صفحه 3 از 13 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 124

موضوع: فوتبال باشگاهی اسپانیا | بحث و تبادل نظر

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

يک روزنامه محلي در کاتالونيا فاش کرد
    تماس تلفني آبراموويچ با گوارديولا

مالک ثروتمند چلسي در تماس تلفني از سرمربي بارسلونا خواست هر چه سريع‌تر مقدمات ترک کاتالونيا را فراهم کند.

00024372
    به نقل از آس اسپانيا، يک روزنامه محلي در کاتالونيا معتقد است که آنچلوتي در بهترين حالت تا يک شکست ديگر در اردوي آبي‌هاي لندن دوام مي‌آورد و به سرعت جاي خود را به يک مربي بزرگ موفق مي‌دهد.
    اين مربي بزرگ بايد آنقدر قابل اطمينان باشد تا تمامي حاميان مالي چلسي را با پيروزي‌هاي پياپي و سريالي و قهرماني‌هاي رويايي در جاي خود نگاه دارد و آبراموويچ را از يک شکست مالي سنگين نجات دهد.
    جوزپه گوارديولا يکي از همين گزينه‌ها است که با توجه به کارنامه درخشان و بي حرف و حديثش جاي هيچ شکي را در دل مرد ثروتمند روس باقي نمي گذارد.

روزنامه بيست دقيقه چاپ بارسلونا در مقاله‌اي بي نام و نشان و مبهم از تماس تلفني آبراموويچ با گوارديولا پرده برداشته و مدعي است که مدارکي براي اثبات اين مذاکرات پنهاني در دست دارد.
    اين در حالي است که گوارديولا در فضاي رسانه‌اي قرارداد خود را تمديد کرده اما امضاي اصلي را چهارشنبه اين هفته بر قرارداد يک ساله خود حک خواهد کرد. امضايي که بدون ترديد تحت تاثير پيشنهاد وسوسه کننده آبراموويچ خواهد لرزيد.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

مورينيو: قهرمان قهرمانان هستيم

مورينيو،، مربي رئال مادريد در کنفرانس مطبوعاتي پيش از بازي رئال مادريد و ليون در دور رفت مرحله يک هشتم پاياني ليگ قهرمانان اروپا شرکت کرد و در اين کنفرانس، کارواليو و زيدان را در کنار خود مي ديد.
    00017792
    او گفت:« آمار و ارقام مربوط به گذشته است و نباید اجازه دهیم که این آمار برروی عملکرد ما تاثیر بگذارد.نباید فکر کنیم که کار آسانی را پیش رو داریم یا اینکه همین سه شنبه کار را یکسره خواهیم کرد.باید دو بازی خیلی کامل را به نمایش بگذاریم.»
    آقای خاص ادامه داد:« ما آماده هستیم و بدون هیچ مشکلی در هر دو دیدار به میدان خواهیم رفت.ما رئال مادرید هستیم، قهرمان قهرمانان در لیگ قهرمانان اروپا و باید با این فشار و با اطمینان از حذف لیون به میدان برویم.»

آقای خاص در ادامه به این نکته اشاره کرد که لیون یادآور خاطراتی بدی برای همه نیست:« همه ما خاطرات منفی ای از این تیم نداریم.من و کاروالیو لیون را حذف کردیم و بعد با پورتو به قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا رسیدیم.کریس هم تجربه پیروزی مقابل این تیم را دارد.تیم ما می داند که باید به کجا برسد.»

مورینیو از برنامه های تاکتیکی اش چیزی نگفت و هیچ سرنخی نداد:« نمی گویم که کدام 11 بازیکن به میدان می روند ،چون مطمئنم که کلود پوئل هم دوست دارد ترکیب اصلی تیم ما را بداند.درمورد بنزما، آدبایور، بازی با دو یا سه محور هم صحبت نمی کنم. فقط من می دانم که کدام بازیکنان در ترکیب فیکس تیم قرار خواهند گرفت و حتی خود بازیکنان هم نمی دانند.»

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

رئال سوسيه داد با يك گل از سد مايوركا گذشت

تيم فوتبال رئال سوسيه داد در هفته بيست و چهارم رقابت هاي لاليگا با يک گل از سد مايورکا گذشت.

00026838
    هفته بيست و چهارم اين رقابت ها ديشب به پايان رسيد.
    در اين مسابقه رائول تامودو در دقيقه 56 براي رئال سوسيه داد گلزني کرد.
    با اين نتيجه رئال سوسيه داد با 34 امتياز در رده هفتم اين رقابت ها قرار گرفت. مايورکا هم با 31 امتياز و به دليل تفاضل کمتر نسبت به ختافه در رده يازدهم ايستاد.
    جدول رده بندي لاليگا:
    1 بارسلونا 65 امتياز
    2 رئال مادريد 60 امتياز
    3 والنسيا 48 امتياز
    4 ويارئال 46 امتياز
    5 بيلبائو 38 امتياز
    6 اسپانيول 37 امتياز
    7 رئال سوسيداد 34 امتياز
    8 سويا 34 امتياز
    9 آتلتيکومادريد 33 امتياز
    10 ختافه 31 امتياز
    11 مايورکا 31 امتياز
    12 ريسينگ 28 امتياز
    13 لاکرونيا 26 امتياز
    14 اوساسونا 25 امتياز
    15 هرکولس 25 امتياز
    16 گيخون 24 امتياز
    17 لوانته 24 امتياز
    18 ساراگوسا 23 امتياز
    19 آلمريا 21 امتياز
    20 مالاگا 20 امتياز

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

رئيس هنوز هم به فکر کاپيتان است
    پرس: تمام بازي‌هاي شالكه را تماشا مي‌كنم

مديرعامل باشگاه رئال مادريد گفت: مگر مي‌شود کاپيتان رائول را فراموش کرد، من تمام بازي‌هاي شالکه را تماشا مي‌کنم.

00015104
    فلورنتينو پرس مديرعامل رئال مادريد در يک مصاحبه راديويي بر لزوم بازگشت رائول به رئال مادريد در پايان اين فصل تاکيد کرد و گفت: زيدان در کنار مورينيو است و جاي خالي رائول در اين ميان به شدت احساس مي‌شود. او بايد به خانه‌اش بازگردد و اگر دلخوري وجود دارد با مذاکره حل مي‌شود.
    وي ادامه داد: رائول درخشش بسيار خوبي در شالکه داشته و از اين بابت بسيار خوشحالم. او مي تواند مربي يکي از تيم‌هاي پايه رئال مادريد باشد و يا در کادر فني تيم اصلي حضور داشته باشد. در اين باره با مورينيو صحبت کرده‌ام و اطمينان دارم که او با حضور رائول به عنوان يک مشاور با تجربه و بزرگ موافق است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

گوارديولا 23 فوريه امضا مي کند

پپ گوارديولا، مربي جوان بارسلونا با يک روز تاخير قراردادش را به تمديد مي رساند.

00003925
    پیش از این قرار بود که گواردیولا روز 22 فوریه ( سه شنبه) قراردادش را با بارسا تمدید کند ولی طبق گزارش منتشره در مارکا این اتفاق یک روز به تعویق خواهد افتاد.بدین ترتیب گواردیولا ساعت 13 به وقت اروپای مرکزی و پس از جلسه تمرینی تیمش قرارداد جدید را به امضا خواهد رساند
    تمدید قرارداد گواردیولا تنها برای یک فصل دیگر خواهد بود.چرا که گواردیولا حس می کند که این هم برای خود او و هم برای باشگاه بهتر است که سال به سال قراردادش را تمدید کند و بدین ترتیب طرفین آزادی عمل بیشتری خواهند داشت.
    گواردیولا از زمان در دست گرفتن هدایت بارسلونا موفقیتهای زیادی را با این تیم کسب کرد.در فصل اول او با بارسا به سه جام قهرمانی رسید و در فصل دوم قهرمان لالیگا شد.
    در صورتی که گواردیولا تا پایان قرارداد جدیدش در رختکن نوکمپ بماند، او چهارمین مربی بادوام تاریخ بارسلونا لقب خواهد گرفت.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

گزارش تصويري: زي زو در کنار مورينيو در کنفرانس خبري

پس از آنکه قرار شد تا زين الدين زيدان به عنوان دستيار و رابط بين بازيکنان و کادر رياستي باشگاه رئال مادريد در رختکن اين تيم مشغول به کار شده و عملا دست راست مورينيو باشد، اين اسطوره فرانسوي در آستانه ديدار حساس کهکشاني ها مقابل ليون همراه با مورينيو، مربي کهکشاني ها در سالن کنفرانس خبري ظاهر شد و پشت ميکروفن قرار گرفت:

ap b629741f197f413b842676732fada2ae

ap 4c7a367e3c4b4130831d2cb837cb034a
    ap 017a1636c6e54794a3eb1ea72ffca191

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

برونزتي: پرس هرگز كاكا را نمي‌فروشد

مدير برنامه‌هاي ارشد فيفا و وکيل شماره 3 رئال مادريد گفت: بيهوده تلاش نکنيد، پرس هرگز کاکا را نمي‌فروشد.

00028768
    به نقل از آس اسپانيا، هر چند سخنان تند و بي پرده ارنستو برونزتي مثل گذشته خشم و دلخوري خبرنگاران اروپايي را برانگيخت اما هيچ‌يک از حضار مقابل حقيقت بيان شده حرفي براي گفتن نداشت.
    برونزتي با صراحت خبرنگاران اروپايي را به دخالت در نقل و انتقالات متهم کرد و گفت: مسلم است که در انتقال بي سر و صداي کاکا به رئال مادريد از شدت تعجب حتي قادر به پوشش خبري هم نبوديد و چيزي نصيب فضاي خبري شما نشد اما اکنون هم به طور قاطعانه مي گويم که بيهوده تلاش نکنيد چون کاکا فروشي نيست.
    وي گفت: من به عنوان يک مديربرنامه فيفا و وکيل رسمي کاکا خيلي دوست دارم يک بار ديگر در انتقال چنين بازيکن بزرگي موثر باشم اما پرس خيال فروش او را ندارد و حتي حاضر شده براي اينکه من هيچ اقدامي براي فروش کاکا نکنم پول بيشتري پرداخت کند. من وکيل رئال مادريد نيز هستم و هرگز بر خلاف منافع اين باشگاه بزرگ و علمي عمل نمي کنم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

مسي در صدر گلزنان ليگ هاي اروپايي قرار دارد

مسي، برباتوف، کاواني، گومز و ساو در صدر جدول گلزنان پنج ليگ معتبر اروپايي قرار دارند.

00006903
    در مسابقات لاليگا اسپانیا، ليونل مسي فوق ستاره آرژانتيني بارسلونا با 25 گل، کريستيانو رونالدوي 24 گله را پشت سر گذاشته است.
    پس از رونالدو هم داويد ويا ديگر مهاجم بارسلونا با 16 گل در رده سوم ايستاده است.
    در ليگ برتر انگليس ديميتار برباتوف مهاجم منچستر يونايتد با 19 گل در رده اول قرار دارد و کارلوس توز آرژانتيني از منچستر سيتي با 18 گل در تعقيب وي است.
    اندي کارول نيز که در فصل نقل و انتقالات زمستاني از نيوکاسل به ليورپول پيوست با 11 گل سوم است.
    در بوندس ليگاي آلمان ماريو گومز مهاجم بايرن مونيخ با 18 گل اول است، پاپيس دامبا سيسه از فرايبورگ با 16 گل و تئوفانيس گکاس با 14 گل در تعقيب وي هستند.
    در سري آ ايتاليا، ادينسون کاواني از ناپولي با 20 گل در صدر قرار دارد و آنتونيو دي ناتاله با 18 گل و ساموئل اتوئو با 15 گل دوم و سوم هستند.
    در رقابت هاي لوشامپيونه فرانسه نيز موسي ساو از ليل با 16 گل اول است و کوين گاميرو با 15 گل از لورينت و اندرسون از پارسن ژرمن با 13 گل دوم و سوم هستند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

سنگربان لاكرونيا تاريخ ساز شد

دانيل آرانسوبيا نخستين دروازه‌بان گلزن تاريخ ليگا شناخته شد که در يک بازي رسمي با ضربه سر موفق به گلزني شده است.

00003086 سنگربان دپورتيوولاکرونيا در بازي برابر آلمريا براي تيمش موفق به گلزني شد و به اين ترتيب جلوي شکست تيمش را در ورزشگاه "ريازور" گرفت.
    پيش از اين دروازه‌بان‌ها در ليگا تنها از روي نقطه پنالتي موفق به گلزني در جريان بازي شده بودند.
    يازده سال پيش ژاک سونگوئو دروازه‌بان کامروني لاکرونيا توانسته بود با ضربه سر براي تيمش گلزني کند ولي داور بازي با اعلام خطا آن گل را نپذيرفت.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

کارواليو: ليون را شکست مي دهيم

ريکاردو کارواليو، مدافع باشگاه رئال مادريد اعلام کرده که باشگاه مادريدي از اهميت غلبه بر ليون در رقابتهاي مرحله يک هشتم پاياني ليگ قهرمانان اروپا آگاه است.

00018417 این ستاره پرتغالی مطمئن است که رئال بازیکنان کافی برای رسیدن به نتیجه مورد نظر را دارد.
    کاروالیو گفت:« ما به اهمیت این رقابتها برای باشگاه و برای بازیکنان واقفیم و نهایت تلاشمان را به کار می گیریم تا بتوانیم به گل رسیده و به نتیجه مطلوبی پیش از آغاز دیدار برگشت دست یابیم.»
    ستاره 32 ساله رئال ادامه داد:« ما با اعتماد به نفس کافی به میدان خواهیم رفت چون در دوره مثبتی هستیم ، به ویژه در دیدارهای خانگی .پس اگر می خواهیم صعود کنیم، نباید تنها از ارائه یک بازی خوب در این مرحله راضی باشیم.ما باید مقابل لیون، در دیدار رفت و برگشت خوب باشیم.»

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 3 از 13 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)