صفحه 6 از 13 نخستنخست ... 2345678910 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 124

موضوع: فوتبال باشگاهی اسپانیا | بحث و تبادل نظر

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

مربي بارسلونا ادعاهاي مورينيو را رد کرده است

پپ گوارديولا، مربي بارسلونا گفته رسانه ها به او توجه ويژه ندارند.

00026848
    ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید گفته بود گواردیولا از طرف مطبوعات مورد محافظت قرار می گیرد.
    او گفت: «مورینیو پرستیژ بیشتری نسبت به من دارد، اما می دانم که اگر تیم من روند پیروزی اش قطع شود، مربی تحت انتقاد قرار می گیرد. می دانم که شما من را خیلی دوست دارید و من آن را تحسین می کنم، اما این به این دلیل است که ما داریم می بریم.
    با من عالی رفتار می کنید چون تیم پیروز شده است، ولی این تنها دلیل است. من تفاوتی با دیگر مربیان دنیا ندارم، حداقل با خیلی از آنها. من هیچ شکایتی ندارم و تلاش می کنم به کار شما احترام بگذارم، و عموما تعارض زیادی با هم نداشته ایم، اما وقتی ببازیم خواهید دید.»
    مایورکا، رقیب امشب بارسا بیش از 40 میلیون یورو بدهی دارد، و گواردیولا می گوید: «این بازتابی از آنچه است که در دنیا می گذرد. ما تنها می توانیم امیدوار باشیم که آنها این مشکل را حل کنند. آنها تیمی کلاسیک در فوتبال اسپانیا هستند، و من برای مردم آنجا احساس همدردی می کنم. برایشان در میدان بهترین آرزوها را دارم.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

پينتو هفته بعد با بارسلونا تمديد قرارداد مي کند

خوسه مانوئل پينتو، دروازه بان بارسلونا گفته قراردادش را هفته بعد تمديد خواهد کرد.

00007257
    قرارداد فعلی او در پایان فصل به پایان می رسد و دو طرف در دسامبر بر سر تمدید آن به توافق رسدیند.
    پینتو گفته هفته بعد قراردادش را امضا می کند. او به وب سایت باشگاه بارسلونا گفته: «یک ماه پیش با باشگاه صحبت کردیم و آنها گفتند می خواهند قرارداد من را یک سال دیگر تمدید کنند.
    از بودن در این جا بسیار خوشحالم و به نظرم می توانیم در چند روز بعد رسما قرارداد جدیدم را تایید کنیم.
    مربی بخشی کلیدی از تیم ماست و ما به لطف او و سخت کوشی اش بوده که این همه قهرمان شده ایم.
    این دروازه بان 36 ساله درباره فینال جام حذفی با رئال مادرید گفت: «دو ماه به آن بازی مانده و مربی کاری را که فکر می کند بهترین است انجام می دهد. در هر حال، مهم ترین چالش تنها یک بازی نیست، که البته آن هم می تواند خیلی مهم باشد، بلکه کاری است که هر روز انجام می دهم. من تلاش می کنم بهتر شوم.»

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

ريکاردو کارواليو: اميدوارم گل هاي بيشتري براي رئال بزنم

اين مدافع 32 ساله پرتغالي هفته گذشته در ديدار مقابل لوانته سومين گلش براي رئال را به ثمر رساند تا به گلزن ترين مدافع اين فصل لاليگا تبديل شود.
    00016432
    ریکاردو کاروالیو، مدافع رئال، از اینکه توانسته تاکنون سه گل برای تیمش به ثمر برساند، خوشحال است و امیدوار است بتواند بیش از این برای تیمش گلزنی کند.
    این مدافع 32 ساله پرتغالی هفته گذشته در دیدار مقابل لوانته سومین گلش برای رئال را به ثمر رساند تا به گلزن ترین مدافع این فصل لالیگا تبدیل شود.
    او در گفتگو با نشریه آس گفت:" من همیشه به دنبال پیشرفت کردن هستم. من خیلی خوشحالم زیرا گلزنی می کنم. من تاکنون سه گل زده ام و امیدوارم بتوانم این رکورد را بهتر کنم."
    رئالی ها امشب در دیداری دشوار در ریازور به مصاف دپورتیوو لاکرونیا خواهند رفت و کاروالیو علی رغم اینکه دوست دارد گلزنی کند اما تمرکزش روی وظایف دفاعی اش است.
    " بسیار مهم است که دروازه مان را بسته نگه داریم. دوست دارم بدون اینکه گلی دریافت کنیم، به پیروزی برسیم. دپورتیوو خط حمله خوبی دارد و فوتبال خوبی نیز به نمایش می گذارد."
    دپور در این فصل در دیدارهای خانگی تنها دو بار شکست خورده و اگر رئالی ها نتوانند در دیدار امشب به پیروزی برسند، آنگاه بارسا این موقعیت راخواهد داشت تا فاصله در صدر جدول را افزایش دهد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

غيبت چهار بازيکن اصلي بارسا در ديدار مقابل مايورکا

پويول، آلوس، ژاوي و والدس کاتالان ها را در ديدار امشب همراهي نخواهند کرد.
    00028811
    تیم بارسلونا در دیدار امشب مقابل مایورکا چهار بازیکن کلیدی اش را در اختیار نخواهد داشت و به این ترتیب گواردیولا باید از گزینه هایی که روی نیمکت دارد، استفاده کند.
    یکی از غایبان بارسا دانی آلوس خواهد بود که در دیدار هفته گذشته مقابل اتلتیک بیلبائو پنجمین کارت زردش را دریافت کرد و بازی امشب را از دست داد. کارلس پویول نیز که از ژانویه برای بارسا بازی نکرده، همچنان با مصدومیت زانویش دست و پنجه نرم می کند.
    به این ترتیب آدریانو در سمت راست خط دفاعی قرار خواهد گرفت و مکسول نیز در سمت چپ بازی خواهد کرد. اریک آبیدال و جرارد پیکه نیز در مرکز خط دفاعی به کار گرفته خواهند شد.
    جای ژاوی مصدوم را نیز سیدو کیتا خواهد گرفت. سرخیو بوسکتس و اینیستا نیز دیگر بازیکنانی هستند که در خط میانی به کار گرفته خواهند شد. پیکان تهاجمی تیم را نیز مسی، ویا و پدرو تشکیل می دهند.
    والدس نیز که به دلیل مصدومیت برای چند هفته قادر به همراهی بارسا نیست، نیز جایش را به پینتو خواهد داد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

ديه گو مارادونا: مي خواهم در اسپانيا مربيگري کنم

اسطوره فوتبال آرژانتين براي رسيدن به اين هدف مدير برنامه هايش را تغيير داد.
    00008374 به گزارش رسانه های اسپانیایی، خورخه مندس، مدیر برنامه های ژوزه مورینیو و کریس رونالدو، به تازگی به عنوان مدیر برنامه های دیه گو مارادونا مشغول به کار شد.
    همچنین اسطوره آرژانتینی ادعا کرد قصد دارد دوران مربیگری اش را در اسپانیا دنبال کند.
    به گزارش نشریه آبولا، مارادونا برای بستن قرارداد با شرکت ژستیفوته که متعلق به مندس است، راهی پورتو شده بود تا از امکانات این کمپانی بازدید
    کند. مارادونا که در جام جهانی 2010 هدایت تیم ملی آرژانتین را برعهده داشت، قصد دارد در آینده مربیگری در اسپانیا را تجربه کند.
    او در گفتگو با نشریه مارکا گفت:" هدف من این است که یک مربی بزرگ شوم و معتقدم می توانم در اسپانیا مربیگری کنم. بعد از جام جهانی 2-3 پیشنهاد
    جالب توجه داشتم اما به درد من نمی خوردند. من از آن باشگاه ها تشکر کردم و گفتم این پیشنهادها در زمان مناسبی ارائه نشده است.
    اما اکنون زمان سپری شده و من دیدگاه متفاوتی نسبت به مسائل دارم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

توقف رئال،برد بارسا /تثبيت جايگاه صدرنشين

توقف بدون گل رئال مادريد در خانه دپورتيوو لاکرونيا باعث شد تا جايگاه بارسلونا در صدر جدول لاليگا به لطف هفت امتياز بيشتر مستحکمتر شود.
    00024658 دیدار رئال مادرید - لاکرونیا
    رئال در حالي پا به ميدان مسابقه گذاشت که پس از پيروزي سه بر صفر بارسا مقابل مايورکا آن هم موقعي که بسياري از بازيکنان کليدي خود را در اختيار نداشت، تحت فشار مضاعف قرار گرفته بود.
    ليونل مسي، داويد ويا و پدرو رودريگز سه گل براي مدافع قهرماني لاليگا به ثمر رساندند تا فاصله اش را با رئال بيشتر کند.
    رئالي ها به رغم حداکثر تلاش خود نتوانستند راه نفوذي به خط دفاعي مستحکم لاکرونيا بيابند؛ هرچند که کريستيانو رونالدو و امانوئل آده بائور در فرصتهاي آخر بازي توپ را به تير دروازه کوبيدند.
    غيبت ژاوي هرناندز، کارل پويول، دانيل آلوز و ويکتور والدز تفاوت چنداني براي بارسلونا نداشت و آبي اناري پوشان پس از تحمل فشارهاي اوليه تيم ميزبان، در دقيقه 38 بازي توسط ليونل مسي صاحب گل شدند. اين بيست و ششمين گل ستاره آرژانتيني در ليگ اسپانيا بود.
    در حالي که 13 هفته به پايان مسابقات اين فصل باقي مانده، بارسلونا از 25 بازي خود 68 امتياز اندوخته و رئال با همين تعداد بازي 61 امتيازي است و والنسيا با 48 امتياز در مکان سوم جاي دارد.
    در پايان اين ديدار، ايکر کاسياس دروازه بان رئال نتيجه به دست آمده را به منزله برداشتن يک گام ديگر به عقب توصيف کرد.
    اما ''''خوزه مورينيو'''' سرمربي رئال گفت: ''''هفت امتياز اختلاف براي قهرماني قطعي نيست؛ ما قصد داريم به کار و تلاش خود ادامه دهيم.''''
    دیدار بارسلونا - مایورکا

لیونل مسی، داوید ویا و پدرو با سه گلی که زدند پیروزی آسانی برای بارسلونا در ورزشگاه ایبرواستار به ارمغان آوردند.
    مایورکا در این فصل در نوکمپ یک امتیاز گرفته بود و به دنبال گرفتن امتیاز دیگری مقابل بارسا بود، اما موفق نشد.
    ابتدا لیونل مسی در دقیقه 38 گل اول را زد. او روی پاسی عمقی فرار کرد، توپ را با سینه کنترل کرد و با ضربه سری دیدنی آن را از بالای سر آواته وارد دروازه مایورکا کرد.

مایورکا در نیمه دوم هم قادر به کنترل جریان بازی نبود و بارسا به گل‌های بعدی رسید. در دقیقه 57، پاس عمقی سرخیو بوسکتس به شکلی عالی به داوید ویا رسید و او پس از جا گذاشتن آواته که از محوطه جریمه خارج شده بود گل دوم را وارد دروازه خالی کرد.

در دقیقه 65، پدرو از سمت چپ با شوتی محکم که به نوک پای امیلیو انسوئه هم برخورد کرد گل سوم را زد.
    به این ترتیب بارسلونا 68 امتیازی شد و به صدرنشینی ادامه می‌دهد. مایورکا هم با 31 امتیاز یازدهم است.

پپ گوآرديولا سرمربي بارسا نيز اظهار داشت: ''''هنوز راه درازي تا پايان ليگ باقي مانده است؛ ما هنوز بايد به خانه والنيسيا، ويارئال و ورزشگاه سانتياگو برنائو برويم که راهي طولاني است.'

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

مورينيو: مقابل يک دروازه بان و 10مدافع بازي کرديم

ژوزه مورينيو، مربي رئال مادريد از تساوي 0-0 تيمش مقابل دپور به شدت ناراحت است.

00009305
    او از برنامه های تاکتیکی تیم میزبان راضی نبود و در پایان این دیدار در گفت و گو با خبرنگار روزنامه آ.اس این نارضایتی اش را ابراز کرد:« ما در نیمه دوم، مقابل یک دروازه بان و ده مدافع بازی کردیم.تنها یک تیم برای پیروزی بازی می کرد و دیگری برای خسته کردن حریف و دفاع کردن بازی می کرد و آخر هم عملا جایزه را مال خود کرد.ولی ما که برای پیروزی تلاش می کردیم، اینگونه محکوم شدیم.»
    مورینیو ادامه داد:« این اصلا طبیعی نیست که بعد از یک دیدار اروپایی ،ما مجبور شویم تا دیدارمان در رقابتهای لالیگا را در روز شنبه برگزار کنیم.این اولین بار نیست.آنها هرکاری که می خواستند انجام دادند و همین طورشد. آنها نشستند و به من خندیدند. نمی دانم که اگر بازی ما روز یکشنبه برگزار می شد، چه اتفاقی می افتاد ولی شاید این عادلانه تر بود.شاید این طور یک روز بیشتر فرصت داشتیم تا برخستگی مان غلبه کنیم.از متخصصان بیوشیمی و آمادگی جسمانی سوال کنید.آنها می دانند که مشغول انجام چه کاری هستند.»
    البته این صحبتها مانع از آن نشد که آقای خاص تمجید از شاگردانش را فراموش کند:« آنچه به چشم می آید نتیجه بازی است و من نمی توانم از بازیکنانم به خاطر بازی شان انتقاد کنم، چون آنها هرکاری از دستشان برمی آمد را انجام دادند.»

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

گوارديولا :اين برد را مديون کيه تا هستيم

مربي باشگاه بارسلونا پس از برد آسان 0-3 اين تيم مقابل مايورکا، زبان به تمجيد از شاگردانش و به ويژه سيدو کيه تا گشود.
    00026200
    پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا در پایان دیدار تیمش مقابل مایورکا که با برتری 0-3 تیمش همراه بود به تمجید از شاگردانش پرداخت
    در پایان این دیدار گواردیولا به روزنامه آ.اس گفت:« برد شنبه شب ما به لطف کیه تا به دست آمد. او یک بازیکن خط میانی قدرتمند است و ما به شدت به او نیاز داریم.برای او واقعا خوشحالم. »
    این در حالی است که خیلی از بازیکنان کلیدی بارسا به خاطر استراحت و یا به دلیل مصدومیت در این دیدار غایب بودند و دانی آلوس، چابی، ویکتور والدس و کارلس پویول بنا به دلایل مختلفی شانس حضور در این دیدار را از دست دادند ولی گواردیولا از عملکرد بازیکنانی که در این دیدار حاضر بودند، کاملا رضایت داشت.
    مربی بارسا ادامه داد:« ترجیح می دادم که تمام شاگردانم حاضر بودند و کسی مصدوم نمی شد ولی شرایط بدین ترتیب است.»

football3.ir

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

كاسياس: يك قدم به عقب حركت كرديم

دروازه‌بان تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا تساوي در گاليسيا را يک قدم به سمت عقب توصيف کرد.

00017978
    ايکر کاسياس ضمن ابراز تاسف از اين نتيجه تيمش گفت: تساوي بدون گل هرگز پيش‌بيني ما نبود و براي پيروزي وارد ميدان شده ‌بوديم.
    وي افزود: از پيروزي بارسلونا برابر رئال مايورکا خبر داشتيم و همين مسئله به ضرر ما تمام شد چرا که با استرس بازي کرديم و بازي تمام دفاعي دپورتيوو لاکرونيا نيز اجازه گلزني به ما نداد.
    کاسياس در خصوص وضعيت رئال مادريد در جدول گفت: دنيا براي ما به آخر نرسيده اما کارمان به شدت سخت است و حالا ديگر نمي‌توانيم تنها به پيروزي در ال کلاسيکو دل ببنديم. بايد صبر کرد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

مسي به سوي کفش طلا با سرعت

مشکل گلزني کريستيانو نه تنها به نفع بارسلونا ،بلکه بيشتر به نفع مسي بوده است که در حال حاضر اميدوار است که بتواند که با غلبه بر ستاره رئال مادريد براي دومين سال پياپي برنده کفش طلا شود .
    00018795
    کريستيانو رونالدو در هفته هاي اخير از نظر گلزني به شدت دچار افت شده است .
    کريستيانو در اين فصل خيلي پر فراز و نشيب بوده و براي چندمين بار پياپي دچار طلسم گل نزدن شده تا در رقابت براي کسب آقاي گلي دچار مشکل شود . بازيکن پرتغالي در اين فصل گلهاي فوق العاده اي به ثمر رسانده است و در بازي با دپورتيوو نيز مثل هميشه مشخص شد که هر وقت او گل نزند ، رئال مادريد در کسب برد دچار مشکل مي شود .
    به گزارش مرجع خبری رئال کريستيانو رونالدو در هفت هفته اخير در ليگ براي رئال مادريد فقط دو گل زده است که در اين مدت رئال مادريد به دو تساوي برابر آلمريا و دپورتيوو و يک باخت برابر اوساسونا رسيده است که باعث شده هفت امتياز فاصله اش با بارسلونا که صدرنشين است شکل بگيرد .
    بازيکن پرتغالي مجددا سه هفته پياپي است که گل نزده است و همين قضيه باعث شده که تيم از نظر تيمي دچار مشکل شود . رئال پس از دو برد خفيف برابر لوانته و اسپانيول حالا برابر دپورتيوو متوقف شده است .
    تنها بازي که شماره 7 رئال در هفته هاي اخير در آن گلزني کرده بازي با ساراگوسا بوده که کريستيانو در آن بازي دو گل زد . البته نبايد بدشانسي را هم در روند کريستيانو بي تاثير دانست . او در دو بازي اخيري که برابر ليون و دپورتيوو لاکرونيا انجام داده دو بار توپهايش به تيرک خورده است . اما اين مشکل تنها براي کريستيانو نيست . در ژرلاند ضربه سر راموس به تيرک عمودي خورد و آدبايور هم در بازي ديروز در ريازور دچار چنين مشکلي شد ، يعني چهار تيرک در دو بازي .
    اما ديگر واقعيت موجود اين است که اين مشکل گلزني کريستيانو نه تنها به نفع بارسلونا ، بلکه بيشتر به نفع مسي بوده است که در حال حاضر اميدوار است که بتواند که با غلبه بر ستاره رئال مادريد براي دومين سال پياپي برنده کفش طلا شود . بازيکن آرژانتيني با گلي که برابر مايورکا زد 26 گله شد تا جاي کريستيانو را در جدول گلزنان لاليگا بگيرد .
    در همان روزي که کريستيانو به بازيکني که بيشترين دقايق بازي را در لاليگا انجام داده مبدل شد ، بحران گلزنيش بدتر و بدتر شد . برخي معتقدند که يکي از دلايل اصلي افت اين بازيکن پرتغالي خستگي مفرطي است که به علت زياد بازي کردن به آن دچار شده است . کريستيانو حتي يک دقيقه هم در بازيهاي لاليگا استراحت نکرده است و در ريازور هم با وجود مصدوميت نصفه و نيمه اي که داشت در زمين حاضر شد و به طور کامل بازي کرد .

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 6 از 13 نخستنخست ... 2345678910 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)