ترابيان: كرش به من گفت به پيشنهاد عربستان پاسخ منفي داده است

سرپرست کميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال گفت: کرش صراحتا به من گفت به فدراسيون عربستان پاسخ منفي داده است.

00027581
عباس ترابيان درباره واکنش ها نسبت به انصراف کرش از سرمربيگري تيم ملي ايران اظهار داشت: خدا مي داند که من تا آخرين لحظه تلاشم را کردم و زحمت کشيدم. کرش به ايران تعهد نداده بود که اکنون عده اي بابت انصراف او اين قدر ناراحت هستند و مي گويند او حرفه اي رفتار نکرد.
وي افزود: کرش نگفت نمي خواهم با تيم ملي ايران کار کنم بلکه به دليل مشکل خانوادگي نتوانست به ايران بيايد. وقتي مربي با فدراسيون قرارداد ندارد چه دليلي دارد براي اعلام انصراف خود در نامه اي همه احساساتش را بيان کند؟

سرپرست کميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال تصريح کرد: هنوز هم معتقد هستم که براي درست کردن اين فوتبال بايد از سرمربي بزرگ خارجي استفاده کنيم. مي خواستم کار بزرگ انجام دهم. با کرش قرارداد را به اتمام رسانده بودم و به او و همه دستيارانش هم گفته بوديم مربي پروازي نمي خواهيم و بايد خانواده هايشان در ايران مستقر باشند؛ اما نشد.
ترابيان با بيان اينکه شنبه در جلسه کميته فني نقطه نظرات خود را مي گويد، گفت: هنوز هم سر حرفم هستم. کرش به خاطر پيشنهاد بهتر عربستان به ايران پاسخ منفي نداد. او صراحتا به من گفت به فدراسيون عربستان پاسخ منفي داده اما اگر بعد از اين قضيه به عربستان برود حق طبيعي او است. قطبي با ايران قرارداد داشت و با يک تيم باشگاهي قرارداد امضا کرد اما کرش به ما تعهدي نداده بود و مي تواند براي خود تصميم گيري کند.