قبول نمي‌کنم به عنوان دستيار در تيم اميد کار کنم
افاضلي: نمي‌خواهم بلاي نويدكيا سر حاج‌صفي بيايد

مربي تيم فوتبال اميد گفت: نمي‌خواهم بلايي که سر محرم‌ نويد‌کيا آمد سر حاج‌صفي هم بيايد.

00026993
هومن افاضلي در پايان جلسه کميته فني فدراسيون فوتبال اظهار داشت: هر کس سرمربي تيم اميد شود برايش آرزوي موفقيت مي‌کنم و من تا زماني که فدراسيون بخواهد عضو کميته فني خواهم بود.
وي در مورد اينکه حاضر است به عنوان دستيار در تيم اميد کار کند يا نه، گفت: پيش از اين گفته‌ام در هر تيمي فقط به عنوان سرمربي کار مي‌کنم. البته اگر سرمربي جديد پيشنهاد بدهد اين پيشنهاد را بررسي مي‌کنم.
افاضلي در مورد اينکه اين حرف او داراي تناقض است، گفت: من در مورد امري که اتفاق نيفتاده صحبت مي‌کنم اما واقعيت اين است که اگر پيشنهاد بدهند قبول نمي‌کنم که در تيم اميد به عنوان دستيار باشم.

مربي تيم اميد در مورد اينکه اين تيم مي‌تواند به المپيک برود يا نه گفت: تيم اميد کنوني بسيار شايسته است. نمي‌گويم بهترين تيم است زيرا ما تيم‌هاي اميد بهتري هم داشته‌ايم اما اين تيم شايستگي حضور در المپيک را دارد.
افاضلي در مورد اينکه مربي خارجي براي تيم اميد مناسب است يا مربي ايراني، تاکيد کرد: اين بحث درستي نيست. بايد شاخص تعريف کنيم و ببينيم مربي داخلي يا مربي خارجي چقدر با اين شاخص‌هاي ما تطابق دارد.

وي در مورد دعوت نشدن کريم انصاري‌فرد به تيم اميد گفت: او بازيکن شايسته‌ و مهمي است و مد نظر ما هم هست اما انصاري‌فرد از ناحيه کتف مصدوم است و اکنون با وجود مصدوميت براي سايپا بازي مي‌کند. اگر بدانم مي‌تواند 90 دقيقه براي تيم اميد بازي کند همين اکنون او را به تيم اميد دعوت مي‌کنم اما براي بازيکني که در تيم ملي بزرگسالان عضويت دارد خوب نيست که در تيم اميد نيمکت نشين باشد.
مربي تيم اميد در مورد احسان حاج صفي گفت: بايد از سرمايه‌هاي ملي خود مراقبت کنيم. نمي‌خواهم بلايي که سر محرم نويد‌کيا آمد سر حاج صفي هم بيايد. روزي را به ياد مي‌آورم که برانکو گفت بايد به نويد‌کيا استراحت بدهيم اما اين کار را نکرديم و او فرسوده شد. من نمي‌خواهم احسان حاج صفي که يک بازيکن ارزشمند است اينگونه شود. من و علي دايي او را به تيم ملي بزرگسالان هم دعوت کرده بوديم.