جلالي: بعيد ميدانم فدراسيون خواستههايم را تامين كند
سرمربي فولاد خوزستان گفت: بعيد ميدانم فدراسيون فوتبال بتواند خواستههايم را براي هدايت تيم اميد تامين کند.
مجيد جلالي پس از پيروزي 4 بر يک مقابل نفت آبادان اظهار داشت: بازي بسيار سنگيني بود. امروز همه يک فوتبال تاکتيکي و تکنيکي ناب خوزستاني را تماشا کردند.
وي افزود: نفت بازي خوبي ارائه داد و دوندگي آنها فراوان بود و اين باعث تعجب من شد. به ما گفته بودند اين تيم دچار بحران شديد است ولي اين چنين نبود. اميدوارم هر چه زودتر مشکلات نفت حل شود و حقانيت فوتبال آبادان را به نمايش بگذارند. من خوشحالم که اين دربي را برديم.
جلالي درباره مذاکراتش با فدراسيون فوتبال براي هدايت تيم اميد گفت: من صحبتهايم را با کفاشيان انجام دادم و به او گفتم اميد 8 دوره است که به المپيک صعود نکرده و با مشکلات متفاوتي مواجه بود. اين تيم نياز به يک برنامه ريزي متفاوت نسبت به 8 دوره قبل دارد تا بتواند آرزوي اهالي فوتبال را برآورده کند.
سرمربي فولاد با بيان اينکه برنامههاي و خواستههاي خود را به فدراسيون فوتبال ارائه کرده تاکيد کرد: بعيد ميدانم خواستههايم از سوي فدراسيون تامين شود. اين را هم اعلام کنم من تا پايان فصل رسما مربي فولاد هستم و دوست دارم در فوتبال خوزستان بيشتر باشم زيرا اعتقاد دارم خدمت به فوتبال خوزستان و فولاد کمتر از خدمت به تيم ملي نيست.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)