ترابيان: كرش از ما 2 روز فرصت خواسته است

سرپرست کميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال با اشاره به اينکه قرارداد کارلوس کرش به عنوان سرمربي تيم ملي هنوز امضا نشده است، گفت: اين مربي از ما دو روز فرصت خواسته است و فعلا در حال بررسي شرايط فوتبال ايران از نزديک مي باشد.

00027581
عباس ترابيان در خصوص حضور کرش در ايران تصريح کرد: اين مربي شب گذشته وارد تهران و قرار شد تا پس از بازديد از امکانات فوتبال و مطالعه دقيق به ما پاسخ دهد.
ترابيان در پاسخ به اين پرسش که آيا کرش بازي ايران و روسيه را در امارات از نزديک تماشا خواهد کرد يا خير؟ يادآور شد: هنوز اين موضوع مشخص نيست. شايد به يکباره تصميم گرفتيم وي را براي تماشاي اين ديدار دوستانه به امارات ببريم ولي بعيد مي دانم کرش بتواند روي نيمکت تيم ملي بنشيند.
به گفته سرپرست کميته روابط بين الملل در صورت امضاي قرارداد، کرش سه سال هدايت تيم ملي کشورمان را بر عهده خواهد داشت و سرمربي تيم اميد نيز توسط وي انتخاب مي شود.

کارلوس کرش که سابقه سرمربيگري در تيم ملي فوتبال پرتغال و رئال مادريد و همچنين دستياري الکس فرگوسن را در تيم فوتبال منچستر در کارنامه دارد، شب گذشته وارد ايران شد تا هدايت تيم ملي کشورمان به مدت سه سال به وي سپرده شود.
اين در حالي است که تيم ملي کشورمان پس از حذف از جام ملتهاي آسيا و اتمام قرارداد افشين قطبي چند هفته اي را بدون سرمربي بود و عليرضا منصوريان در ديدار دوستانه چهارشنبه شب برابر روسيه روي نيمکت تيم ملي خواهد نشست.

نشست خبري كرش - كامل

گزينه سرمربيگري تيم فوتبال ايران گفت: پس از ديدن ديدار فرداي ايران و روسيه تصميم خود را خيلي سريع در مورد همکاري با فوتبال ايران خواهم گرفت.

00028660
کارلوس کرش در اولين نشست مطبوعاتي خود پس از مذاکرات اوليه با مسئولان فدراسيون فوتبال اظهار داشت: سال‌هاي زيادي است در جاهاي مختلف کار مي‌کنم ولي براي اولين بار است که به ايران مي‌آيم. از طرف فدراسيون فوتبال ايران توسط ترابيان و کفاشيان دعوت شدم و از آنها تشکر مي‌کنم. افتخاري است که به يک کشور باستاني آمدم.
وي افزود: به ايران نيامدم که فقط کوه‌هاي برفي و زيبا را ببينم بلکه آمده‌ام در مورد شرايط فوتبالي صحبت کنم. ايران يک کشور فوتبالي است و مشخص است که فوتبال براي مردم اين کشور اهميت دارد.
اين مربي پرتغالي ادامه داد: مهمترين چيز براي اين فوتبال هيجان و انگيزه است. اگر هيجان داشته باشيد، مي‌توانيد موفق باشيد. شما بازيکن هم داريد و اين چقدر خوب است. در کنار اينها مي‌توان نتيجه گرفت.

کرش تاکيد کرد: آمده‌ام تا در مورد آينده فوتبال ايران صحبت کنيم و اين مسئله مهمي است. چون تصميم مهمي قرار است گرفته شود. بايد ببينيم انگيزه دو طرف چيست و بنابراين بايد با چشم باز تصميم بگيريم. همه جاي دنيا اين طوري است که مثل فدراسيون ايران حرکت حرفه‌اي مي‌کنند و اين کار درستي است.
وي خاطرنشان کرد: اکنون در اول مذاکرات هستيم. فعلا مي‌توانم بگويم از چيزهايي که ديده‌ام خوشم آمده است. ما با هم مذاکراتمان را ادامه مي‌دهيم. يک موقعي تيم ايران و پرتغال در جام جهاني 2006 با هم هم گروه بودند و پرتغال اين بازي را برد اما مهمترين چيز اين است که بتوانيم با هم رابطه داشته باشيم و شرايطي که بتوانيم با هم کار کنيم. از فدراسيون و کفاشيان تشکر مي‌کنم. اينجا هستم و براي کشور ايران آنچه از دستم برمي‌آيد انجام دهم.

وي در ادامه صحبت‌هايش خاطرنشان کرد: من پدرم فوتبالي بوده و خودم فوتبالي هستم و هميشه تا آخر عمر در فوتبال زندگي خواهم کرد. فوتبال ورزش جدي است که بايد با آن نتيجه گرفت. آنچه که امروز در تهران و بازيکنان شما ديدم را پسنديدم اما پس از ديدن مسابقه ايران و روسيه تصميم خود را خيلي سريع در مورد همکاري با فوتبال ايران خواهم گرفت.
کرش در مورد اينکه با چه هدفي کار در ايران را انتخاب کرده، گفت: من به دنبال کار نيستم. مربي‌اي نيستم که نياز به اين داشته باشم که به دنبال کار باشم. کار خودش سراغ من مي‌آيد. من سال‌ها در منچستريونايتد، رئال مادريد و تيم ملي پرتغال بودم و همواره دنبال پروژه‌اي هستم که به فوتبال کمک کنم و با آن نتيجه بگيرم.
وي ادامه داد: آنچه که امروز در فوتبال شما ديدم را پسنديدم و فکر مي‌کنم اين پروژه‌اي است که مي‌توان با آن کار کرد و نتيجه گرفت.

اين مربي پرتغالي در مورد دستياران خود در تيم ملي ايران و همچنين سرمربي تيم ملي اميد که قرار است او معرفي کند، گفت: هنوز به جمع‌بندي نهايي نرسيده‌ايم پس از رسيدن به نتيجه اين موارد را اعلام خواهم کرد.

علي حمد داور بازي ايران و روسيه

ديدار تدارکاتي تيم هاي ملي ايران و روسيه ساعت 20 فردا شب به وقت امارات (19:30 به وقت تهران) در ورزشگاه «مدينة زايد» ابوظبي برگزار خواهد شد.

00024418 داور سرشناس اماراتی قضاوت مسابقه فردا شب بین تیم های ملی ایران و روسیه در ابوظبی را بر عهده خواهد داشت.
گفتنی است، یک تیم داوری متشکل از علی حمد بعنوان داور وسط و محمد الجلاف و حسن السقطری بعنوان کمک داور وظیفه قضاوت بازی تیم های ایران و روسیه را عهده دار شد. همچنین عبدالواحد خاطر داور چهارم این مسابقه خواهد بود.
دیدار تدارکاتی تیم های ملی ایران و روسیه ساعت 20 فردا شب به وقت امارات (19:30 به وقت تهران) در ورزشگاه «مدینة زاید» ابوظبی برگزار خواهد شد.

كرش فردا به ابوظبي مي‌رود

گزينه پرتغالي سرمربيگري تيم ملي فوتبال ايران فردا براي ديدن بازي دوستانه با روسيه به ابوظبي سفر خواهد کرد.

00028660 کارلوس کرش امروز در گفت و گو با هومن افاضلي مربي تيم اميد اعلام کرد روز آينده براي ديدن بازي دوستانه ايران و روسيه به ابوظبي سفر خواهد کرد تا اين مسابقه را از نزديک نظاره کند.
اين ديدار ساعت 19:30 فردا در ابوظبي انجام مي‌شود و روسيه با تمامي بازيکنانش برابر تيم ملي ايران قرار مي‌گيرد.

حاجيلو:رضايي و 2 بازيكن تيم ملي روسيه براي ورود به امارات مشكل دارند

سرپرست تيم فوتبال ملي کشورمان ضمن تاييد سرگرداني غلامرضايي در فرودگاه ابوظبي گفت: مهاجم تيم ملي کشورمان به همراه 2 بازيکن تيم ملي روسيه براي ورود به امارات به مشکل مواجه شده اند.
00000685 اصغر حاجيلو سه شنبه شب افزود: متاسفانه اين بازيکنان در فرودگاه ابوظبي همچنان سرگردان هستند و تلاش هاي ما تاکنون نيز بي نتيجه بوده است.
وي ادامه داد: البته علاوه برغلامرضا رضايي مهاجم تيم ملي فوتبال کشورمان 2 بازيکن تيم ملي روسيه نيز براي ورود به خاک امارات مشکل دارند اين درحالي است که ما همچنان درصدد رفع مشکلات اين بازيکنان هستيم.
وي تاکيد کرد: چنانچه اين مشکل ظرف ساعت هاي آتي برطرف نشود رضايي را در اولين فرصت به ايران بازخواهيم گرداند.
گفتني است؛ غلامرضا رضايي همراه ساير بازيکنان تيم ملي دوشنبه شب عازم ابوظبي شده بود اما به دليل مشکلات رواديد نتوانسته از محوطه و سالن فرودگاه خارج شود.

سؤال كرش از سرمربي تيم فوتبال زير 13 ساله‌هاي ايران

گزينه سرمربيگري تيم ملي پس از ديدار از کمپ تيم‌هاي با سرمربي تيم زير 13 ساله‌هاي ايران ديدار و گفت‌وگو کرد.

00028657 کارلوس کرش پس از حضور در کمپ تيم‌هاي ملي ابتدا از زمين شماره يک اين کمپ و سپس از هتل و زمين شماره دو بازديد کرد.
کرش هنگام بازديد از زمين چمن مصنوعي کمپ با قنبرپور سرمربي تيم ملي زير 13 سال ايران ديدار داشت و از اين مربي سوال کرد آيا اين بازيکنان از سراسر کشور انتخاب شده‌اند يا نه که قنبرپور گفت اين بازيکنان از سراسر ايران انتخاب شده‌اند.
کرش سپس براي قنبرپور آرزوي موفقيت کرد.

سرمربي پرتغالي سپس در تمرين تيم اميد حاضر شد و با افاضلي و بيژن طاهري ديدار و با آنها خوش و بش کرد.

كارلوس كرش:علاقمند به حضور بر روي نيمكت تيم ملي ايران هستم

گزينه اصلي هدايت تيم ملي ايران مي‌گويد، اميدوار است با مسوولان فدراسيون فوتبال ايران به توافق برسد.
00028657 کارلوس کرش به محض ورود به ايران در جمع خبرنگاران گفت: من به دعوت دوستم عباس ترابيان به ايران آمده‌ام تا شرايط را از نزديک ارزيابي کنم.
وي افزود: من به کار در تيم ملي ايران علاقمند هستم و اميدوارم بتوانم با مسوولان فدراسيون فوتبال ايران به توافق برسم.
کرش امشب همزمان با سفر تيم ملي به ابوظبي وارد ايران شد، او فردا مذاکرات سرنوشت سازي را با مقامات فدراسيون فوتبال ايران و سازمان ورزش خواهد داشت.