8677 979

اين دسر حاوي عسل است كه يك ماده مغذي محسوب مي‌شود و در شيريني معمولا مزه خاصي ايجاد مي‌كند.

مواد لازم :
  • كره: 225 گرم

  • شكر: 85 گرم

  • عسل: 2 قاشق غذاخوري

  • جوپرك: 340 گرم

  • نمك: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري

  • شكلات معمولي: 115 گرم


روش تهیه :

1.كره، شكر و عسل را در دماي كم ‌آب كنيد
2. مواد را از روي شعله‌ برداشته جوپرك و نمك را اضافه كرده و مخلوط كنيد.
3. قالب مستطيل شكلي را چرب كرده و مخلوط را در قالب ريخته و به سمت پايين سفت فشار دهيد.
4.اين دسر را به‌مدت 30-20 دقيقه در دماي 180 درجه سانتي‌گراد در فر بگذاريد تا قهوه‌اي شود و بعد از خنك‌شدن به‌صورت مربعي برش دهيد.
5.شكلات را روي حرارت غيرمستقيم آب كرده و اوت بارها را در شكلات خرد كرده بگذاريد تا سفت شود.