صفحه 9 از 12 نخستنخست ... 56789101112 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 116

موضوع: تیم ملی فوتبال ایران | بحث و تبادل نظر

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

تاج: مديران فدراسيون فوتبال با يكديگر اتحاد و همدلي دارند

نايب رييس فدراسيون فوتبال 'گفت که بر خلاف ادعاي برخي کارشناسان مديران فدراسيون با يکديگر اتحاد و همدلي دارند.

00001818
    مهدي تاج گفت: مديران فدراسيون فوتبال با يکديگر متحد هستند و به همين خاطر در کار خود به حاشيه سازي ها توجه ندارند.
    وي ادامه داد: همه اطمينان داشته باشند که سرمربي تيم ملي و تيم اميد با اتفاق نظر و همدلي انتخاب خواهد شد و هيچ مشکلي در اين خصوص ميان مديران فدراسيون فوتبال وجود ندارد.
    نايب رييس فدراسيون فوتبال گفت: پس از چندين جلسه تصميم گرفتيم در مورد روند انتخاب سرمربي تيم ملي سکوت کنيم و پس از انتخاب قطعي سرمربي آينده تيم ملي پاسخگوي رسانه ها خواهيم بود.
    وي با محکوم کردن انگشت نگاري از بازيکنان تيم فوتبال پرسپوليس در عربستان تصريح کرد: فدراسيون فوتبال انگشت نگاري را به شدت محکوم مي کند.
    وي اظهار داشت: ما در کشورمان به خاطر ميهمان نوازي از تيم هاي خارجي بهترين امکانات را براي آنها فراهم مي کنيم و اين برخورد با تيم هاي ما بسيار تعجب برانگيز است.
    تاج خاطر نشان کرد: مسئولان کشور عربستان بايد خود را با قوانين کنفدراسيون فوتبال آسيا تطبيق دهند و ديگر اين حرکات ناشايست را تکرار نکنند.
    وي ادامه داد: منتظر بازگشت مسئولان باشگاه پرسپوليس هستيم تا پس از دريافت گزارش کتبي آنها شکايت خود را تقديم مسئولان کنفدراسيون فوتبال آسيا کنيم.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

نامه قدرداني کنفدراسيون فوتسال برزيل به فدراسيون فوتبال

کنفدراسيون فوتسال برزيل با ارسال نامه‌اي به فدراسيون فوتبال ايران از ميزباني اصفهان قدرداني کرد.

00028619
    به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، عباس ترابيان درباره نامه برزيلي‌ها گفت: «فرناندو فرناندس رئيس دپارتمان بين الملل کنفدراسيون فوتسال برزيل در ايميلي به فدراسيون فوتبال ايران نوشته که هيچ لغتي را پيدا نمي کند تا شرايط خوب ميزباني ايران را توصيف کند. وي در ادامه ايميلش نوشته است که همه شرايط خوب بود و همه افراد اعم از فدراسيون فوتبال ايران، کميته فوتسال ايران، هيئت فوتبال اصفهان، هتل محل اسکان، تماشاگران خونگرم ايراني و رسانه‌هاي ايراني حاضر در اين بازيهاي دوستانه همه تلاش و کوشش خود را به نحو احسن انجام دادند. وي در پايان ايميلش نوشته بود که بايد اعتراف کنم ميزباني اصفهان فراتر از استانداردهاي جهاني بود و ما احساس کرديم که اصفهان خانه ماست و ما در برزيل به سر مي بريم.»

ترابيان در پايان گفت:«رئيس دپارتمان بين الملل کنفدراسيون فوتبال برزيل براي فوتبال و فوتسال ايران بهترين آرزوها را براي درخشش در عرصه‌هاي جهاني داشت. »

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

22 بازيکن به تيم ملي اميد دعوت مي شوند

هومن افاضلي درباره آخرين وضعيت تيم ملي فوتبال اميد صحبت کرد.

00028639
    به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، هومن افاضلي درباره اردوي تيم ملي اميد پيش از بازي با قرقيزستان گفت: «اردوي ما پيش از اعزام بيشکک جمعه شب در کمپ تيم هاي ملي تشکيل خواهد شد. 22 بازيکن به اين اردو دعوت شدند که متاسفانه 8 بازيکن با مشکلات خروجي مواجه هستند و در آخرين ديداري که با دبيرکل فدراسيون داشتم، فدراسيون فوتبال و سرپرست تيم اميد به شدت پيگير خروجي بازيکنان هستند.»

وي درباره بازيکناني که قرار است به اردو دعوت شوند گفت: «اسامي را به زودي اعلام خواهيم کرد و بهترين بازيکنان براساس عملکردشان در ليگ به تيم ملي دعوت خواهند شد.»

وي درباره اعتراض برخي از مربيان نسبت به حضور سه بازيکن از تيم باشگاهي در تيم اميد گفت: «مطمئنا بازيکناني که در تيم ملي اميد بازي مي کنند صاحب تجربه بين المللي خواهند شد و اين به باشگاه کمک مي کند تا بازيکناني با تجربه داشته باشند ضمن اينکه وقتي چنين اتفاقي مي افتد مطمئنا بايد بهايي هم پرداخت شود.»

افاضلي در پايان گفت: «مسئله تيم اميد يک مسئله ملي است و تيم ملي متعلق به مردم است و بايد به مردم خدمت کرد. و به جاي حرف زدن بايد عمل کرد. اگر نسبت به تيم هاي ديگري اعتراض دارند که چرا بازيکنشان در تيم اميد نبوده بايد بگويم که ما اصلا از آن بازيکنان به تيم اميد دعوت نکرده بوديم تا مربيان بخواهند نسبت به وجود بازيکنانشان معترض باشند.»

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

تائيد مذاکره فدراسيون فوتبال با جلالي

روابط عمومي فدراسيون فوتبال خبر مذاکره با مجيد جلالي را تائيد کرد.

00026795 به گزارش سایت رسمی فدراسیون،روابط عمومی فدراسیون فوتبال خبر مذاکره با مجید جلالی را تائید کرد.
    علی کفاشیان-رئیس فدراسیون به همراه مهدی تاج-نایب رئیس و فریدون معینی-سرپرست کمیته تیم های ملی روز گذشته در خصوص مسائل تیم ملی امید به مدت 2 ساعت با مجید جلالی به بحث و گفت و گو پرداختند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

آخرين رده بندي تيم هاي برتر فوتسال جهان؛
    تيم ملي فوتسال ايران در رده پنجم جهان ايستاد

کميته آمار فدراسيون بين‌المللي فوتبال اسامي تيم‌هاي برتر فوتسال جهان در ماه گذشته ميلادي را اعلام کرد که تيم ايران پس از تيم هاي اسپانيا، برزيل، ايتاليا و روسيه در رتبه پنجم ايستاد.

00028628
    دو شکست تيم ملي فوتسال ايران مقابل برزيل (قهرمان جهان)‌ در اصفهان و پيروزي دو بر صفر تيم ملي روسيه مقابل هلند در مرحله مقدماتي جام ملت هاي اروپا باعث شد تا جايگاه اين دو تيم در جدول برترين تيم هاي فوتسال جهان تغيير کند.
    اسامي ‎ 10تيم برتر فوتسال جهان به شرح زير است:
    ‎-1 اسپانيا 1978امتياز
    ‎-2 برزيل 1970 امتياز
    ‎-3 ايتاليا 1747 امتياز
    4- روسيه 1658 امتياز
    5- ايران 1642 امتياز
    6- پرتغال 1632 امتياز
    7- آرژانتين 1493 امتياز
    8- اوکراين 1477 امتياز
    9- پاراگوئه 1431 امتياز
    10- صربستان 1392 امتياز

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

نقره داغ شدن سرمربي از سوي کميته انضباطي:
    شمس 15 ميليون تومان جريمه و از مصاحبه منع شد

کميته انضباطي فدراسيون سرمربي تيم ملي فوتسال را به دليل مصاحبه خلاف آئين‌نامه، علاوه بر ممنوع‌المصاحبه کردن، 15 ميليون تومان هم جريمه کرد.

00015127
    سايت فدراسيون فوتبال درباره راي کميته انضباطي فدراسيون فوتبال در خصوص حسين شمس نوشت: سرمربي تيم ملي فوتسال به دليل مصاحبه‌اي که انجام داد و مطالبي را مطرح کرد که بر خلاف آئين نامه کميته انضباطي فدراسيون فوتبال بوده، جريمه و ممنوع‌المصاحبه شد.
    بر همين اساس وي به مدت 6 ماه از تاريخ 10/12/89 از انجام هرگونه مصاحبه مرتبط با فوتبال و فوتسال منع و به پرداخت 150 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

براي هدايت تيم اميد
    جلالي‌ خواسته‌هاي خود را به فدراسيون ارسال مي‌كند

گزينه سرمربيگري تيم فوتبال اميد خواسته‌هاي خود براي پذيرش اين سمت را به فدراسيون فوتبال ارسال مي‌کند.

00005604
    مجيد جلالي که مذاکراتي را با فدراسيون فوتبال براي سرمربيگري تيم اميد داشته ، ظرف امروز يا فردا خواسته هاي خود را به فدراسيون ارسال مي کند.
    گفته مي شود يکي از خواسته هاي جلالي براي قبول سرمربيگري تيم اميد اين است که بازيکنان اين تيم 5 ماه در اختيار وي باشند.
    جلالي اظهار داشت: تا زماني که خواسته هايم را به فدراسيون ندهم در موردش حرفي نمي زنم. اگر فدراسيون صلاح بداند خواسته هايم را رسانه اي مي‌کند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

باشگاه فولاد تصميم‌گيرنده است
    جلالي: خواسته‌هايم براي تيم اميد با شاخصه‌هاي قبلي فرق مي‌كند

سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: خواسته‌هاي من براي قبول هدايت تيم اميد با شاخصه‌ دوره‌هاي قبلي فرق دارد.

00005548
    مجيد جلالي در مورد اينکه تيم اميد نياز به چه شرايطي براي صعود به المپيک را دارد، اظهار داشت: تيم اميد 8 دوره است که نتوانسته به المپيک راه پيدا کند چون اگر قرار بود با همين اقدامات معمولي تيم صعود کند، در اين 8 دوره اين اتفاق رخ مي داد. اين تيم براي رسيدن به المپيک نياز به اقدامات ويژه و کارهايي است که تا به حال انجام نشده، دارد.
    وي افزود: بايد کل اين پروژه را ويژه ديد، در غير اينصورت همان اتفاقاتي که در 8 دوره قبل رخ داده تکرار مي شود. برنامه هاي قبلي براي رسيدن به هدف کار‌آمد نبوده است. خواسته هاي من از فدراسيون شاخصه هاي ويژه اي دارد و متفاوت از خواسته هاي قبلي است و بايد نگاه جديد به وجود آيد.

جلالي ادامه داد: مراحل انتخاب براي حضور در المپيک لندن اصلا راحت نيست. سهميه آسيا و اقيانوسيه سه تيم و نيم بيشتر نيست و بايد خيلي تلاش کرد تا بتوانيم سهميه را کسب کنيم.
    سرمربي تيم فولاد درباره اينکه گفته مي شود وي از فدراسيون درخواست کرده اگر سرمربي تيم اميد شود، بايد 5 ماه بازيکنان در اختيارش باشند، گفت: من نمي‌دانم اين 5 ماه از کجا آمده است؟ من خواسته هاي خود را به فدراسيون ارائه مي کنم و آنها اگر صلاح بدانند رسانه اي مي کنند. تا زماني که از طرف فدراسيون چيزي اعلام نشود من در مورد خواسته هايم صحبت نمي کنم.

جلالي در مورد اينکه در صورت قبول هدايت تيم اميد تکليف فولاد خوزستان چه مي شود، اظهار داشت: کار اصلي تيم اميد بعد از مسابقات ليگ است. من روز گذشته در اين باره صحبتي با مسئولان فولاد داشتم و قرار است فدراسيون هم با آنها صحبتي داشته باشد. من وقتي هم با علي کفاشيان صحبت کردم به او گفتم مسئله اول فولاد است و در اين باره باشگاه تصميم گيرنده است.

football3.ir

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

با توجه به برگزاري بازي در 22 اسفند
    فولاد سه بازيكن ملي‌‌پوش خود را به تيم اميد مي‌دهد

باشگاه فولاد خوزستان با توجه به تغيير زمان ديدار با پيکان سه بازيکن ملي‌پوش خود را در اختيار تيم اميد قرار خواهد داد.

00028543
    باشگاه فولاد خوزستان در درخواستي به سازمان ليگ خواهان تعويق دو روزه بازي تيمشان با پيکان در هفته بيست و ششم ليگ برتر شده بود.
    طبق برنامه قبلي ديدار تيم هاي فولاد و پيکان بايد در تاريخ جمعه 20 اسفند برگزار مي شد اما کاروان تيم اميد که سه بازیکن تيم فولاد نيز در اين تيم حضور دارند 20 اسفند از قرقيزستان به تهران باز مي‌گردند و سازمان ليگ با توجه به اين مسئله بازي فولاد را يک روز به تاخير انداخت و قرار شد اين بازي 21 اسفند برگزار شود، اما باشگاه فولاد با وجود تعويق يک روزه بازي از سازمان ليگ خواست تا به جاي يک روز، دو روز اين مسابقه به تاخير بيفتد و سازمان ليگ با اين درخواست موافقت کرد.
    بدين ترتيب ديدار تيم هاي فولاد و پيکان از هفته بيست و ششم يکشنبه 22 اسفند برگزار مي شود. با اين تاريخ فولاد آرش افشين، بختيار رحماني و مهرداد جماعتي را در اختيار تيم اميد قرار مي دهد.
    تيم اميد 18 اسفند بايد مقابل قرقيزستان ديدار برگشت خود را برگزار کند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

تريم، گونش و دنيزلي پيشنهاد من بود؛ فقط اين سه نفر نيستند
    تاج: وظيفه ترابيان مذاكره با گزينه‌هاي مدنظر فدراسيون است

نايب رئيس فدراسيون فوتبال گفت: ترابيان تا زماني که مسئول کميته بين‌‌الملل فدراسيون است، مسئول مذاکره هم است.
    00024419
    فدراسيون فوتبال اين روزها کانون توجه است. پس از ناکامي تيم ملي در جام ملت‌ها مردم مي‌خواهد بدانند چه کسي سرمربي آينده تيم‌شان خواهد شد.
    هفته گذشته عباس ترابيان سرپرست روابط بين‌الملل فدراسيون فوتبال در گفت‌وگو با فارس اعلام کرد انتخاب سرمربي تيم ملي را به کفاشيان و تاج واگذار کرده است. وي پس از منتفي شدن حضور کرش در ايران ترجيح داد بيشتر سکوت کند و درباره تيم ملي کمتر سخن به ميان بياورد. اين موضوع شائبه‌هايي را به وجود آورد که در فدراسيون فوتبال اختلافاتي وجود دارد.

فارس: ابتدا از بازي ذوب‌آهن و الامارات آغاز کنيم. شما در ورزشگاه حضور داشتيد،‌ بازي را چطور ديديد؟
    تاج: از ذوب‌آهن انتظار بيشتري وجود داشت. اين تيم مي‌توانست فشار بيشتري وارد کند و بيشتر هم گل بزند اما به نظر من ابراهيم‌زاده بازي را اداره کرد و نتيجه‌اي که مي‌خواست را گرفت. اگر ذوب‌آهن حريفش را دست‌کم نمي‌گرفت به گل‌هاي بيشتري مي‌رسيد. با اين وجود اعتقاد دارم ذوب‌آهن در بازي برگشت نيز الامارات را شکست خواهد داد.

فارس: عملکرد ساير نمايندگان ايران را چگونه ارزيابي مي‌کنيد؟
    تاج: سپاهان فوق‌العاده بود و در زمين الهلال اين تيم را شکست داد اما پرسپوليس مقابل الاتحاد خيلي خوب بازي نکرد و فشار زيادي را متحمل شد. استقلال نيز برابر السد به يک گل بسنده کرد وگرنه مي‌توانست 3 امتياز را بگيرد.

فارس: فکر مي‌کنيد همانند سال گذشته مي‌توانيم در مراحل پاياني نماينده داشته باشيم؟
    تاج: من به اين موضوع اميدوارم. سپاهان و ذوب‌آهن را خيلي سرحال مي‌بينم ضمن اينکه به استقلال نيز اميدوارم. در حال حاضر مهم اين است که 4 تيم و يا حداقل 3 تيم از نمايندگان ايران به مرحله بعدي صعود کنند.

فارس: کنفدراسيون فوتبال آسيا ايرادهاي اساسي به فوتبال ما گرفته و اين نگراني وجود دارد که پس از بازديد نمايندگان اين کنفدراسيون تعداد سهميه‌هاي ايران کم شود. فدراسيون چه تدابيري براي اين موضوع انديشيده است؟
    تاج: در حال کار کردن روي اين موارد و برطرف کردن ايرادها هستيم. بخشي از اين ايرادها مربوط به زيرساخت‌ها است که در اختيار فدراسيون و سازمان ليگ نيست، ورزشگاه‌ها، هزينه کردن در آنها و خيلي موارد ديگر در اختيار ما نيست.

فارس: به تيم ملي برسيم. سرانجام تکليف مربيگري تيم ملي چه مي‌شود؟ اين روزها خيلي‌ها از دو دستگي در فدراسيون صحبت مي‌کنند.
    تاج: خيلي بد است که برخي رسانه‌ها اعلام مي‌کنند و مي‌نويسند که در فدراسيون سه دستگي يا چهار دستگي وجود دارد و هر فردي دنبال يک مربي است. در حالي که اين موضوع واقعيت ندارد. البته فدراسيون هم شايد در خيلي از موارد در پاسخگويي عجله مي‌کند اما هيچ دو دستگي يا چند دستگي در فدراسيون وجود ندارد. فدراسيون در فضايي آرام در حال انجام دادن اين کار است.

فارس: يعني همه ارکان فدراسيون با هم متحد هستند؟
    تاج: دقيقاً همين‌طور است. اين طور نيست که هيات رئيسه دنبال يک مربي باشد و يک فرد ديگر دنبال گزينه ديگر. فدراسيون تعدادي مربي که فکر مي‌کند با استانداردها و با قابليت‌هاي خودش تطابق دارد را در نظر مي‌گيرد. در مورد مسائل مالي به اندازه پولي که داريم، از نظر فضاي عمومي مربي‌اي که بتواند در اين شرايط و فضا کار کند و از نظر عزت نفس، مربي‌اي که عزت نفس ما را زير سؤال نبرد و حرف‌هايي نزند که با روحيات ما مطابقت نداشته باشد؛ مدنظر ما است. ما ايراني هستيم و به ايراني‌ بودن خودمان افتخار مي‌کنيم.

فارس: با اين حال مي‌گويند تاج تصميم‌گيرنده اصلي در فدراسيون فوتبال است و شما دنبال گزينه خودتان هستيد؟
    تاج: واقعاً‌ اين‌طور نيست. همان‌طور که گفتم همه ارکان فدراسيون با هم متحد هستند. همه چيز در فدراسيون مشورتي است و با تعامل و تفاهم انجام مي‌شود. ما همه زير يک سقف هستيم.

فارس: اما پس از اتفاقات افتاده درباره کرش و مصاحبه‌هاي ترابيان اينگونه استنباط مي‌شود که ايشان دلسرد شده‌اند؟
    تاج: نه اين‌طور نيست. آقاي ترابيان کارش را انجام مي‌دهد و خيلي خوب هم فعاليت مي‌کند.

فارس: اينکه ايشان گفته انتخاب سرمربي را به کفاشيان و تاج واگذار کرده، چطور؟
    تاج: بحث واگذاري نيست. ترابيان تا زماني که مسئول کميته بين‌‌الملل فدراسيون فوتبال است، مسئول مذاکره هم است. هر جايي قانون دارد و ايشان مسئول مذاکره است. همه جاي دنيا اينگونه است.

فارس: شما از گونش، دنيزلي و فاتح‌ تريم به عنوان گزينه‌هاي مربيگري تيم ملي نام برديد و اينگونه در جامعه رسانه‌اي اعلام شده که ترابيان در جريان نيست؟
    تاج: شايد ما کمي زودتر اين موضوع را اعلام کرديم و از اين سه مربي به عنوان گزينه‌هايمان نام برديم اما هنوز مذاکره‌اي صورت نگرفته و اگر شرايط به گونه‌اي رقم بخورد که قرار بر مذاکره باشد ترابيان اين کار را انجام خواهد داد. اساساً نبايد به بحث سرمربيگري تيم ملي زياد دامن زد. نه اينکه ترابيان صحبت نکند؛ نه اينطور نيست ولي اگر تاج و کفاشيان و هيات رئيسه به نتيجه‌اي برسند مسئوليت مذاکره با کميته بين‌الملل با شخص آقاي ترابيان است.

فارس: آيا اولويت فدراسيون جذب مربي ترکيه‌اي است؟
    تاج: خير. اولويت ما مربي‌اي است که همه شرايطي که گفتم را داشته باشد و با 8-7 شاخص ما همخواني داشته باشد.

فارس: براي اين کار محدوديت مالي داريد؟
    تاج: به هر حال وقتي يک مربي بيايد و بگويد 6-5 ميليون دلار مي‌خواهد براي ما سخت است.

فارس: سقف شما چقدر است؟
    تاج: نمي‌توان براي اين کار سقفي تعيين کرد.

فارس: مثلاً عنوان شده بود کرش ساليانه 2 ميليون دلار مي‌خواهد...
    تاج:‌ وقتي فدراسيون با کرش مذاکره مي‌کند يعني اينکه قرارداد مالي اين مربي را قبول دارد.

فارس: شما قبلاً با فاتح تريم صحبت کرده بوديد. او پيشنهاد مالي داده بود؟
    تاج: نه. اريکسون به ما پيشنهاد داده بود. مذاکره با تريم در همان مراحل اول به پايان رسيد.

فارس: اينکه بخواهيم با يک گزينه دو سه ماه وقت خودمان را سپري کنيم، درست است؟
    تاج: قبول دارم که فدراسيون نبايد خودش را با يک گزينه سرگرم کند اما اکنون اينگونه نيست.

فارس: شايعاتي مبني بر حضور قلعه‌نويي به عنوان سرمربي تيم ملي پس از پايان ليگ دهم شنيده مي‌شود. اين موضوع چقدر صحت دارد؟
    تاج: کميته فني که قلعه‌نويي نيز يکي از اعضاي آن است اعلام کرده که سرمربي تيم ملي گزينه‌ تأثيرگذار، مثبت، قوي و خارجي باشد.

فارس: مشخص است چه زماني سرمربي تيم ملي انتخاب مي‌شود؟
    تاج: براي اين کار نمي‌شود زماني تعيين کرد. ما در فضاي آرام و بدون عجله در حال پيش بردن کارها هستيم. اگر قبل از عيد اين موضوع نهايي شود آن را اعلام خواهيم کرد.

فارس: به جز تريم،‌ گونش و دنيزلي فرد ديگري هم مدنظر فدراسيون است؟
    تاج: اصلاً اين طور نيست که فقط اين سه مربي مدنظر ما باشند. اين سه به ذهن من رسيده بود و پيشنهاد دادم که با اين مربيان مذاکره شود. فکر کردم اين افراد سهل‌الوصول‌ترند و به همين دليل نامشان را اعلام کردم. تريم،‌ گونش و دنيزلي پيشنهاد من است اما به اين معني نيست که فقط اين سه نفر مدنظر باشند.

فارس: يعني ممکن است سرمربي آينده تيم ملي غير از اين سه نفر باشد؟
    تاج: بله. امکان دارد.

فارس: از تيم ملي به تيم اميد برسيم. جلالي اعلام کرده سازمان تربيت بدني، کميته ملي المپيک و فدراسيون بايد موافق حضور من در تيم اميد باشند.
    تاج: آقاي جلالي حرف بسيار درستي زدند. من همه پيشنهادهاي جلالي را به دقت شنيدم و همه آنها ناشي از پختگي و شناخت عميق وي از جرياني بود که باعث شده در اين سال‌ها به المپيک صعود نکنيم.

فارس: نظر کميته ملي المپيک را جويا شده‌ايد؟
    تاج: به هر حال بايد مسير را طي کنيم. در اين باره نيز نيابد عجله کرد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 9 از 12 نخستنخست ... 56789101112 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)