مجيد جلالي: در مورد تيم اميد صحبتي با من نشده است / حتما مس كرمان را مي‌بريم

جلالي مي‌گويد:« خبرنگاران مدام با من تماس مي‌گيرند و در اين مورد سوال مي‌کنند ولي خودم هيچ اطلاعي از اين موضوع ندارم و در مورد تيم اميد صحبتي با من نشده است.»

00015272
مجيد جلالي از روز گذشته با تماس‌هاي متعدد خبرنگاران روبه‌رو شد و مي‌گويند قرار است اين مربي هدايت تيم فوتبال اميد ايران را برعهده بگيرد. جلالي در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل در خصوص اين موضوع جلالي در پاسخ به اين سوال که اگر پيشنهاد هدايت تيم اميد به صورت رسمي به شما ارائه شد حاضر هستيد آن را قبول کنيد، تأکيد مي‌کند:« من به دليل تجربيات قبلي دوست ندارم در مورد موضوعي که اتفاق نيفتاده حرف بزنم و اين اصلا خوب نيست که وقتي بحثي به ميان نيامده است بخواهم صحبت کنم.»
او در خصوص انصراف کارلوس کرش از تيم ملي و حاشيه‌هايي که در اين مورد به وجود آمد خاطرنشان مي‌کند:«‌ واقعا عجيب است که الان کرش تبديل به همه مشکل فوتبال ايران شده است. انگار همه چيز در فوتبال ايران درست بود و ما منتظر اين مربي بوديم تا بيايد و فوتبال ايران را به پرواز در بياورد. من نمي‌گويم فوتبال ايران مشکل مربيگري ندارد ولي معتقدم مشکل اصلي فوتبال ما در مربيگري نيست و بهتر است دنبال حل مشکلات اصلي باشيم.»‌
جلالي در پايان حرف‌هايش در مورد بازي حساس فولاد و مس کرمان مي‌گويد:« بازي بسيار سختي است ولي تيم ما در حال رشد است و حتما مس کرمان را شکست خواهيم داد. هدف ما در اين فصل جزو قرار گرفتن در بين 6 تيم اول است حتي براي رسيدن به رتبه‌هاي بهتر تلاش مي‌کنيم.