از نتيجه راضي نيستم ولي بازي برگشت را هم ميبريم
افاضلي: بهترين تيم جهان نيستيم اما تيم خوبي داريم
مربي تيم فوتبال اميد گفت: بهترين تيم جهان نيستيم اما تيم خوبي داريم.
هومن افاضلي پس از پيروزي يک بر صفر ايران مقابل قرقيزستان درباره اينکه او به عنوان تيم جمع کن به تيم اميد آمده، اظهار داشت: سال 2000 رودي فولر به عنوان مربي موقت به تيم آلمان رفت و بعد کريستف دام به عنوان سرمربي انتخاب شد و آن مسائل پيش آمد و به همين دليل رودي فولر ماندني شد.
افاضلي در پاسخ به اين سؤال که آيا او هم ميتواند مانند رودي فولر ماندني شود، گفت: اين تصميم فدراسيون فوتبال است و تصميم خودم هم پيش خودم باقي ميماند.
وي درباره بازي با قرقيزستان عنوان کرد: تشکر ميکنم از خبرنگاران که تعدادشان از تماشاگران بيشتر بود. بازي با تيمي که تعداد زيادي دفاع دارد و مثل اتوبوس آدم مقابل دروازه ميچيند، سخت است. نيمه اول ميتوانستيم دو سه بار دروازه حريف را باز کنيم اما همين که گل نخورديم براي من مهم است و ميتوانيم در بازي برگشت جبران کنيم.
افاضلي تصريح کرد: با توجه به اينکه آنها در بازي آينده نياز به پيروزي دارند و بايد گل بزنند به آنها فضا داده ميشود و به همين دليل بازي برگشت به نفع ما خواهد بود.
مربي تيم اميد درباره اينکه بازيکن جديد دعوت ميکند يا خير، گفت: هر بازيکني که توانايي بازي در تيم اميد را داشته باشد و علاقه هم به اين تيم داشته باشد ممکن است دعوت شود.
وي درباره اينکه منظور از پرسش اين سؤال اين بود که آيا ضعفي در تيم ديده يا خير، عنوان کرد: خيلي زود است در اين باره صحبت کنم. بايد اين بازي را دوباره ببينم و نظر بدهم.
افاضلي درباره اينکه به نظر ميرسيد محسن مسلمان از تعويض خود ناراحت شده، گفت: از آن بعدي که شما ميگوييد ناراحت نبود. او توقع زيادي از خودش داشت و نتوانست آن بازي که باب ميلش بود انجام دهد.
مربي تيم اميد در پاسخ به اين سؤال که چنين رفتارهايي براي او مهم نيست، گفت: اتفاقا براي من نظم مهم است. بازيکن بايد مثل سرباز باشد. مسلمان بازيکن خوبي است اما برداشت ما با آنچه ديديد متفاوت است. او چيزهايي دارد که ميتواند به تيم ما کمک کند.
افاضلي در مورد اينکه قرقيزستان تيم ضعيفي بود، اظهار داشت: ديگر بازي برگشت براي ما اما و اگر ندارد و مطمئنا برنده ميشويم. من گفته بوديم بازي سختي داريم. انتظار داريد همه تيمها را با 10گل ببريم. وقتي هم که ميبريم 10 گل هم بزنيم ميگوييد تيم ضعيفي بود و بايد 10 گل ميخورد. فوتبال اين طوري نيست. بهترين تيم جهان نيستيم اما تيم خوبي داريم.
وي درباره اينکه فکر نميکند بقيه تيمها هم کار ميکنند، عنوان کرد: دنبال چه جوابي هستيد، بگوييد تا همان جواب را بگويم. نه در تيم اميد بلکه در تيم بزرگها هم نميتوان يک شبه همه چيز را حل کرد. زمان تمرين محدودي داشتيم. ليگ که شروع ميشود بعد از گذشت 7 هفته مربيان ميگويند زمان کمي براي هماهنگي داشتهاند. اين تازه اول راه تيم اميد است. هر چند که نتيجه مورد رضايت من نيست.
افاضلي خاطرنشان کرد: از شما خبرنگاران که حضور پررنگي داشتيد تشکر ميکنم و اميدوارم توجهات به تيم اميد با حضور شما بيشتر شود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)