو کشور چين و آمريکا را براي تور تابستاني تيم فوتبالش انتخاب کرد.

00015713
    به نقل از رويترز، فلورنتينو پرس مديرعامل باشگاه رئال مادريد در نشست خبري مشترک با دو مدير برنامه چيني و آمريکايي به خبرنگاران گفت: نمي‌شود براي عقد قرارداد معطل لاليگا شد، چين و آمريکا اگر مي‌خواهند ميزبان رئال مادريد باشند بايد از همين حالا قرارداد خود را امضا کنند، البته رئال مادريد در صورت قهرماني در لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا شرايط ويژه‌اي را در چين و آمريکا از مقامات هر دو کشور مطالبه کرده اما در هر صورت هر دو طرف موظف هستند بهترين و شايسته‌ترين ميزباني را داشته باشند.
    پرس در خصوص سود مالي حاصل از تور تابستاني رئال مادريد گفت: 290 ميليون يورو مبلغي است که بايد پيش از آغاز فصل نقل و انتقالات تابستاني در خزانه رئال مادريد باشد، من در همين لحظه هم اين مبلغ را در حساب شخصي خود دارم اما بهتر است آن را باز توليد کنيم و در سفر به چين و آمريکا حداقل نيمي از اين مبلغ را توليد مي‌کنم.

پرس ادامه داد: اول به چين مي‌رويم و پس از آن راهي تور آمريکا مي‌شويم، طبق برنامه اين مي تواند يکي از بهترين و باشکوه‌ترين تورهاي تابستاني براي بازيکنان و هواداران رئال مادريد باشد.

football3.ir

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

احتمال غيبت گوارديولا در ديدار مقابل والنسيا

در حالي که کاتالان ها خود را براي ديدار حساس فردا مقابل شاگردان اوناي امري آماده مي کردند، تيم پزشکي باشگاه اين خبر نااميد کننده را منتشر کرد.
    00027857
    تیم بارسلونا فرداشب در دیداری حساس در رقابت های لالیگا به مصاف والنسیا خواهد رفت اما ممکن است پپ گواردیولا، سرمربی آبی و اناری ها به دلیل مشکل کمر نتواند تیمش را در سفر به والنسیا همراهی کند.
    در حالی که کاتالان ها خود را برای دیدار حساس فردا مقابل شاگردان اونای امری آماده می کردند، تیم پزشکی باشگاه این خبر ناامید کننده را منتشر کرد.
    براساس خبری که در سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا منتشر شد، گواردیولا به دلیل مشکل کمر نتوانست در تمرینات امروز تیمش حضور پیدا کند و در عوض تحت درمان قرار گرفت.
    او همچنین نتوانست در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار مقابل بارسلونا حضور پیدا کند و به جای او دستیارش، تیتو ویلانووا به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
    گواردیولا دو هفته است که از مشکل کمر رنج می برد اما در چند روز اخیر این مشکل به اندازه ای شدت یافت که این شرایط را برای او به وجود آورد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 7 از 13 نخستنخست ... 34567891011 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)