صفحه 4 از 12 نخستنخست 12345678 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 116

موضوع: تیم ملی فوتبال ایران | بحث و تبادل نظر

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

ترابيان: مذاكره با مربيان ايراني در دستور كار فدراسيون فوتبال است

سرپرست کميته فوتسال فدراسيون فوتبال در رابطه با مخالفت باشگاه فولاد ماهان با حضور ملي پوشان اين باشگاه مقابل تيم برزيل گفت: فولاد ماهان در هيچ تورنمنت بين المللي حضور پيدا نخواهد کرد و ملي پوشان اين تيم روز بازي با تيم ملي برزيل در ترکيب تيم ملي قرار خواهند گرفت.

00027581
    ترابيان گفت: هر تيم براي حضور در مسابقات بين‌المللي بايد از فدراسيون فوتبال و سازمان ليگ فوتسال کسب تکليف کند، در حالي که اين اجازه به تيم فولاد ماهان داده نشده است و آنها بايد بازيکنان خود را در اختيار تيم قرار دهند.
    وي تصريح کرد: برنامه بازي ايران مقابل برزيل از مدتها پيش اعلام شده بود و اينگونه بهانه جويي‌ها زيبنده تيم فولاد ماهان نيست. تمامي تيمها بايد به فکر منافع ملي باشند و تهديد براي جلوگيري از حضور ملي پوشان در بازي مقابل برزيل امر صحيحي نيست.
    سرپرست کميته فوتسال در رابطه با قهرماني تيم فوتسال منصوري قرچک افزود: تيم فوتسال منصوري قرچک يکي از تيم هاي قدرتمند در ليگ فوتسال طي چند سال اخير بوده است و اميدوارم اين قهرماني مبارک بازيکنان و مسئولان آنها باشد. ليگ 89 بسيار پويا و با کيفيت برگزار شد و رقابت در بالا و پايين جدول بسيار دشوار بود.
    وي ادامه داد: کناره گيري تيم هاي آرش بتن و پتروشيمي از اتفاقات نارحت کننده ليگ امسال بود چرا که هنوز برخي از استانها براي سرمايه گذاري در فوتسال انگيزه ندارند و هيچ پولي به فوتسال تزريق نمي شود. اميدوارم در سال آينده شاهد اين اتفاقات نباشيم.
    سرپرست روابط بين الملل فدراسيون فوتبال در رابطه با وضعيت سرمربي تيم ملي فوتبال ايران تاکيد کرد: هنوز هيچ دستوري درباره مذاکره با گزينه‌هاي خارجي از سوي فدراسيون به من ابلاغ نشده است و در حال حاضر گزينه‌هاي داخلي براي سرمربي گيري تيم ملي مد نظر مسئولان است.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

مربيان تيم اميد بايد من را درک مي‌کردند
    انصاري‌فرد: عدم دعوتم به تيم اميد سليقه افاضلي بوده است

مهاجم تيم فوتبال سايپا گفت: دعوت به تيم‌هاي ملي سليقه‌اي است و سليقه افاضلي اين بوده که من نباشم.

00023489
    کريم انصاري فرد در مورد عدم دعوت به تيم اميد اظهار داشت: فوتبال سليقه اي است و سليقه افاضلي اين بود که من به اردو دعوت نشوم. اميدوارم منافع شخصي به منافع ملي ضربه نزند و فوتبال ملي ما رشد کند و روز به روز بهتر شويم. افراد و شخص در فوتبال مهم نيست چون همه رفتني هستيم و مهم اعتبار فوتبال ايران است.
    وي در پاسخ به اين سوال که فکر نمي کند عدم حضورش در اردوي قبلي تيم اميد باعث شده براي بازي با قرقيزستان از او دعوت به عمل نيايد، عنوان کرد: مربيان تيم اميد مي دانستند چرا به اردو نرفته ام و دليلم هم موجه بود. اگر خاطرتان باشد بعد از بازگشت تيم ملي از قطر براي تيم اميد به مدت دو روز اردو گذاشتند و در همان حدفاصل سايپا بايد با تيم ذوب آهن بازي مي کرد. اگر قرار بود دو روز صبح و بعد از ظهر تمرين کنم و سپس به ميدان هم بروم چون از قبل مصدوميت داشتم بايد بعد از اين اتفاقات راهي اتاق عمل جراحي مي شدم.

اين مهاجم در پاسخ به اين سوال که چرا مربيان تيم اميد را در جريان غيبتش نگذاشته گفت: من که قرار نيست تماس بگيرم. باشگاه در جريان بود و اينکه آنها تماس گرفته اند يا نه را نمي دانم. اگر هم نگفته باشند مربيان تيم اميد بايد من را درک مي کردند. باز هم مي گويم اين عدم دعوت بيشتر سليقه اي بوده است. اميدوار هستم که تيم اميد چهارشنبه بر قرقيزستان غلبه کند و بتوانيم به المپيک صعود کنيم. از عدم حضور در تيم اميد افسوس نخوردم و مطمئن هستم که تيم خوبي هم داريم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

ابراهيم‌زاده و قلعه‌نويي مشاوران افاضلي در تيم اميد
    كفاشيان: كرش دو دل است؛ تا دو هفته ديگر سرمربي را معرفي مي‌كنيم

رئيس فدراسيون فوتبال گفت: تا دو هفته ديگر سرمربي تيم ملي را معرفي مي‌کنيم.

00000679
    علي کفاشيان پس از نشست کميته فني فدراسيون فوتبال ايران در جمع خبرنگاران حاضر شد و به سوالات آنها پاسخ داد.
    وي در مورد بحث‌هاي مطرح شده در جلسه امروز عنوان کرد: صحبت‌هاي زيادي انجام شده و شرايط گزينه‌هاي سرمربي تيم ملي بزرگسالان و تيم اميد بررسي شد.
    وي درمورد تيم اميد گفت: با توجه به مسابقاتي که اين تيم در پيش دارد، کميته فني تصميم گرفت از هومن افاضلي حمايت کند تا پس از اين مسابقات شرايط ساير گزينه‌ها بررسي شود. در روز‌هاي فيفا هم براي تيم اميد برنامه داريم و تيم بزرگسالان بازي نخواهد داشت.

رئيس فدراسيون فوتبال با اشاره به حضور کرش در ايران گفت: اتفاقي نيفتاده؛ کرش در آخرين لحظات با ارسال ايميلي از حضور در ايران خودداري و علت اين موضوع را هم مشکلات غيرفوتبالي عنوان کرد، البته وي هنوز هم علاقه دارد به تيم ايران کمک کند و به عنوان مشاوره فني در تيم ملي ايران باشد، اما در حال حاضر فدراسيون به دنبال سرمربي است.
    وي افزود: کرش از همه نظر ايران را پسنديده بود. فکر مي‌کنم مشورت وي با افرادي که در ايران نيستند و ايران را نديده‌اند باعث شد اين تصميم را بگيرد و تحت تاثير صحبت‌هاي آنها قرار بگيرد.

کفاشيان با بيان اينکه مبلغ قرارداد با کرش ساليانه يک و نيم ميليون دلار بوده گفت: براي انتخاب سرمربي تيم ملي ايران زمان داريم و تا يک يا دو هفته آينده نام وي را اعلام خواهيم کرد. در شرايط کنوني اولويت اول فدراسيون گزينه خارجي است، اما نگاهي هم به مربيان ايراني داريم.
    وي درمورد شرايط جلالي براي تيم ملي اميد ايران اظهار داشت: چون تيم اميد مسابقاتي را در هفته آينده بايد برگزار کند نخواستيم فکر بازيکنان و کادر فني را درگير کنيم. به همين دليل از افاضلي حمايت مي‌کنيم و در همين راستا قرار است دوشنبه شامي را هم با بازيکنان و کادر فني اين تيم بخوريم.

کفاشيان عنوان کرد: براي اينکه تيم اميد نتايج بهتري بگيرد قرار است ابراهيم‌زاده و قلعه‌نويي هم مشورت‌هايي را به افاضلي بدهند تا پس از پشت‌سر گذاشتن مسابقات شرايط ساير گزينه‌ها مورد بررسي قرار بگيرد.
    رئيس فدراسيون فوتبال درخصوص بازگشت کرش به ايران گفت: وي چند تماس با ترابيان داشته است و به نظر مي‌رسد هنوز دو دل است. اين موضوع ربطي به بازار گرمي و افزايش مبلغ قرارداد وي ندارد. در مجموع فکر مي‌کنم ايراني‌ها هم توان هدايت تيم ملي را دارند، اما در حال حاضر به دنبال مربي درجه يک خارجي هستيم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

درست نيست جلالي را وسط فصل از فولاد بگيريم
    تاج: پيشنهاد كرش قابل قبول نيست؛ سرمربي سال آينده انتخاب مي‌شود

نائب رئيس فدراسيون فوتبال گفت: در مورد انتخاب سرمربي تيم ملي اوايل سال آينده تصميم‌گيري خواهيم کرد.

00001818
    مهدي تاج پس از جلسه کميته فني اظهار داشت: براي حضور در اين جلسه برنامه‌ريزي کرده بوديم و در مجموع به آنچه مي‌خواستيم رسيديم. در مورد سرمربيگري تيم اميد صحبت کرديم و برنامه‌ريزي‌ها در اين مورد انجام شد.
    وي افزود: ‌قرار شد بعد از دو بازي تيم اميد مقابل قرقيزستان سرمربي اين تيم را معرفي کنيم. براي انتخاب سرمربي تيم اميد نسبت به تيم ملي بيشتر عجله داريم. در مورد انتخاب سرمربي تيم ملي اوايل سال آينده تصميم‌گيري خواهيم کرد.

تاج درباره اينکه گفته مي‌شود کرش حاضر است به فدراسيون فوتبال مشاوره فني بدهد، گفت: چنين موضوعي،‌ مورد قبول سيستم فدراسيون فوتبال نيست و اين درست نيست که ما اينگونه با کسي همکاري کنيم.
    نائب رئيس فدراسيون فوتبال در خصوص اينکه براي تيم ملي چه تصميماتي گرفته شد، گفت: کميته تيم‌هاي ملي به اين نتيجه رسيده براي تيم ملي از سرمربي بزرگ خارجي استفاده کنيم و اگر نشد مربيان داخلي را لحاظ مي‌کنيم.

تاج در مورد مطرح شدن نام جلالي گفت: جلالي گزينه بسيار خوبي براي تيم اميد است اما او فعلا در باشگاه فولاد مشغول است و اين درست نيست وسط فصل مربي را از باشگاه جدا کنيم بايد همه جوانب را بررسي کنيم.
    وي در خصوص منصوريان عنوان کرد: او فعلا در تيم ملي هست اما اگر سرمربي تيم ملي انتخاب شد اين حق را دارد خودش دستيارانش را معرفي کند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

تصميم کميته فني فدراسيون
    افاضلي سرمربي اميد برابر قزقيزستان

اعضاي کميته فني فدراسيون فوتبال هومن افاضلي را به عنوان سرمربي تيم اميد برابر قرقيزستان معرفي کردند و براي تيم بزرگسالان هم اولويت را مذاکره و جذب يک مربي درجه يک خارجي گذاشتند.

00026993
    نشست کمیته فنی فدراسیون فوتبال برای تصمیم گیری در خصوص انتخاب مربیان تیم های امید و بزرگسالان ایران از ساعت 9:40 دقیقه امروز شنبه در آکادمی فوتبال کمپ تیم های ملی برگزار شد.
    در این نشست که با حضور علی کفاشیان، مهدی تاج، عزیزالله محمدی، فریدون معینی، امیر قلعه نویی، منصور ابراهیم زاده، علیرضا منصوریان، عباس ترابیان و امیر حسین حسینی برگزار شد در خصوص انتخاب مربیان تیم های امید و بزرگسالان فوتبال ایران بحث و تبادل نظر شد.
    در نشست امروز کمیته فنی که بیش از دو ساعت به طول انجامید اعضا به این جمع بندی رسیدند که فعلا هدایت تیم فوتبال امید ایران بر عهده هومن افاضلی باشد که دور جدید آماده سازی این تیم زیر نظر او آغاز شده است.
    بر اساس تصمیم گیری اعضای کمیته فنی مذاکره جدی با مربیان ایرانی برای هدایت تیم فوتبال امید ایران پس از بازی با قزقیزستان به صورت جدی دنبال خواهد شد.
    همچنین در خصوص انتخاب مربی تیم فوتبال بزرگسالان اعضا تصمیم بر آن گرفتند که اولویت اول انتخاب یک مربی درجه اول خارجی باشد و اگر با این مربی توافق حاصل نشد یکی از مربیان ایرانی هدایت تیم ملی را بر عهده گیرد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

ابراهيم‌زاده: به‌ عنوان مشاور تنها مي‌توانم روحيه بازيكنان را افزايش دهم

سرمربي ذوب‌آهن گفت: به عنوان مشاور تيم فوتبال اميد فقط مي‌توانم روحيه بازيکنان را افزايش دهم.

00016582
    منصور ابراهيم‌زاده پس از جلسه کميته فني در خصوص شرايط تيم ملي فوتبال ايران عنوان کرد: در جلسه کميته فني 3 بحث مطرح شد؛ يکي مسير مذاکرات فدراسيون با کرش، ديگري شرايط تيم اميد و سومي مباحث پيرامون تيم ملي بزرگسالان ايران. در خصوص تيم ملي معتقدم بايد به اعتقادات خود پايدار باشيم و سپس شرايط گزينه‌هاي داخلي و خارجي را بررسي کنيم.
    وي ادامه داد: اگر بگويم مربي خارجي بايد به ايران بيايد يعني اعتقادي به کار مربيان ايراني ندارم، بنابراين مي‌گويم اگر مربي خارجي انتخاب شد در کنارش يک مربي ايراني هم بايد فعاليت کند.

سرمربي ذوب‌آهن گفت: براي رشد و توسعه فوتبال ايران بايد از تمام نيروهاي ايراني استفاده کنيم، به همين دليل راهکارهاي مختلفي را ارائه کردم. در خصوص مشاور شدن براي تيم ملي اميد بايد اعلام کنم که من تنها مي‌توانم روحيه و انگيزه بازيکنان را بالا ببرم. براي مثال بازيکنان اصفهاني را پيدا و با آنها صحبت کنم تا انگيزه آنها مضاعف شود.
    ابراهيم‌زاده در مورد شرايط خلعتبري اظهار داشت: مهم اين است که پس از تعويض وي تيم ذوب‌آهن به گل رسيد و بهتر است به لحظاتي فکر کنيد که خلعتبري براي ما گل زده و خوشحالي را به اردوي تيم آورده است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

برنامه تمريني تيم فوتبال اميد اعلام شد

از سوي مربي تيم فوتبال اميد برنامه تمريني اين تيم براي بازي با قرقيزستان اعلام شد.

00028639
    برنامه تمريني تيم اميد براي بازي با قرقيزستان از سوي هومن افاضلي اعلام شد.
    بازيکنان اين تيم امشب بايد در هتل المپيک خود را به مربيان معرفي کنند. اين تيم فردا صبح ساعت 10 صبح تمرين مي کند.
    ملي پوشان اميد دوشنبه و سه شنبه ساعت 15 بعد از ظهر تمرينات خود را در کمپ تيم هاي ملي پيگيري مي کنند.
    اين تيم روز چهارشنبه در ورزشگاه آزادي مقابل قرقيزستان قرار مي گيرد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

سعيدلو: سرمربي ايراني براي تيم ملي فوتبال مناسب تر است

رييس سازمان تربيت بدني در حاشيه مراسم افتتاح مرکز آموزش علمي کاربردي فدراسيون سوارکاري در خصوص انتخاب سرمربي تيم ملي فوتبال، گفت: حضور مربي ايراني براي تيم ملي مناسب تر خواهد بود.

00027786
    ''علي سعيدلو'' در جمع خبرنگاران، خاطرنشان کرد: انتخاب سرمربي داخلي يا خارجي برعهده مسوولان فدراسيون فوتبال است و قصد محدود کردن آنها را ندارم.
    وي افزود: معتقدم مربي ايراني به دليل آشنايي با روحيه بازيکنان داخلي مي تواند در اين برهه از زمان بهترباشد ضمن اينکه توافق با وي بسيار راحت تر از قرار داد بستن با مربي خارجي است.
    رييس سازمان تربيت بدني ادامه داد: مربيان بزرگي در داخل کشور فعاليت مي کنند که فدراسيون بايد آنها را شناسايي کرده و تکليف تيم ملي را مشخص کند.
    وي در خصوص هزينه انتخاب سرمربي تيم ملي فوتبال گفت:‌ پيش از اين نيز قول تامين هزينه را به مسوولان فدراسيون داده ايم و مشکلي در اين راستا وجود ندارد.

رييس سازمان تربيت بدني تاکيد کرد: مردم از تيم ملي فوتبال انتظار بالايي دارند که در اين راستا بايد هرچه سريعتر کادر فني را مشخص کرده تا براي جام جهاني آينده برنامه ريزي کنيم.
    ** اعضاي هيات رييسه سرخ آبي هاي پايتخت انتخاب شده اند
    وي در مورد انتخاب اعضاي هيات مديره دو باشگاه استقلال و پرسپوليس نيز گفت: اعضاي هيات مديره اين دو باشگاه مشخص شده اند و در زمان مناسب معرفي خواهند شد.

** هنوز در خصوص حضور در وزارت ورزش تصميمي نگرفته ام
    وي در خصوص احتمال حضورش به عنوان وزير وزارت ورزش و جوانان گفت: در اين راستا هنوز هيچ تصميمي اتخاذ نکرده ام.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

قبول نمي‌کنم به عنوان دستيار در تيم اميد کار کنم
    افاضلي: نمي‌خواهم بلاي نويدكيا سر حاج‌صفي بيايد

مربي تيم فوتبال اميد گفت: نمي‌خواهم بلايي که سر محرم‌ نويد‌کيا آمد سر حاج‌صفي هم بيايد.

00026993
    هومن افاضلي در پايان جلسه کميته فني فدراسيون فوتبال اظهار داشت: هر کس سرمربي تيم اميد شود برايش آرزوي موفقيت مي‌کنم و من تا زماني که فدراسيون بخواهد عضو کميته فني خواهم بود.
    وي در مورد اينکه حاضر است به عنوان دستيار در تيم اميد کار کند يا نه، گفت: پيش از اين گفته‌ام در هر تيمي فقط به عنوان سرمربي کار مي‌کنم. البته اگر سرمربي جديد پيشنهاد بدهد اين پيشنهاد را بررسي مي‌کنم.
    افاضلي در مورد اينکه اين حرف او داراي تناقض است، گفت: من در مورد امري که اتفاق نيفتاده صحبت مي‌کنم اما واقعيت اين است که اگر پيشنهاد بدهند قبول نمي‌کنم که در تيم اميد به عنوان دستيار باشم.

مربي تيم اميد در مورد اينکه اين تيم مي‌تواند به المپيک برود يا نه گفت: تيم اميد کنوني بسيار شايسته است. نمي‌گويم بهترين تيم است زيرا ما تيم‌هاي اميد بهتري هم داشته‌ايم اما اين تيم شايستگي حضور در المپيک را دارد.
    افاضلي در مورد اينکه مربي خارجي براي تيم اميد مناسب است يا مربي ايراني، تاکيد کرد: اين بحث درستي نيست. بايد شاخص تعريف کنيم و ببينيم مربي داخلي يا مربي خارجي چقدر با اين شاخص‌هاي ما تطابق دارد.

وي در مورد دعوت نشدن کريم انصاري‌فرد به تيم اميد گفت: او بازيکن شايسته‌ و مهمي است و مد نظر ما هم هست اما انصاري‌فرد از ناحيه کتف مصدوم است و اکنون با وجود مصدوميت براي سايپا بازي مي‌کند. اگر بدانم مي‌تواند 90 دقيقه براي تيم اميد بازي کند همين اکنون او را به تيم اميد دعوت مي‌کنم اما براي بازيکني که در تيم ملي بزرگسالان عضويت دارد خوب نيست که در تيم اميد نيمکت نشين باشد.
    مربي تيم اميد در مورد احسان حاج صفي گفت: بايد از سرمايه‌هاي ملي خود مراقبت کنيم. نمي‌خواهم بلايي که سر محرم نويد‌کيا آمد سر حاج صفي هم بيايد. روزي را به ياد مي‌آورم که برانکو گفت بايد به نويد‌کيا استراحت بدهيم اما اين کار را نکرديم و او فرسوده شد. من نمي‌خواهم احسان حاج صفي که يک بازيکن ارزشمند است اينگونه شود. من و علي دايي او را به تيم ملي بزرگسالان هم دعوت کرده بوديم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

هدف کارگاه نزديک کردن مربيان از نظر فکري به همديگر بود
    معيني: سرمربي تيم ملي اوايل سال 90 انتخاب مي‌شود

سرپرست کميته تيم‌هاي ملي گفت: تا اوايل سال 90 سرمربي جديد تيم ملي فوتبال را انتخاب خواهيم کرد.
    00006956
    فريدون معيني درباره جلسه کميته فني عنوان کرد: قرار بود سرمربي تيم اميد مشخص شود اما کميته فني که مسئوليت و وظيفه اش بررسي گزينه هاست و نظر جمعي دارد تصميم گرفت فعلا سرمربي تيم اميد مشخص نشود. همانطور که قبلا هم گفته بوديم تيم ملي فوتبال بزرگسالان تا مرداد ماه سال 90 (يک تا 10 مرداد) که در رقابت هاي مقدماتي جام جهاني 2014 بازي دارد فعلا برنامه مهمي ندارد و فقط بايد تمرينات آماده سازي را انجام دهد.
    وي ادامه داد: تا اوايل سال 90 سرمربي جديد را انتخاب خواهيم کرد ضمن اينکه به نظر من بايد با صبر و حوصله و بررسي همه جانبه گزينه هاي داخلي و خارجي اين اتفاق بيفتد و با عجله کار از پيش نمي رود. تيم نوجوانان که سرمربي دارد و تيم جوانان تا اواخر مهر 90 هيچ رقابت جدي ندارد و بايد فقط تمرينات آماده سازي اش را دنبال کند. به همين دليل براي اين تيم هم وقت انتخاب داريم. تنها وضعيت تيم اميد اضطراري بود و در جلسه درباره گزينه ها هم بحث شد اما اين تيم هم حدود يک ماهي است که هومن افاضلي را به عنوان مسئول فني بالاي سر خود مي بينيد و اردو و بازي تدارکاتي داشته، به همين دليل ما انتخاب سرمربي جديد پس از بازي با قرقيزستان موکول کرديم.

معيني تصريح کرد: اين نيست که کار تيم هاي جوانان، اميد و بزرگسال تعطيل شده باشد ما در همه رده هاي سني استعداديابي انجام مي شود. 9 مربي استعدادياب با سيستم هاي جديد استعداديابي هستند. 27 مربي به صورت پاره وقت، 60 مربي به صورت دوره اي در حال استعداديابي براي تيم هاي ملي هستند.
    سرپرست کميته تيم هاي ملي درباره کارگاه روز شنبه گفت: کارگاه بسيار خوبي برگزار شد. هدف نزديک کردن مربيان از نظر فکري به همديگر بود تا دوره هاي آموزشي را براي سطوح بالاتر بتواند فرا بگيرد. در بحث داوري کارگاه خوبي توسط عسگري برگزار شد و جالب است به اين جمله پلاتيني رئيس يوفا اشاره کنم که گفته زماني فوتبال به تمام ظرفيتش خواهد رسيد که بازيکنان و مربيان درباره داوري هيچ صحبتي نکنند.

فوتبال3

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 4 از 12 نخستنخست 12345678 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)