انتخابي المپيک 2012 لندن
بايماتوف: ايران را در بازي برگشت شكست مي‌دهيم

کاپيتان تيم فوتبال اميد قرقيزستان گفت: مي‌توانيم در بازي برگشت ايران را مغلوب کنيم.

00028774
عظمت بايماتوف، کاپيتان تيم فوتبال المپيک قرقيزستان اظهار داشت: روز چهارشنبه در دور برگشت مسابقات مقدماتي المپيک با تمام قوا مقابل ميهمان خود ايران ظاهر مي‌شويم.
تيم آسياي ميانه با دريافت تنها يک گل مقابل ايران در ورزشگاه آزادي تهران شگفتي آفريد.
بايماتوف ادامه داد: اضافه شدن مهاجمان به اين تيم مهمات بيشتري به تيم ما تزريق خواهد کرد چون رسيدن آنتون زمليانوخين که در باشگاه تاراز قزاقستان فعاليت مي‌کند و ميرلان مورزائف که براي باشگاه هاپوئل پتا بازي مي‌کند، نوک حمله قرقيزستان را تقويت خواهد کرد.
وي خاطرنشان کرد: من فکر مي‌کنم بازي کردن در خانه و در مقابل هوادارانمان نقطه قوتي براي ما است. کادر فني ما و تمام بازيکنان معتقدند که ما توانايي شکست ايران را داريم.
کاپيتان تيم فوتبال اميد قرقيزستان افزود: من به عنوان کاپيتان تيم هر کاري براي ساختن انسجام تيم و پيشرفت عملکرد آن خواهم کرد.
بايماتوف پس از بازي با ايران به تيم کارپاتيان اوکراين ملحق خواهد شد و همچنين در نظر دارد در مسابقات مقدماتي چلنج کاپ 2012 که از 21 مارس در مالديو برگزار مي‌شود براي تيم ملي کشورش به ميدان رود.
قرقيزستان در گروه C مقدماتي چلنج کاپ همراه با تيم‌هاي کامبوج، مالديو و تاجيکستان قرار دارد.