صفحه 5 از 12 نخستنخست 123456789 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 116

موضوع: تیم ملی فوتبال ایران | بحث و تبادل نظر

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

جلالي: از فدراسيون بپرسيد چرا نام من را مطرح كردند

سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: بايد از مسئولان فدراسيون دليل مطرح شدن نام من براي سرمربيگري تيم اميد را بپرسيد.
    00006375
    مجيد جلالي در مورد مطرح شدن نامش به عنوان سرمربي تيم اميد و سپس منتفي شدن اين موضوع از سوي کميته فني و شرايط فولاد صحبت هاي زير را مطرح کرد:

فارس: بعد از جلسه کميته فني مسئولان فدراسيون صحبتي با شما نداشتند؟
    کسي با من در تماس نبود.

فارس: پس چرا نام شما را به عنوان گزينه اصلي سرمربيگري تيم اميد معرفي کردند؟
    اين سوال را بايد از خودشان بپرسيد.

فارس: از اينکه بار ديگر نام شما را مطرح کردند اما انتخابي صورت نگرفت ناراحت نيستيد؟
    تمام تمرکزم روي کارم است و به بازي با پرسپوليس فکر مي کنم. من هميشه دوست دارم تيم خوبي داشته باشم. در 30 سال کار مربيگري هميشه مي خواهم که فقط تمام تمرکزم روي کارم باشد.

فارس: اما عجيب بود که قاطعانه از انتخاب شما صحبت مي کردند؟
    اصلا بحث ها را دنبال نمي کردم. فقط جوابگوي سوالات بودم. از طرف من هيچ اطلاعاتي وجود نداشت. حتي نمي دانم با باشگاه صحبت کردند يا خير. به خاطر تجربيات قبلي که داشتم توجهي به اين بحث هاي به وجود آمده نداشتم. من بايد ذهنم را معطوف کار خودم کنم.

فارس: براي بازي روز جمعه با پرسپوليس چه برنامه هايي داريد؟
    تمرينات بسيار خوبي را پشت سر گذاشتيم. بچه ها واقعا با انگيزه هستند. اميدوارم مقابل اين تيم روز خوبي داشته باشيم. بازيکنان مصدوم ما يعني رضا نوروزي و مهدي چمن آرا هم تمرين کردند.

فارس: سه بازيکن تيم هم در اردوي اميد هستند.
    بله. آنها بازيکنان اصلي هستند و به همين دليل از سازمان ليگ خواسته ايم که بازي با پرسپوليس را 24 ساعت به تعويق بيندازند. تاجايي که مي دانم احسان حاج صفي و حميد علي عسگر و کريم انصاري فرد در اين اردو حضور ندارند پس سازمان ليگ مي تواند با خواسته ما براي تعويق بازي موافقت کند.

فارس: اگر قرار باشد باشگاه ها با تيم اميد همکاري نکنند پس تيم اميد چطور مي تواند خود را آماده کند؟
    بي دليل نيست که 40 سال است رنگ المپيک را نديده ايم. هر دوره مشکلات تکراري داشته ايم. اختلاف با کميته ملي المپيک، مشکلات خروجي و عدم همکاري باشگاه ها هميشه موانع موفقيت تيم اميد بوده است.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

ترابيان: از سمتم در كميته روابط بين‌الملل كناره‌گيري نكرده‌‌ام

سرپرست کميته روابط بين‌الملل فدراسيون فوتبال کناره‌گيري خود از اين سمت را تکذيب کرد.
    00006434 عباس ترابيان خبرگزاري فارس در مورد اينکه گفته مي شود از سمت خود در کميته روابط بين الملل استعفا کرده، اظهار داشت: من کناره گيري نکردم و نمي دانم چه کسي اين خبر را شايعه کرده است.
    وي در مورد اينکه روند مذاکره با مربيان خارجي متوقف شده يا خير گفت: فعلا قرار است اعضاي کميته فني گزينه هاي پيشنهادي خود را مطرح کنند و سپس آنها را بررسي کنيم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

مظلومي:مي‌خواهند من را مقابل فدراسيون قرار دهند

سرمربي تيم فوتبال استقلال صحبت‌هايي که از قول وي عليه فدراسيون فوتبال مطرح شده را شيطنت و عملي غير حرفه‌اي دانست و گفت: نمي‌دانم چرا عده‌اي مي‌خواهند من را با فدراسيون وارد دعوا کنند.
    00006289
    پرویز مظلومی پیرامون اظهارات اخیرش در مورد تیم ملی و رسیدن درصد بیشتر به بعضی‌ها در صورت جذب مربی خارجی، ضمن بیان مطلب فوق افزود: نمی‌دانم برخی‌ها دنبال چه هدفی هستند که قبل از بازی مهم استقلال برابر سپاهان و همچنین آغاز مسابقات لیگ قهرمانان آسیا و شهرآورد تهران قصد دارند من و تیم استقلال را وارد حاشیه کنند.

وی اضافه کرد: در گردهمایی اخیر مربیان من به همراه چند تن از مربیان دیگر در خصوص وضعیت فوتبال ایران صحبت می‌کردیم که در این بین من گفتم مدیر برنامه‌ها بیشتر دنبال مربی خارجی هستند تا درصدهای بیشتری از انتقال آنها دریافت کنند زیرا مربیان ایرانی کمتر پولی را به آنها می‌پردازند و مدیربرنامه‌ها بیشتر دنبال جابه‌جا کردن مربیان خارجی هستند تا مربیان ایرانی.

سرمربی تیم فوتبال استقلال خاطرنشان کرد: من نه ازترابیان نام بردم و نه شخص دیگری، منظورم هم فرد خاصی نبود. من یک بحث کلی را مطرح کردم اما نمی‌دانم چرا می‌خواهند من را با فدراسیون وارد دعوا کنند. حتی من به خبرنگاری که آنجا حضور داشت گفتم در خصوص این مسائل چیزی ننویسد اما او برخلاف اصول حرفه‌ای این صحبت‌ها را به شکل غیر حرفه‌ای مطرح کرد. به نظرم، این وسط شیطنتی صورت گرفته زیرا من قصد بی‌احترامی به هیچکس را نداشتم.

وی با تاکید بر اینکه پیروزی‌های اخیر بازیکنان استقلال را از لحاظ روحی و روانی در شرایط ایده‌آلی قرار داده است، در مورد دیدار با سپاهان اظهار داشت:‌ نفرات ما برای حضور موفقیت آمیز در این دیدار کاملا آماده هستند. ما یک بازی بسیار حساس و سرنوشت ساز را برابر سپاهان که از کادر فنی، بازیکنان و امکانات بسیار خوبی بهره می‌برد، پیش رو داریم.

مظلومی افزود: استقلال و سپاهان دو تیم مطرح و قدرتمند در لیگ بوده و در اندیشه پیروزی در این دیدار هستند تا جایگاه‌شان را در بین تیم‌های صدرنشین بهتر کنند. البته ما در اصفهان تنها نیستیم و قطعا هواداران بی‌شماری در این دیدار از ما حمایت می‌کنند، ضمن اینکه با توجه به شناخت خوبی که از سپاهان داریم، سعی می کنیم با استفاده از نقاط ضعف این تیم در دیدار روز پنجشنبه به پیروزی دست یابیم.

وی با اشاره به اینکه دیدار رفت دو تیم استقلال و سپاهان یکی از زیباترین بازی‌های لیگ دهم بوده است، تصریح کرد:‌ ما همانند بازی‌های رفت در اندیشه پیروزی هستیم، ضمن اینکه برنده این مسابقه شانس قهرمانی‌اش از تیم بازنده بیشتر می‌شود. البته ذوب آهن هم جزو مدعیان اصلی قهرمانی است و حتی پرسپولیس که به نظر بعضی‌ها از قهرمانی فاصله گرفته، یک ضلع مربع مدعیان فتح جام دهم را تشکیل می‌دهد.

سرمربی استقلال با انتقاد از اینکه برخی‌ها دوست دارند مربیان ایرانی را مقابل یکدیگر قرار دهند، تصریح کرد:‌ این کار درست و اخلاقی نیست که بخواهیم مربیان را مقابل هم قرار داده و حاشیه‌های فوتبال را افزایش دهیم. من و امیر قلعه نویی هیچ مشکلی با هم نداشته و نداریم. ما با هم رفاقت قدیمی داریم، ضمن اینکه هر دوی ما از خانواده بزرگ استقلال هستیم.

وی در مورد پیروزی‌های سه بر یک این تیم مقابل حریفان در هفته‌های اخیر اظهار داشت: امیدوارم این پیروزی‌ها همچنان ادامه داشته باشد. این برای خودم خیلی جالب است زیرا در بازی دوستانه‌ای که پس از بازی با نفت برگزار کردیم بازهم با نتیجه سه بر یک برابر تیم دسته سومی پیام بابل پیروز شدیم.

مظلومی در مورد تغییر تاریخ برگزاری شهرآورد هفتادم تاکید کرد:‌ از سازمان لیگ و مسئولان فدراسیون که زمان این بازی را تغییر دادند و وقت مناسب‌تری را برای برگزاری شهرآورد تهران در نظر گرفتند، تشکر می‌کنم اما در این بین ما همچنان یک مشکل بزرگ داریم که آن هم انجام دیدارمان با صبا در روز 29 اسفندماه است.

وی با بیان اینکه استقلال 27 اسفندماه باید در عربستان مقابل النصر به میدان برود و اگر زمان این بازی تغییر نکند زیارت خانه خدا و مدینه منوره را از دست می دهد، در مورد همگروهی با تیم السد قطر افزود: همه تیم‌های گروه استقلال قدرتمند هستند اما هدف ابتدایی ما موفقیت در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا و صعود به مرحله حذفی این جام است.

سرمربی تیم استقلال در پایان در مورد برگزاری همایش علم افزایی مربیان که روز شنبه هفته جاری برگزار شد، گفت: گرچه این کلاس طولانی و خسته کننده بود اما مطالب بسیار ارزنده‌ای در آن عرضه شد و مربیان استقبال بسیار خوبی از این کلاس داشتند. این کلاس از لحاظ فنی هم برای همه مفید و موثر بود گرچه من اعتقاد دارم باید در یک روز تدریس صورت گیرد و یک روز برای تبادل نظر بیان اختصاص داده شود. چه اشکالی دارد مربیان همانند همه جای دنیا در چنین نشست‌هایی نظرات خود را اعلام و از نظرات سایر مربیان استفاده کنند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

كفاشيان و برخي اعضاي كميته فني به اردو تيم اميد مي‌روند

رييس فدراسيون فوتبال به همراه برخي از اعضاي کميته فني فدراسيون امشب (دوشنبه) در اردوي تيم اميد حاضر خواهند شد.
    00002434 علي کفاشيان به همراه برخي از اعضاي کميته فني فدراسيون فوتبال امشب (دوشنبه) با حضور در اردوي تيم اميد،‌ با بازيکنان و مربيان اين تيم ديدار و گفت‌وگو خواهند کرد.

کفاشيان در ساعت 19:30 به محل اردوي تيم در هتل آکادمي ملي فوتبال خواهد رفت. برخي از اعضاي کميته فني به احتمال فراوان فريدون معيني، مهدي محمدنبي و عزيزالله محمدي در اين ديدار حاضر خواهند بود.

اين ملاقات طبق وعده قبلي کفاشيان در آستانه بازي چهارشنبه تيم اميد برابر قرقيزستان صورت مي‌گيرد که در جريان صرف شام خواهد بود.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

در آستانه بازي با قرقيزستان
    تيم فوتبال اميد به همراه همه اعضا تيم امروز تمرين كرد

تمرين تيم فوتبال اميد در آستانه بازي با تيم قرقيزستان عصر امروز (دوشنبه) برگزار شد.

00028644 تيم فوتبال اميد ايران در آستانه بازي چهارشنبه با تيم قرقيزستان عصر امروز (دوشنبه) در زمين شماره يک کمپ تيم‌هاي ملي تمرين کرد.

در اين تمرين که تمامي 25 بازيکن دعوت شده به تيم اميد حاضر بودند، ملي‌پوشان از ساعت 16 به مدت 75 دقيقه برنامه‌هاي کادر فني را مرور کردند.

آنها پس از گرم کردن بدن‌هايشان به دو دسته تقسيم و مقابل يکديگر فوتبال تمريني بازي کردند. سپس تمرين ارسال سانتر از جناحين و ضربه به سمت دروازه را مرور کرده و در آخرين بخش روي زدن ضربات از پشت محوطه جريمه متمرکز شدند.

از ميان 25 بازيکني که ابتدا به تيم اميد دعوت شدند تنها حميدرضا علي‌عسگر به دليل مصدوميت نتوانست ملي‌پوشان را همراهي کنند که کادر فني حسن جعفري را جانشين او کرد.

پيش از تيم اميد کشورمان، تيم اميد قرقيزستان از ساعت 15 تا 16 در همين محل تمرين کرد.

آخرين تمرين دو تيم که در زمين اصلي استاديوم آزادي خواهد بود فردا برگزار مي‌شود که برنامه زمان‌بندي آن طبق برنامه‌ تمريني امروز است.

ديدار رفت تيم‌هاي اميد ايران و قرقيزستان از مرحله مقدماتي انتخابي المپيک 2012 لندن،‌ چهارشنبه در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

موافقت با عدم حضور علي‌عسگر در بازي با قرقيزستان

کادرفني تيم فوتبال اميد به دليل مصدوميت بازيکن پرسپوليس با عدم حضور وي در بازي با قرقيزستان موافقت کرد.
    00016735 تمرينات تيم اميد براي بازي با قرقيزستان از روز گذشته آغاز شد. تمامي بازيکنان دعوت شده در اردو حاضر شده اند و کسي غايب نيست.

* حميد علي عسگر که از ناحيه شکم با مصدوميت روبرو است روز گذشته در محل اردو حاضر شد و با اجازه کادرفني اردو را ترک کرد. مربيان تيم اميد نيز در حال آزمايش از بازيکنان حاضر در اردو هستند تا جايگزين علي عسگر را پيدا کنند.

* داود پرهيزگار سرپرست تيم اميد که روز گذشته با درگذشت پدر خود روبرو شد قرار است روز بازي با قرقيزستان تيم را همراهي کند.

* ملي پوشان تيم اميد امشب در ضيافت شام همراه علي کفاشيان خواهند بود. رئيس فدراسيون مي خواهد در آستانه بازي با قرقيزستان به آنها روحيه دهد.
    ديدار تيم اميد مقابل قرقيزستان روز چهارشنبه هفته جاري ساعت 15 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.
    اين ديدار اولين مسابقه تيم اميد در راه مقدماتي المپيک است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

در آستانه بازي با قرقيزستان صورت گرفت
    وعده پاداش مسئولان فدراسيون فوتبال به اعضاي تيم اميد

رئيس و جمعي از مسئولان فدراسيون فوتبال شب گذشته شام را در کنار ملي‌پوشان تيم اميد بودند.

00028639
    طبق برنامه قبلي شب گذشته علي کفاشيان به همراه مهدي تاج، فريدون معيني، مرتضي محصص و عليرضا منصوريان شام را در کنار اعضاي تيم اميد گذراندند.
    در اين ضيافت شام که در آستانه بازي اميد با قرقيزستان صورت گرفت رئيس فدراسيون براي بازيکنان دقايقي به صحبت پرداخت و به آنها اعلام کرد در صورت پيروزي در دو بازي رفت و برگشت مقابل قرقيزستان پاداش به آنها تعلق مي گيرد.
    همچنين کفاشيان به مناسبت سالروز ولادت حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع) به بازيکنان وعده پرداخت عيدي را داد.
    ديدار تيم هاي ايران و قرقيزستان در جارچوب مرحله مقدماتي المپيک 2012 لندن فردا ساعت 15 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

فردا اولين گام اميدها در راه المپيكي شدن

تيم فوتبال اميد از فردا براي صعود به المپيک 2012 لندن استارت مي‌زند.

00028639
    قرقيزستان اولين حريف ايران در مقدماتي المپيک است. اين تيم شايد حريف چندان قدري به شمار نرود اما پيروزي بر اين تيم مي تواند براي ملي پوشان اميد روحيه بخش باشد و ايران را اميدوار کند که از قدم اول با انگيزه صعود وارد مسابقات شده است.
    افاضلي براي اين بازي دست به ريسک زده و کريم انصاري فرد و احسان حاج صفي را به اردو فرانخوانده است. او مي گويد احساس مي کند نيازي به اين دو براي اين بازي ندارد. شکل حضور اين دو بازيکن در اردوهاي گذشته شايد اين حق را براي افاضلي فراهم کند که نخواهد از وجود دو بازيکني سود ببرد که حتي يک جلسه تمرين با سايرين نداشته اند.

فردا ملي پوشان اميد مقابل قرقيزستان به ميدان مي روند. در ظاهر در اين تيم مشکلي نيست و انگيزه کافي براي موفقيت وجود دارد. کفاشيان هم شب گذشته براي روحيه دادن به اين تيم در جمع ملي پوشان حاضر شد. شايد رئيس اولين گام را برداشته تا بلکه طلسم 36 ساله شکسته شود و ايران هم در رشته فوتبال بتواند در لندن نماينده داشته باشد.
    گفتنی است، ديدار ايران و قرقيزستان در چارچوب مرحله مقدماتي المپيک 2012 لندن ساعت 15 فردا در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود. مسابقه برگشت نيز 18 اسفند برگزار خواهد شد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

علي عسگر با اجازه کادر فني اردوي تيم اميد را ترک کرد

حميدرضا علي عسگر با اجازه کادر فني اردوي تيم ملي فوتبال اميد را ترک کرد.

00026059 هومن افاضلي، مربي تيم ملي اميد در رابطه با عدم حضور حميدرضا علي عسگر در اردوي تيم ملي گفت: «با وجود اعلام برخي از رسانه ها، علي عسگر در روز اول تمرينات در محل اردو حاضر شد و پس از ارائه مدارک پزشکي و معاينات پزشک تيم و با اجازه کادر فني محل تمرينات را ترک کرد.»
    افاضلي ضمن مناسب ارزيابي کردن شرايط تيم براي ديدار فردا مقابل قرقيزستان از علاقمندان درخواست کرد براي ديدن اين ديدار به ورزشگاه آزادي بيايند.

تيم ملي ساعت 16 امروز در ورزشگاه آزادي تمرينات خود را پيگري مي کند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

حضور دوباره گلر شماره يک در تيم ملي فوتسال
    مصطفي نظري بخشيده شد

مصطفي نظري مورد بخشش باشگاه گيتي‌پسند قرار گرفت تا براي همراهي تيم ملي فوتسال در بازي با برزيل مشکلي نداشته باشد.

00027780
    حسين شمس امروز خبر داده بود مصطفي نظري در صورتي که بتواند نظر مثبت باشگاهش را جلب کرده و گيتي‌پسندي‌ها حضور وي را در تيم ملي بلامانع اعلام کنند، بار ديگر به فهرست تيم ملي اضافه خواهد شد.
    در همين راستا نظري امروز در باشگاه متبوعش حاضر شد و از رفتاري که در آخرين مسابقه ليگ برتر داشت عذرخواهي کرد.
    بر اين ‌اساس وي مورد بخشش قرار گرفت و اجازه همراهي تيم ملي فوتسال در بازي با برزيل را دريافت کرد.
    تيم حسين شمس روزهاي چهارشنبه و شنبه آينده دو بازي دوستانه برابر تيم ملي برزيل انجام خواهد داد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 5 از 12 نخستنخست 123456789 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)