مورينيو: قهرمان قهرمانان هستيم

مورينيو،، مربي رئال مادريد در کنفرانس مطبوعاتي پيش از بازي رئال مادريد و ليون در دور رفت مرحله يک هشتم پاياني ليگ قهرمانان اروپا شرکت کرد و در اين کنفرانس، کارواليو و زيدان را در کنار خود مي ديد.
00017792
او گفت:« آمار و ارقام مربوط به گذشته است و نباید اجازه دهیم که این آمار برروی عملکرد ما تاثیر بگذارد.نباید فکر کنیم که کار آسانی را پیش رو داریم یا اینکه همین سه شنبه کار را یکسره خواهیم کرد.باید دو بازی خیلی کامل را به نمایش بگذاریم.»
آقای خاص ادامه داد:« ما آماده هستیم و بدون هیچ مشکلی در هر دو دیدار به میدان خواهیم رفت.ما رئال مادرید هستیم، قهرمان قهرمانان در لیگ قهرمانان اروپا و باید با این فشار و با اطمینان از حذف لیون به میدان برویم.»

آقای خاص در ادامه به این نکته اشاره کرد که لیون یادآور خاطراتی بدی برای همه نیست:« همه ما خاطرات منفی ای از این تیم نداریم.من و کاروالیو لیون را حذف کردیم و بعد با پورتو به قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا رسیدیم.کریس هم تجربه پیروزی مقابل این تیم را دارد.تیم ما می داند که باید به کجا برسد.»

مورینیو از برنامه های تاکتیکی اش چیزی نگفت و هیچ سرنخی نداد:« نمی گویم که کدام 11 بازیکن به میدان می روند ،چون مطمئنم که کلود پوئل هم دوست دارد ترکیب اصلی تیم ما را بداند.درمورد بنزما، آدبایور، بازی با دو یا سه محور هم صحبت نمی کنم. فقط من می دانم که کدام بازیکنان در ترکیب فیکس تیم قرار خواهند گرفت و حتی خود بازیکنان هم نمی دانند.»