صفحه 2 از 13 نخستنخست 12345612 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 124

موضوع: فوتبال باشگاهی اسپانیا | بحث و تبادل نظر

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

اسپانيول صفر – رئال مادريد 1: کاسياس در دقيقه 2 اخراج شد!

رئال پيروزي شايسته‌اي مقابل اسپانيول به دست آورد و فاصله را با بارسلونا کم کرد.

00027337
    گل زیبای مارسلو، پیروزی مهمی برای رئال مادرید در خانه اسپانیول رقم زد. این برد در حالی به دست آمد که ایکر کاسیاس در همان ابتدای بازی اخراج شده بود.
    به این ترتیب فاصله رئال مادرید با بارسلونا کمتر شد.
    در همان دقیقه 2، خوسه کایخون با ایکر کاسیاس تک به تک شد و با خطای کاسیاس در بیرون محوطه جریمه سرنگون شد. هرچند تصاویر آهسته نشان می‌داد تماس چندانی بین دو بازیکن نبوده، اما داور کارت قرمز مستقیم خود را درآورد و به کاسیاس نشان داد. سپس آنتونیو آدان، دروازه بان 23 ساله مادرید به جای آنخل دی ماریا وارد میدان شد.
    دو تیم در دقایق ابتدایی نیمه اول دست به حملات گسترده زدند تا این که در دقیقه 24، روی پاس کریستیانو رونالدو در لبه محوطه جریمه اسپانیول، در حالی که به نظر می‌رسید توپ از مارسلو می‌گذرد، این مدافع برزیلی شوتی مهارنشدنی را روانه دروازه اسپانیول کرد که با رسیدن به سقف دروازه، به گل تبدیل شد. این گل در حالی به ثمر رسید که مارسلو در زاویه‌ای کاملا بسته قرار داشت.
    سپس امانوئل آدبایور دو موقعیت خوب را از دست داد. او یک بار پس از آن که اسپانیولی‌ها توپ را از دست دادند، فاصله‌ای 30 متری را با توپ پیمود ولی در نهایت ضربه‌اش را کارلوس کامنی دفع کرد.
    اسپانیول هرگز نتوانست از یک بازیکن بیشتر داشتن خود استفاده کند و رئال مادرید در حالی به پیروزی رسید که می‌توانست گل‌های بیشتری هم بزند.
    رئال با این برد 57 امتیازی شد و در فاصله 5 امتیازی بارسای صدرنشین قرار گرفت.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

اخراج کاسياس اشتباه محض بود
    مورينيو: داوران اشتباه نكنند مي‌ميرند

سرمربي رئال مادريد با انتقاد از داور ديدار با اسپانيول گفت: شايد اين درست باشد که اگر داوران اشتباه نکنند، مي‌ميرند.

00018591
    به نقل از مارکا اسپانيا، خوزه مورينيو تصريح کرد: نمي‌خواهم به کسي توهين کنم و هميشه تلاش کرده‌ام به داوران احترام بگذارم اما مسلم است که برخي اشتباهات يک تيم را بيچاره مي‌کند. نمي‌دانم اگر اين بازي را با 10 بازيکن از دقيقه دوم با پيروزي پشت سر نمي‌گذاشتيم اکنون چه سخناني راجع به داور بر زبان مي‌آوردم. در تمام تصاوير منتشر شده کاملا مشهود است و بين دو نيمه نيز يکي از عکاسان صحنه خطاي کاسياس را به من نشان داد و باورم نمي‌شد که کاسياس اينگونه مورد بي توجهي داور قرار گرفته باشد.
    آقاي خاص افزود: شايد اين درست باشد که اگر داوران اشتباه نکنند، مي‌ميرند. به هر حال اميدوارم روزي برسد که فوتبال از دست اشتباهات داوران رها شود.
    مورينيو تاکيد کرد: از په‌په و آده‌بايور بسيار راضي هستم و به طور کلي شرايط تيمم را مثبت ارزيابي مي‌کنم اما نکاتي هست که بايد گوشزد شود.
    رئال مادريد با گل دقيقه 24 مارسلو برابر اسپانيول به پيروزي رسيد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

پاداش پپ در صورت قهرماني مشخص شد
    پنج ميليون يورو در انتظار مربي آبي و اناري‌ها

مديرعامل باشگاه بارسلونا در صورت قهرماني تيم فوتبالش در لاليگا، ليگ قهرمانان اروپا و جام باشگاه‌هاي جهان مبلغ 5 ميليون يورو به گوارديولا پرداخت مي‌کند.

00018582
    به نقل از اسپورت کاتالونيا، جوزپه گوارديولا چندي پيش قرارداد خود را با بارسلونا تمديد کرد اما مبلغ اين قرارداد رسانه‌اي نشد.
    الساندرو روسل مديرعامل باشگاه بارسلونا روز گذشته با حضور در کنفرانس خبري در نيوکمپ به خبرنگاران گفت: مبلغ قرارداد گوارديولا مهم نيست اما خبر خوبي براي هواداران بارسا دارم و آن اينکه اگر تيم گوارديولا در لاليگا، ليگ قهرمانان اروپا و جام باشگاه‌هاي جهان به قهرماني برسد مبلغ 5 ميليون يورو اضافي به او پاداش خواهم دادو اين را رسما به قرارداد او ضميمه کرده‌ام.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

اصرار مورينيو نتيجه داد؛ تمديد قرارداد په په با رئال مادريد

فشار ژوزه مورينيو بر روي مديران رئال براي تمديد قرارداد په په سرانجام در نهايت نتيجه داد و اين مدافع پرتغالي به زودي قراردادي جديد با باشگاه مادريدي امضا خواهد کرد.

00015162
    په په برای تمدید قرارداد با رئال خواهان افزایش دستمزدسالیانه اش از 1.8 میلیون یورو به 3.8 میلیون یورو شده بود و همین مسئله موجب طولانی شدن مذاکرات تمدید قراردادش با رئال شده بود.
    گفته می شود قرار است این بازیکن پرتغالی قراردادش را تا سال 2015 با رئال تمدید کند.
    از سوی دیگر این بازیکن 27 ساله توجه چند باشگاه بزرگ اروپایی از جمله بارسلونا را جلب کرده بود. این باشگاه ها آماده بودند در صورت عدم توافق په په و رئال و با توجه به تمام شدن قراردادش در تابستان آینده، او را با انتقالی آزاد به خدمت بگیرند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

برد اوساسونا با دو گل نکونام

اوساسونا با نتيجه 4 بر صفر برابر اسپانيول به برتري رسيد.
    00024438 المریا 1 – دپورتیوو لاکرونیا 1

گل‌ها: پیاتی (48) برای المریا، آرانسوبیا (90) برای دپور

ختافه صفر – راسینگ سانتاندر 1

گل: پینیوس (88، پنالتی)

اخراج: مارکانو (87) از ختافه

اوساسونا 4 – اسپانیول صفر

گل‌ها: نکونام (14، 55-پنالتی)، لولو (80)، سوریانو (88)

ویارئال 1 – مالاگا 1

گل‌ها: روبن (36) برای ویارئال، فرناندس (82) برای مالاگا

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

گوارديولا: اين بازيكنان در جهان نظير ندارند

سرمربي تيم فوتبال بارسلونا گفت: مهم نيست در پايان چه نتيجه‌اي‌ کسب کنيم اما من هميشه مي‌گويم که اين بازيکنان در جهان نظير ندارند.
    00026200
    به نقل از رويترز، جوزپه گوارديولا پس از پيروزي 2 بر يک بارسا برابر اتلتيک بيلبائو گفت: اگر ناکامي براي تيم رقم بخورد يک مقصر براي آن وجود خواهد داشت و آن خود من هستم، هيچ بازيکني در ناکامي بارسلونا نقش ندارد و من مسئول هر لغزشي از سوي تيم هستم. اين يک حقيقت است و با وجود چنين بازيکناني هيچ مربي براي قهرمان نشدن بهانه ندارد.
    وي افزود: بازيکنان بارسلونا در جهان نظير ندارند و ايمان دارم که براي قهرماني هيچ مشکلي نخواهيم داشت.

گوارديولا درباره گل داويد ويا با پاس دانيل آلوس گفت: اگر نظر شما آفسايد است بحثي ندارم اما به عقيده من کمک داور درست تصميم گرفت و آلوس در موقعيت آفسايد نبود. در هر حال اطمينان دارم که مربي خوش فکر و مؤدب بيلبائو نيز هيچ اعتراضي به داور نخواهد داشت.
    سرمربي بارسلونا در خصوص بازي رئال مادريد برابر المپيک ليون در ليگ قهرمانان اروپا گفت: رئال مادريد بهترين تيم اروپا است و شخصا دوست دارم بازي اين تيم برابر ليون را تماشا کنم، اين تيم نماينده اسپانيا است و مشخص است که از پيروزي مادريد برابر ليون خوشحال خواهم شد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

گل بارسلونا آفسايد بود

اولين گل بارسلونا که شيرازه بيلبائو را از هم پاشيد کاملا آفسايد بود اما از ديد داور و کمک داور اين ديدار پنهان ماند.

به نقل از آس اسپانيا، دانيل آلوس در دقيقه 3 در موقعيت آفسايد به توپ رسيد و با پاس خود داويد ويا را صاحب توپ کرد و بارسلونا از اين طريق به گل زودهنگام و بسيار مهمي دست پيدا کرد.
    بيلبائو در طول بازي شب گذشته خود در نيوکمپ کنترل ميانه ميدان را در اختيار داشت و حتي يک گل هم به ثمر رساند اما نتوانست برابر قدرت بارسا مقاومت کند و در نهايت اين ليونل مسي بود که تابلوي نتايج را به سوي آبي و اناري پوشان تغيير داد.
    1 891202 L600

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

ليونل مسي: سه امتياز ديدار مقابل بيلبائو بسيار مهم بود

مسي تيم حريف را به دليل نمايش خوبش مورد ستايش قرار داد.
    00001450 ليونل مسي، ستاره آرژانتيني بارسلونا، از پيروزي تيمش مقابل اتلتيک بيلبائو ابراز رضايت کرد. آبي و اناري ها در حالي به مصاف حريف باسکي شان رفتند که تنها دو امتياز با رئال مادريد فاصله داشتند.

او در مصاحبه با نشريه آس گفت:" ما نمي توانستيم بار ديگر امتياز از دست بدهيم زيرا رئال خيلي نزديک شده بود. ما در بازي مهمي به پيروزي رسيديم. هفته هاي زيادي تا پايان فصل باقي نمانده و پيروزي در هر بازي بسيار حياتي است. "

مسي همچنين تيم حريف را به دليل نمايش خوبش مورد ستايش قرار داد.

" آنها هميشه شرايط را براي رقبا پيچيده مي کنند. آنها تيمي فوق العاده و بسيار سازمان يافته هستند و خيلي خوب بازي مي کنند. به همين دليل رسيدن به سه امتياز مقابل آنها از اهميت زيادي برخوردار بود."

با اين پيروزي بارسلونا بار ديگر با اختلافي 5 امتيازي در صدر قرار گرفت. بارسا هفته آينده بايد مقابل مايورکا قرار بگيرد در حالي که رئال با دپورتيوو لا کرونيا روبرو خواهد شد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

فروش نام ورزشگاه نوکمپ

گفته مي شود باشگاه کاتالاني چيزي نزديک به 400 ميليون يورو بدهي دارد و براي کاهش اين بدهي هنگفت، قصد دارند نام ورزشگاه معروف شان، نوکمپ، را به بالاترين پيشنهاد به فروش برسانند.
    00001980 به گزارش نشریه اسپانیایی اسپورت، مدیران باشگاه بارسلونا پس از فروش فضای تبلیغاتی روی پیراهن باشگاه به یک کمپانی قطری، به دنبال یافتن منابع درآمد جدیدی هستند.
    گفته می شود باشگاه کاتالانی چیزی نزدیک به 400 میلیون یورو بدهی دارد و برای کاهش این بدهی هنگفت، قصد دارند حق نامگذاری ورزشگاه معروف شان، نوکمپ، را به بالاترین پیشنهاد به فروش برسانند.
    گفته می شود بار دیگر کمپانی قطری برای به دست آوردن حق نامگذاری ورزشگاه اختصاصی بارسلونا ابراز تمایل کرده بود اما پس از اینکه مشخص شد تنها 5 میلیون یورو در سال به اسپانسر خواهد رسید، مدیران کمپانی قطری از این تصمیم صرف نظر کردند.
    اخیرا یوهان کرویف، اسطوره باشگاه بارسلونا، تصمیم مدیران باشگاه بارسلونا برای فروختن فضای تبلیغاتی پیراهن باشگاه را مورد انتقاد قرار داد.
    پیش از این تنها نام یونیسف و آن هم به دلایل خیریه روی پیراهن باشگاه درج شده بود.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

نکونام مورد توجه کارشناسان فني اسپانيا
    ماركا: ستاره‌اي كه براي درخشيدن آمده است

بازيکن ايراني تيم فوتبال اوساسونا در پي درخشش در ترکيب اين تيم برابر اسپانيول مورد توجه منابع خبري قرار گرفته است.

00024438
    به نقل از مارکا، جواد نکونام در آخرين بازي اوساسونا در هفته بيست و چهارم دو بار گل زد و در اولين پيروزي اين تيم به مربيگري منديليبار سهم بسزايي داشت.
    سايت خبري وابسته به روزنامه مارکا يک روز پس از انتشار خبري تحليلي آن را از طريق اينترنت نيز منتشر کرد و نوشت: در زمان مربيگري سيگاندا به وضوح شاهد بازي اوساسونا در دو سيستم 4-3-3 و 4-2-3-1 بوديم، شايد اين مسئله براي درخشش نکونام چندان تعيين کننده نبود و او هرگز در اين دو سيستم محدود نمي شد چرا که نکونام اجازه درخشش داشت و در هنگامي که نبوغش به او اجازه خلاقيت مي‌داد به هنرنمايي مختص به خودش از ميانه ميدان جدا شده و به سمت خط حمله حرکت مي‌کرد.
    نويسنده مارکا در ادامه مي‌افزايد: مسلما گلزني تنها راه شهرت و کسب موفقيت نيست و جواد نکونام در کنار گل هاي حساس و تعيين کننده خود همواره وظايف خود را نيز به خوبي ايفا کرده اما شايد علت اصلي افت بازي او در زمان مربيگري کاماچو اين بود که بايد به دفاع و هافبک هاي تدافعي کمک مي‌کرد و نمي توانست چندان که خود مي‌خواهد و دوست دارد در حمله به تيمش کمک کند. اين همان کاري بود که منديليبار انجام داد و در اولين تجربه مربيگري خود در اوساسونا همان آزادي را به جواد داد که سيگاندا هرگز ترکش نمي کرد و آن را راهي براي موفقيت مي‌دانست.
    در مطلب منتشر شده در سايت خبر وابسته به مارکا ضمن اشاره به مهره‌هاي جايگزين مانند نکونام و راکيتيچ و نقش آنها در پيشبرد اهداف تيمي آمده است، نوشت: بازيکن ايراني اوساسونا پس از بازگشت از جام ملت‌هاي آسيايي براي تيمش خوش درخشيد و در کسب امتياز به نماينده پرهوادار پامپلونا کمک کرد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 2 از 13 نخستنخست 12345612 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)