صفحه 7 از 12 نخستنخست ... 34567891011 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 116

موضوع: تیم ملی فوتبال ایران | بحث و تبادل نظر

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

افشارزاده: با يک ضربه ايستگاهي نمي‌توانيم به المپيک برويم

بهرام افشارزاده با انتقاد از بازي ملي‌پوشان اميد گفت: با اين وضعيت و با يک ضربه ايستگاهي نمي‌توانيم به المپيک برسيم.

00026801 دبيرکل کميته ملي المپيک در پايان ديدار تيم‌هاي ايران و قرقيزستان، عنوان کرد: بچه‌ها آن طور که بايد و شايد خوب نبودند و نتوانستيم بازي خوبي انجام دهيم. مسلما بعدا نمي‌توانيم با اتکا به يک ضربه ايستگاهي موفق شويم.
    افشارزاده ادامه داد: انتظار داشتيم بچه‌ها خيلي بهتر کار کنند. مقابل قرقيزستان اشتباه‌هاي بسيار زيادي داشتيم، پاس‌هاي خطا و ضربه‌هاي اشتباه زيادي داشتيم که بايد بهتر شود.
    دبيرکل کميته ملي المپيک درباره سرمربي آينده تيم اميد عنوان کرد: از فدراسيون خواسته‌ايم براي تيم اميد مربي خوب به کار بگيرد، ما با اين بازي در آينده کار مشکلي خواهيم داشت.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

پيروزي فوتسال ايران برابر برزيل در نيمه اول

تيم ملي فوتسال ايران در نيمه اول قهرمان جهان را با نتيجه 2 بر يک شکست داد.

00028621
    ديدار دوستانه تيم ملي فوتسال ايران و برزيل از ساعت 17 امروز (چهارشنبه) در سالن مملو از تماشاگر پيروزي اصفهان آغاز شد که در پايان نيمه اول شاگردان حسين شمس به پيروزي 2 بر يک رسيدند.
    گل اول ايران را علي اصغر حسن زاده و گل دوم را وحيد شمسايي به ثمر رساند و تگ گل برزيل توسط ويود گومز وارد دروازه ايران شد

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

از نتيجه راضي نيستم ولي بازي برگشت را هم مي‌بريم
    افاضلي: بهترين تيم جهان نيستيم اما تيم خوبي داريم

مربي تيم فوتبال اميد گفت: بهترين تيم جهان نيستيم اما تيم خوبي داريم.

00026993
    هومن افاضلي پس از پيروزي يک بر صفر ايران مقابل قرقيزستان درباره اينکه او به عنوان تيم جمع کن به تيم اميد آمده، اظهار داشت: سال 2000 رودي فولر به عنوان مربي موقت به تيم آلمان رفت و بعد کريستف دام به عنوان سرمربي انتخاب شد و آن مسائل پيش آمد و به همين دليل رودي فولر ماندني شد.
    افاضلي در پاسخ به اين سؤال که آيا او هم مي‌تواند مانند رودي فولر ماندني شود، گفت: اين تصميم فدراسيون فوتبال است و تصميم خودم هم پيش خودم باقي مي‌ماند.

وي درباره بازي با قرقيزستان عنوان کرد: تشکر مي‌کنم از خبرنگاران که تعدادشان از تماشاگران بيشتر بود. بازي با تيمي که تعداد زيادي دفاع دارد و مثل اتوبوس آدم مقابل دروازه مي‌چيند، سخت است. نيمه اول مي‌توانستيم دو سه بار دروازه حريف را باز کنيم اما همين که گل نخورديم براي من مهم است و مي‌توانيم در بازي برگشت جبران کنيم.
    افاضلي تصريح کرد: با توجه به اينکه آنها در بازي آينده نياز به پيروزي دارند و بايد گل بزنند به آنها فضا داده مي‌شود و به همين دليل بازي برگشت به نفع ما خواهد بود.

مربي تيم اميد درباره اينکه بازيکن جديد دعوت مي‌کند يا خير، گفت: هر بازيکني که توانايي بازي در تيم اميد را داشته باشد و علاقه هم به اين تيم داشته باشد ممکن است دعوت شود.
    وي درباره اينکه منظور از پرسش اين سؤال اين بود که آيا ضعفي در تيم ديده يا خير، عنوان کرد: خيلي زود است در اين باره صحبت کنم. بايد اين بازي را دوباره ببينم و نظر بدهم.

افاضلي درباره اينکه به نظر مي‌رسيد محسن مسلمان از تعويض خود ناراحت شده، ‌گفت:‌ از آن بعدي که شما مي‌گوييد ناراحت نبود. او توقع زيادي از خودش داشت و نتوانست آن بازي که باب ميلش بود انجام دهد.
    مربي تيم اميد در پاسخ به اين سؤال که چنين رفتارهايي براي او مهم نيست، گفت: اتفاقا براي من نظم مهم است. بازيکن بايد مثل سرباز باشد. مسلمان بازيکن خوبي است اما برداشت ما با آنچه ديديد متفاوت است. او چيزهايي دارد که مي‌تواند به تيم ما کمک کند.

افاضلي در مورد اينکه قرقيزستان تيم ضعيفي بود، اظهار داشت: ديگر بازي برگشت براي ما اما و اگر ندارد و مطمئنا برنده مي‌شويم. من گفته بوديم بازي سختي داريم. انتظار داريد همه تيم‌ها را با 10گل ببريم. وقتي هم که مي‌بريم 10 گل هم بزنيم مي‌گوييد تيم ضعيفي بود و بايد 10 گل مي‌خورد. فوتبال اين طوري نيست. بهترين تيم جهان نيستيم اما تيم خوبي داريم.
    وي درباره اينکه فکر نمي‌کند بقيه تيم‌ها هم کار مي‌کنند، عنوان کرد: دنبال چه جوابي هستيد، بگوييد تا همان جواب را بگويم. نه در تيم اميد بلکه در تيم بزرگ‌ها هم نمي‌توان يک شبه همه چيز را حل کرد. زمان تمرين محدودي داشتيم. ليگ که شروع مي‌شود بعد از گذشت 7 هفته مربيان مي‌گويند زمان کمي براي هماهنگي داشته‌اند. اين تازه اول راه تيم اميد است. هر چند که نتيجه مورد رضايت من نيست.
    افاضلي خاطرنشان کرد: از شما خبرنگاران که حضور پررنگي داشتيد تشکر مي‌کنم و اميدوارم توجهات به تيم اميد با حضور شما بيشتر شود.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

شايد در قرقيزستان، ايران را برديم
    اسنو: شكست يك بر صفر براي ما خيلي خوب است

سرمربي تيم اميد فوتبال قرقيزستان شکست يک برابر برابر ايران را نتيجه خوبي دانست.

00004426
    ميرلو اسنو پس از شکست يک بر صفر برابر اميد ايران در مقدماتي المپيک 2012 لندن گفت: بازي خيلي خوبي بود و ايراني‌ها ميزبانان خوبي بودند. ما در اين ديدار براي باختن يا حتي مساوي گرفتن به ميدان نيامده بوديم. برنامه ما استفاده از ضد حملات بود. شکست يک بر صفر برابر ايران خيلي خوب است. اينکه گل‌هاي بيشتري نخورديم نکته مثبتي براي تيم ما تلقي مي‌شود.
    وي ادامه داد: در بازي برگشت در کشور خودمان کار راحت‌تري داريم و تهاجمي بازي خواهيم کرد. شايد بتوانيم اين گل خورده را جبران کنيم و بازي را به وقت اضافه بکشانيم و يا حتي 2 گل بزنيم و برنده شويم.
    سرمربي تيم قرقيزستان با اشاره به ديدار با ايران گفت: اين مسابقه يک چهره خوب داشت. بازيکن شماره 9 ايران( آرش افشين) يک سر و گردن از تمامي بازيکنان بالاتر بود.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

حاشيه ديدار ايران و برزيل 1

اولين ديدار دوستانه تيم‌هاي ملي فوتسال ايران و برزيل از ساعت 17 امروز (چهارشنبه) در سالن پيروزي اصفهان آغاز شد.

00028619
    *‌ محمود نصيرلو سرداور مسابقه قبل از اينکه سوت آغاز مسابقه را بزند سالن پيروزي مملو از تماشاگر شده بود و تعداد زيادي از اصفهاني‌ها نيز پشت‌ درهاي سالن مانده بودند.
    * آغاز مسابقه با حملات برزيلي‌ها همراه بود. اين تيم به استثناي فالکائو همه بازيکنان داخل را از جمله تياگو (گلر) و رافائل به همراه داشت.
    * با وجود اعلام قبلي حسين شمس، مصطفي نظري گلر شماره يک تيم ملي در اين مسابقه بود.
    * در هنگام پا به توپ شدن برزيلي ها تماشاگران با سوت و فرياد تلاش مي‌کردند تمرکز تيم قهرمان جهان را بر هم بزنند.
    * رشيد خدابخش مديرکل تربيت بدني اصفهان با حضور در جايگاه ويژه از نزديک اين مسابقه را تماشا کرد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

دغاغله: بازيكنان تيم فوتبال اميد بازي هميشگي خود را انجام ندادند

مهاجم تيم فوتبال اميد کشورمان درخصوص ديدار امروز(چهارشنبه)اين تيم مقابل اميد قرقيزستان گفت:معتقدم بازيکنان تيم فوتبال اميد ايران دراين ديدار بازي هميشگي خود را انجام ندادند.

00026481
    مهدي دغاغله پس از پيروزي يک برصفر تيم فوتبال ايران مقابل قرقيزستان افزود: مسوولان فدراسيون و تيم فوتبال قرقيزستان ازهمان ابتدا براي کسب حداقل امتياز به ايران آمده بودند برهمين اساس با يک ترکيب کاملا تدافعي مقابل ما صف آرايي کردند.
    وي ادامه داد : البته آنها از کسب نتيجه يک برصفر نيز زياد ناراحت نبودند چرا که بعد از بازي يکديگر را درآغوش گرفته و به هم تبريک مي گفتند.
    مهاجم تيم فوتبال اميد ايران با اين حال تاکيد کرد:اين تيم را به طور حتم درخانه با اختلاف شکست خواهيم داد.
    به گفته وي تيم قرقيزستان براي عبور از مرحله حذفي به پيروزي دربازي برگشت نياز دارد از اين رو ديگر مقابل ما تدافعي بازي نخواهند کرد برهمين اساس کار ما درآن ديدار آسان تر خواهد بود.
    تيم فوتبال اميد ايران عصر امروز(چهارشنبه) در بازي نخست حذفي دور رفت مقدماتي المپيک 2012 لندن براي شرکت در مرحله گروهي مقابل تيم قرقيزستان قرار گرفت و با نتيجه يک برصفر به پيروزي رسيد.
    بازي برگشت اين 2 تيم هجدهم اسفند ماه در قرقيزستان برگزار خواهد شد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

5uuuuuuuu
    رئیس جمهور می‌گوید ما باید صادر كننده مربی باشیم نه وارد كننده
    مشاور مطبوعاتی رئیس جمهور: احمدی‌نژاد ترجیح می‌دهد سرمربی تیم ملی ایرانی باشد

ورزش > چهره‌ها - مشاور مطبوعاتی رییس جمهوری با اشاره به انتخاب سرمربی تیم ملی به عنوان بحث داغ این روزها گفت: «‌از نظر رییس جمهوری، بهتر است سرمربی تیم ملی فوتبال، ایرانی باشد.»
    ایرنا - 'علی اکبر جوانفکر' در گفت وگوی مفصلی که در آخرین شماره نشریه 'فوتبال' به چاپ رسیده است ،‌ دیدگاه خود و دکتر محمود احمدی نژاد در خصوص ورزش و مخصوصا فوتبال را تشریح کرده است.
    جوانفکر در خصوص نگاه رییس جمهوری در خصوص ورزش گفت:‌ «نگاه رییس جمهوری از داخل به خارج است نه از خارج به داخل، این حرف معنی روشنی دارد یعنی اینکه ما باید ابتدا خودمان را باور کنیم و نگاه به داشته های خودمان داشته باشیم. دیدگاه رییس جمهوری این است که مامربیان خوبی داریم وباید روی آنها سرمایه گذاری کنیم و به جای وارد کردن مربی و سرمربی به صادر کننده مربی تبدیل شویم. از نظر رییس جمهوری، مربی داخلی می تواند سرمربی تیم ملی شود البته این حرف به معنای این نیست که استفاده از مربی خارجی برای تیم ملی منعی داشته باشد.»
    در بخشی از این گفت وگو ، جوانفکر اظهار داشت که رییس جمهوری زمانی که به عنوان شهردار فعالیت می کرده، وقت آن را داشته است که فوتبال بازی کند اما پس از آن و در دوران ریاست جمهوری این فرصت محدود شد.
    وی در خصوص دیدگاه رییس جمهوری نیز گفت:‌ «آقای احمدی نژاد نگاه ریشه ای و بنیادین به ورزش دارند، برای ملت بزرگی مثل ایران که یک ملت جوان است،‌باید امکانات و بستر مناسب ورزشی فراهم شود .درباره فوتبال هم ایشان عقیده داشتند فوتبال ایران باید به جای که استحقاق آن را دارد ، برسد.»

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

09 7 28 161555 1

تماشاگر نبود، سربازها تیم امید را تشویق کردند

ورزش > فوتبال ملی - سربازان نیروی انتظامی حاضر در ورزشگاه آزادی تهران به تشویق بازیکنان تیم امید کشورمان پرداختند.
    ایرنا - به دلیل حضور کم تعداد هواداران فوتبال در ورزشگاه آزادی تهران در جریان دیدار دو تیم امید ایران و قرقیزستان در مرحله اول رقابت های انتخابی المپیک 2012 لندن، بوقچی های حاضر در ورزشگاه سربازانی که برای حفظ امنیت این بازی در ورزشگاه حضور داشتند را برای تشویق تیم ایران ساماندهی کردند.
    اگرچه در نیمه دوم این مسابقه تعداد تماشاگران حاضر در ورزشگاه آزادی اندکی بیشتر شد اما باز هم تعداد آنها از 50 نفر فراتر نرفت. در این مسابقه سه قرقیزستانی نیز در ورزشگاه حاضر بودند اما هر زمانی که قصد تشویق بازیکنان تیم کشورشان را داشتند با تشویق بلندتر سربازان نیروی انتظامی مجبور به سکوت می شدند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

11 2 23 14421217 8910220001 l600
    فدراسیون هم استقلال دارد، هم پرسپولیس!
    کفاشیان: از تیم امید انتظار بیشتری داشتیم/اسلحه‌ای که در لیگ دو برای داور کشیده‌اند، گلوله نداشته

ورزش > مدیریت ورزش - علی کفاشیان پس از پیروزی یک بر صفر تیم ملی امید بر قرقیزستان گفت: «از تیم ملی امید بیشتر از این‌ها انتظار داشتیم.»

ایسنا - رییس فدراسیون فوتبال گفت: «البته قرقیزستان هم تیم ناشناخته‌ای بود و بسته بازی می‌کرد اما اگر تیم امید می‌خواهد به المپیک برسد، باید بهتر از این بازی کند.»
    کفاشیان در ادامه درباره گزینه‌های سرمربی‌گری تیم امید و در پاسخ به این سوال که آقای افشاررزاده گفته است سرمربی تیم امید باید خارجی باشد چون ما به فدراسیون پول کافی را داده‌ایم اما گزینه‌های شما ایرانی هستند گفت: «این حرف درست نیست چرا که نظر آقای افشارزاده بعد از صحبت با من برگشته است و ایشان با مربی ایرانی هیچ مشکلی ندارند و هرچه کمیته فنی تصمیم بگیرد، ایشان هم قبول دارند. آقای افشارزاده فقط با مربی‌گری غلامحسین پیروانی مشکل داشت.»
    کفاشیان در ادامه در رابطه با صحبت‌های داریوش مصطفوی درباره استقلال نداشتن فدراسیون فوتبال گفت: «فدراسیون هم استقلال دارد و هم پرسپولیس! و هیچ مشکلی ندارد. فدراسیون مستقل است و هرگاه احساس نیاز به پول کند، از هر جایی که ممکن باشد، می‌گیرد و حتی برای این کار التماس هم می‌کند. ما هیچ ابایی از پول گرفتن نداریم.»
    وی در ادامه درباره درگیری‌های پیش آمده در لیگ‌های دسته یک و دو در بین داوران و شایعاتی که در مورد اسلحه کشیدن روی یک داور مطرح شده است گفت: «در این مورد هیچ اطلاعی ندارم. شاید آن اسلحه اسباب بازی بوده است و اگر هم واقعی بوده است شاید گلوله نداشته است. ولی با این حال سعی می‌کنیم این مسائل را پیگیری کنیم. به هر حال مردم دوست دارند فوتبال را با شور و هیجان دنبال کنند. نمونه‌اش برگزاری اختتامیه لیگ فوتسال بود که هیجان زیادی بین تماشاگران ایجاد کرده بود.»
    رییس فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سوال که چگونه هیجان فوتبال را با اسلحه‌ کشیدن یکی می‌دانید؟ گفت: «ناظران بازی گزارش خود را می‌دهند و ما هم آن گزارش را مطالعه کرده و پیگیری می‌کنیم. به هر حال باز هم تکرار می‌کنم که در این باره چیزی نشنیده‌ام.»

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

mayeli

بازهم مایلی کهن در حواشی نیمکت تیم ملی

ورزش > فوتبال ملی - شایعات از ملاقات روز سه شنبه علی کفاشیان و محمد مایلی کهن خبر می دهند.
    پس از تلاش فدراسیون فوتبال برای استخدام مربی خارجی و البته ناکام بودن آنها تا اینجای کار زبان ها روی نام چندین وچند مربی ایرانی چرخیده است تا احتمالا یکی از آنها هدایت تیم ملی را بر عهده بگیرد. از منصور ابراهیم زاده گرفته تا امیر قلعه نویی و البته در آخرین شایعه،یک بار دیگر محمد مایلی کهن.
    خبر آنقدر سریع دهان به دهان گشت که خیلی ها فکر می کردند همه چیز همین امروز تمام است و بلافاصله رسانه ای می شود،به خصوص زمانی که شایعه دیگری در پی این خبر آمد با این مضمون:«دیدار علی کفاشیان و محمد مایلی کهن در فدراسیون.»
    هر چند صحت و سقم این خبر نه تایید شد و نه تکذیب اما اگر خبر هایی هم باشد بدون شک مذاکرات برای همکاری دوباره محمد مایلی کهن با تیم ملی بوده است.البته از دفتر علی کفاشیان خبر رسیده که مایلی کهن اینروزها اصلا به ملاقات رییس نرفته است و تمام حرف هایی که درباره جلسه این دو نفر شنیده می شود شایعه است.
    با این حال و طبق روال معمول در فوتبال ایران،شایعات زمانی دهان به دهان می شوند که قرار است چند روز بعد اتفاق اصلی بیفتد.آیا این بار هم محمد مایلی کهن سرمربی تیم ملی می شود یا اینکه فدراسیونی ها با توجه به علاقه شدید مردم،تلاش خود را برای جذب مربی خارجی دو چندان می کنند؟

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 7 از 12 نخستنخست ... 34567891011 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)