صفحه 1 از 13 1234511 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 124

موضوع: فوتبال باشگاهی اسپانیا | بحث و تبادل نظر

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

فوتبال باشگاهی اسپانیا | بحث و تبادل نظر

فوتبال باشگاهی اسپانیا | بحث و تبادل نظر

بحث در مورد فوتبال باشگاهی اسپانیا اینجا قرار خواهد گرفت !
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

ژاوي: نهايت آرزوي فابرگاس بازي براي بارساست

فابرگاس در سال 2003 از نوکمپ راهي لندن شد و با پيشرفت در اين تيم، به کاپيتان توپچي ها تبديل شد اما هرگز پنهان نکرد که دوست دارد به تيم دوران نوجواني اش بازگردد.
    00023265 ژاوي، هافبک تيم بارسلونا، اعلام کرد سسک فابرگاس، کاپيتان آرسنال سرانجام به بارسلونا خواهد پيوست زيرا نهايت آرزوي او بازي براي اين باشگاه است.

فابرگاس در سال 2003 از نوکمپ راهي لندن شد و با پيشرفت در اين تيم، به کاپيتان توپچي ها تبديل شد اما هرگز پنهان نکرد که دوست دارد به تيم دوران نوجواني اش بازگردد.

ژاوي که در تيم ملي اسپانيا با فابرگاس هم بازي است در مورد بازي در کنار او در تيم بارسلونا گفت:" بزرگترين آرزوي او بازگشت به بارساست. او خيلي سريع در اين باشگاه جا مي افتد زيرا اينجا رشد کرده است. نهايت آروزي او بازگشت به بارساست اما اول بايد آرسنال و بارسا به توافق برسند. او اينجا رشد کرده و ژنتيکي بارسايي است اما آمدن او دست ما نيست."

ژاوي همچنين در مورد اينکه فابرگاس روزي جانشين او در خط مياني بارسلونا شود، گفت:" بستگي دارد او چه زماني بيايد و من چند ساله باشم. ما مي توانيم مانند تيم ملي در کنار هم به خوبي بازي کنيم.

من هميشه گفته ام که بازي من به بازيکناني که در کنارم بازي مي کنند، بستگي دارد و در حال حاضر بازيکناني در کنار من هستند که به خوبي با سبک بازي من آشنايي دارند."

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

والتر پاندياني: كريس رونالدو يك ابله است

مهاجم اوساسونا ستاره رئال را مورد سرزنش قرار داد.
    00015791 والتر پاندياني، مهاجم اوساسونا، کريس رونالدو را يک فرد از خود راضي توصيف کرده و گفت اين ستاره پرتغالي يک ابله است.

رئال و اوساسونا اين هفته در رينو دي ناوارا به مصاف هم رفتند که در پايان تيم پامپلونايي با تک گل کامونياس به پايان رسيد. در پايان ديدار نيز دو تيم با هم درگير شدند.

پاندياني در گفتگو با خبرنگاران در مورد ستاره پرتغالي حريف گفت:" او بايد از مسي ياد بگيرد و اين همه غرور را کنار بگذارد. او کسي است که در هر بازي همه مشکلات را به وجود مي آورد و بايد جريمه شود. او بايد به بهترين بازيکنان دنيا نگاه کند و از آنها درس بگيرد. او فرد احمقي است و بايد کمي فروتني را ياد بگيرد."

گفته مي شود زماني که او و رونالدو در زمين با يکديگر درگيري پيدا کردند، ستاره رئال از او پرسيد چقدر دستمزد مي گيرد و پاندياني در جواب گفته که قهرماني هاي بيشتري به دست آورده است.

" بله، کاملا درست است. اين اتفاق رخ داد. او شايد زماني قهرمان کوپا دل ري و سوپر ليگ شود در حالي که من اين جام ها را برده ام. من تنها به حرف هاي او گوش کردم زيرا ما در زمين مان به حريفان احترام مي گذاريم.

بارسلونا تيمي مردمي است اما بازيکنان رئال شايسته چنين احترامي نيستند. رئالي ها براي ارضا غرور رونالدو بازي مي کنند."

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

راموس و دي‌ماريا: جام حذفي مهم است، ولي روي لاليگا تمرکز کرده‌ايم

اين دو بازيکن خوشحالند که مي‌توانند فاتح جام حذفي شوند.
    00028299 سرخیو راموس و آنخل دی‌ماریا نظرشان درباره رسیدن به فینال جام حذفی را گفته‌اند.

آنها در فینال به مصاف بارسلونا می‌روند و هنوز بخت آن را دارند که سه قهرمانی در این فصل به دست بیاورند.

با این حال، بازیکنان مادرید مغرور نیستند. راموس می‌گوید «ما بی‌نهایت خوشحالیم. بسیار مهم بود که به فینال برسیم. ما هنوز به چیزی نرسیده‌ایم، اما باید روی لالیگا و لیگ قهرمانان تمرکز کنیم.»

دی‌ماریا هم نظرات راموس را تایید کرد: «ما تمامی دیدارهای خانگی خود را برده‌ایم و باید این روند را ادامه دهیم. حالا در فینال هستیم و فرصت به اندازه کافی داریم تا به بارسلونا فکر کنیم.

ما تمام تلاش خود را روی لالیگا می‌گذاریم چون فوتبال پیچ و خم‌های زیادی دارد و هرگز نمی‌دانید چه قرار است روی دهد.»

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

رائول: اميدوارم رئال قهرمان لاليگا شود، ولي بعيد است!

بازيکن شالکه دوست دارد تيم سابقش بتواند بارسلونا را پشت سر بگذارد.
    00008093 رائول، ستاره شالکه و اسطوره رئال مادرید امیدوار است که باشگاه سابقش بتواند بارسا را کنار بزند و فاتح لالیگا شود.

رئال هفت امتیاز از بارسلونا عقب است ولی رائول در گفتگویی با نشریه AS گفته می‌خواهد رئال برای اولین بار پس از سال 2008 قهرمان شود.

دارنده رکورد بیشترین گل زده با رئال مادرید گفت: «البته که آرزو می‌کنم رئال مادرید قهرمان شود، اما این طور که بارسلونا پیش می‌رود بعید است قهرمانی را واگذار کند. نمایش‌های بارسلونا خیره‌کننده بوده.

رئال مادرید هنوز در قلب من است. هنگامی که برای باشگاهی 16 سال بازی می‌کنید، فکرش رهایتان نمی‌کند. اما حالا من در شالکه هستم و همه تلاشم را برای این باشگاه انجام می‌دهم.»

رائول درباره رویارویی با والنسیا در دو هفته بعد در لیگ قهرمانان هم صحبت کرد. او پس از ترک اسپانیا در تابستان، اولین بازی رسمی خود در خاک اسپانیا را مقابل والنسیا انجام می‌دهد و می‌گوید: «بسیار خوشحالم که به وطنم برمی‌گردم. من در فینال لیگ قهرمانان مقابل والنسیا بازی کردم و خوش‌اقبال بودم که گل هم زدم. این خاطراتی است که با لذت به یاد می‌آورم.

من بسیار خوش‌بینم. به نظرم تیم ما بخت خوبی برای رسیدن به یک‌چهارم نهایی دارد. در مرحله گروهی نشان دادیم از عهده چه کارهایی برمی‌آییم و بازی برگشت در ورزشگاه خودمان است، از آن بازی‌هایی که حمایت طرفداران فاکتور بسیار مهمی است.»

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

افتتاح مدرسه فوتبال رئال مادريد در رياض

رئيس باشگاه رئال مادريد در مراسم افتتاح مدرسه فوتبال در پايتخت عربستان صعود به فينال جام حذفي را به بازيکنان و کادر فني تبريک گفت.

00015104
    تيم فوتبال رئال مادريد با هفت امتياز اختلاف نسبت به بارسلونا در مکان دوم جدول رده بندي لاليگا قرار گرفته و رئيس باشگاه با پيامي اميدبخش تلاش کرده تا روحيه جنگندگي بازيکنانش را حفظ کند.
    فلورنتينو پرز در مراسم افتتاحيه مدرسه فوتبال خطاب به کادر فني و بازيکنان گفت: باشگاه رئال مادريد هميشه بهترين‌ها را هدف خود قرار داده است، حتي اگر اين بهترين‌ها، سخت‌ترين باشد.
    رييس باشگاه رئال مادريد که براي مراسم افتتاح مدرسه فوتبال رفته بود، در ادامه‌ي سخنانش گفت: از اين فرصت استفاده مي کنم تا به بازيکنان و کادر فني تبريک بگويم که توانستند دو تيم قدرتمند را از پيش رو بردارند و به فينال جام حذفي راه پيدا کنند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

گوارديولا: ما شكست ناپذير نيستيم

سرمربي تيم فوتبال بارسلونا پس از تساوي شاگردانش مقابل اسپورتينگ خيخون معتقد است بارسلونا شکست ناپذير نيست و اين اتفاق ممکن است در آينده هم رخ دهد.

00024372 صدرنشين لاليگا که اميد زيادي به ادامه‌ي روند پيروزي و ثبت رکورد جديد در لاليگا داشت در هفته‌ي بيست و سوم مقابل اسپورتينگ خيخون متوقف شد تا اميدهاي رئال مادريد براي نزديک شدن به بارسلونا در صدر جدول بيشتر شود.
    پپ گوارديولا در پايان بازي گفت: از اين که بازي خوبي انجام نداديم، ناراحتم. وضعيت تيم ما به گونه‌اي است که حتي اگر نتيجه نگيرد باز هم بايد بازي خوبي انجام داد. اتفاقي که امشب رخ نداد.
    گوارديولا ادامه داد: دليل اين مساله اين نيست که ما بايد همه بازي‌هايمان را ببريم. پيش از اين هم گفته و باز هم مي گويم بارسلونا شکست ناپذير نيست. ممکن است در آينده هم ببازيم يا مساوي کنيم.
    سرمربي آبي و اناري‌ها تاکتيک مانولو پرسيادو، سرمربي اسپورتينگ خيخون براي مهار بارسلونا را کارآمد توصيف و عنوان کرد: مانولو بينش و ديدگاه بسيار خوبي داشت و به نظرم سبکي که براي بازي تيمش انتخاب کرده‌ بود از هر نظر کامل بود. ما اين بازي را نبرديم، اما تلاش کرديم اين کار را انجام دهيم و البته بايد به اين مسئله هم توجه داشته باشيم که حمله کردن مقابل 10 مدافع کار آساني نيست.
    گوارديولا در پايان گفت: در دقايق ابتدايي بازي تحرک بالايي نداشتيم و در عمق دچار مشکل شده بوديم و اين مسئله براي ما گران تمام شد. فکر مي کنم همه از اين نتيجه درسهاي لازم را گرفته باشند و اين براي ما کافي است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

اسکوربورد لاليگا: باخت اوساسونا، بازگشت ارکولس

باخت اوساسونا، بازگشت ارکولس از نتايج امشب لاليگا است.
    00026838 اسکوربورد لالیگا
    ارکولس 2 – ساراگوسا 1
    گل‌ها: فارینوس (80)، ترزگه (89) برای ارکولس، برائولیو (4) برای ساراگوسا

لوانته 1 – آلمریا صفر
    گل: کایسدو (52)

مالاگا 1 – ختافه 2
    گل‌ها: باپتیستا (80، پنالتی) برای مالاگا، میکو (8)، کولونگا (23) برای ختافه

رئال سوسیه‌داد 1 – اوساسونا صفر
    گل: تامودو (74)

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

هيچ بازيكني با سسك معاوضه نمي‌شود

مديرعامل باشگاه رئال مادريد شايعه معاوضه مهاجم فرانسوي تيمش با فابرگاس را تکذيب کرد.
    00015713 به نقل از رويترز، فلورنتينو پرس گفت: براي خريد سسک فابرگاس مصمم هستم اما مبلغ 65 ميليون يورو هرگز افزايش نخواهد يافت و اين آخرين مرز پيشنهادي ما است.
    پرس در خصوص معاوضه بن‌زما با سسک گفت: هرگز اين معاوضه صورت نخواهد گرفت و اطمينان دارم که کادر فني رئال مادريد از بن‌زما راضي است و نمي‌خواهد او را از دست بدهد. او در مدتي کوتاه دچار افت شد اما اکنون به يکي از مهره‌هاي مهم تيم تبديل شده است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

منديليبار سرمربي اوساسونا مي‌شود

مقامات باشگاه اوساسونا امروز در جلسه‌اي ضمن تشکر از زحمات کاماچو جاي او را به منديليبار خواهند داد.

00026331
    يک منبع آگاه از داخل باشگاه اوساسونا به خبرنگاران گفته که اخراج خوسه آنتونيو کاماچو قطعي است و باشگاه در تماسي تلفني با وکيل منديليبار از او خواسته حتما در جلسه اضطراري امروز شرکت کند.
    خوسه لوئيس منديليبار اچه‌بريا مربي 49 ساله شاغل در کميته فني فدراسيون فوتبال اسپانيا است که در صورت قرارداد با اوساسونا طبق اساسنامه بايد از سمت خود در فدراسيون فوتبال استعفا کند.
    وي سابقه مربيگري در بيلبائو، ايبار و وايادوليد را نيز داشته است.
    شکست شب گذشته اوساسونا برابر رئال سوسيه‌داد براي باشگاه غير قابل بخشش است و حتي مقرر شده براي برخي بازيکنان کم‌کار و پر اشتباه جريمه نقدي در نظر گرفته شود.

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 1 از 13 1234511 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)