صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 66

موضوع: فوتبال باشگاهی ایران(لیگ 11) | 91-90

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

هيچکس نمي‌تواند رفاقت من و کريم را سست کند
    دايي: ‌به بازيكنان گفتم شما بازي كنيد من دعوا مي‌كنم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با توجه به شرايط پرسپوليس به بازيکنان گفتم شما فقط فکر بازي باشيد، من دعوا مي‌کنم.

00002460
    علي دايي پس از تمرين امروز گفت: پس از بازي با سپاهان اين اولين تمرين جدي ما بود که برگزار کرديم. به مدت دو روز فقط ريکاوري مي‌کرديم تا بازيکنان را به شرايط بازي فردا برسانيم.
    وي افزود: ما بازي بسيار سختي را در اهواز مقابل فولاد داريم. شناخت خوبي نيز از اين تيم داريم. انشاءالله مي‌بريم و با روحيه بالا به فينال راه پيدا مي‌کنيم.
    دايي خاطرنشان کرد: من مطمئن هستم که از همه لحاظ روي پرسپوليس در اين بازي فشار است. ما مي‌دانيم هواي اهواز گرم است و خيلي از عوامل هستند که شايد آنجا براي ما مشکل باشد اما تمرينات خوبي داشتيم و بچه‌هاي من بسيار با انگيزه هستند.
    دايي خاطرنشان کرد: اميدوارم با دعاي خير مردم و کمک خدا طلسم عدم موفقيت خودمان در اهواز را با يک برد شيرين مقابل فولاد بشکنيم. ما در اين بازي محروم نداريم اما مصدوم داريم.
    دايي در جواب سؤالي که نقش مصدومان شما در عدم ناکامي در فصل جاري چه اندازه بوده است نيز گفت: تمام بچه‌هاي من با انگيزه هستند. آنهايي که الان مصدوم هستند براي پرسپوليس زحمت کشيده‌اند اما عادت کرده‌ايم بدون آنها بازي کنيم. من به آنها نيز مي‌گويم دستتان درد نکند.خوشبختانه ساير بازيکنان جاي خالي مصدومان ما را پر کرده‌اند.
    وي همچنين درباره اينکه حاشيه‌ها به پرسپوليس ضربه وارد کرده‌اند يا خير گفت: خدا را شکر اجازه اين کار را نداديم. به بچه‌ها گفتم شما بايد فکر بازي باشيد و من دعوا مي‌کنم. شما فقط در زمين هر چه در توان داريد به نمايش بگذاريد، براي پرسپوليس افتخار کسب کنيد و دل هواداران را شاد کنيد.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در مورد آينده کاري خودش گفت: بگذاريد فصل تمام شود بعد از آن مي‌نشينيم و تصميم مي‌گيريم. فعلا فقط به فکر موفقيت در جام حذفي هستيم.
    دايي درباره حضور امروز کريم باقري در تمرين پرسپوليس نيز گفت: من و آقاکريم به غير از فوتبال در بيرون از زمين نيز با يکديگر رفيق هستيم. فوتبال مانعي براي از بين رفتن رفاقت ما نمي‌شود برخلاف خواسته‌هاي خيلي‌ها من و کريم در اين مدت در بيرون از زمين چمن همديگر را مي‌ديديم و با همديگر حرف مي‌زديم. متأسفانه بعضي‌ها در اين ميان تصور ديگري داشتند.
    وي افزود: برخي بدانند رفاقت من و کريم طوري نيست که بخواهد به خاطر فوتبال از بين برود. رفاقت من و کريم با فوتبال سست نمي شود و مطمئن باشيد هميشه محکم تر خواهد شد.
    دايي خاطرنشان کرد: باقري لطف کرد و امروز بر سر تمرين آمد و به بازيکنان روحيه خوبي داد. انشاءالله هميشه موفق باشند. او اسطوره است و هيچکس هم نمي‌تواند خدشه‌اي به رفاقت من و کريم وارد کند.

varzesh3
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

در صورتي که تيم‌هاي فيناليست از يک استان نباشند
    برنده استقلال و ملوان، ميهمان فينال دور رفت

طبق قرعه‌کشي انجام شده سازمان ليگ برنده ديدار تيم‌هاي ملوان و استقلال در نيمه نهايي جام حذفي در مسابقه فينال دور رفت ميهمان است.

00023821
    امروز مراسم قرعه کشي تعيين ميهمان و ميزبان فينال جام حذفي فوتبال در سازمان ليگ برگزار شد.
    طبق اين قرعه کشي برنده ديدار تيم هاي استقلال و ملوان انزلي در نيمه نهايي جام حذفي در بازي فينال رفت روز دوشنبه 16 خرداد ميهمان است و در ديدار برگشت ميزبان خواهد بود. اگر تيم هاي پرسپوليس و استقلال به فينال راه پيدا کنند تک بازي روز 17 خرداد برگزار مي شود و ديگر بحث ميزبان و ميهمان مطرح نمي شود.
    مرحله نيمه نهايي مسابقات جام حذفي فردا در اهواز و انزلي برگزار مي شود. در انزلي تيم هاي ملوان و استقلال و در اهواز فولاد و پرسپوليس به مصاف هم مي روند.

varzesh3

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

دايي 20 بازيکن را به خوزستان مي‌برد
    زارعي و سكوبرت از ليست پرسپوليس خط خوردند

علي دايي نام دو بازيکن را از ليست خود براي ديدار مقابل فولاد خوزستان خط زد.

00002874 پس از تمرين امروز جلسه کادر فني پرسپوليس برگزار و مقرر شد با تصميم دايي 20 بازيکن براي ديدار مقابل فولاد عازم خوزستان شوند.
    از همين رو 18 بازيکني که در ليست پرسپوليس در ديدار مقابل سپاهان بودند به علاوه سپهر حيدري و تياگو همراه قرمزپوشان عازم اهواز خواهند شد اما علي دايي نام مجتبي زارعي و سکوبرت را براي سفر به اهواز از ليست قرمزپوشان خط زد.
    به اين ترتيب اين دو بازيکن همراه قرمزپوشان براي ديدار مقابل فولاد به اهواز نخواهند رفت.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

ديدار پرسپوليسي‌ها با ملي‌پوشان و درخواست شاگردان دايي از باقري

بازيکنان تيم فوتبال پرسپوليس ظهر امروز در هتل المپيک با اعضاي تيم ملي فوتبال کشورمان ديدار کردند.

00029043
    تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از تمرين امروز ساعت 12:40 راهي هتل المپيک شد تا بعد از صرف ناهار عازم فرودگاه شود.
    بر همين اساس هنگامي که بازيکنان پرسپوليس وارد هتل المپيک شدند، ناگهان با بازيکنان تيم ملي فوتبال کشورمان رو‌به‌رو شدند که همين موضوع باعث شد که برخوردهاي گرمي بين آنها به وجود آيد.
    در اين بين برخورد حميد علي‌عسگر و خسرو حيدري در نوع خود بسيار جالب توجه بود.
    سپس بازيکنان پرسپوليس همراه با تيم ملي با يکديگر صرف ناهار راهي رستوران شدند.

* بازيکنان تيم فوتبال پرسپوليس که در تمرين امروز با آمدن کريم باقري بسيار خوشحال و شاداب بودند در انتهاي تمرين از باقري درخواست کردند تا تحت هر شرايطي که شده با آنها به سفر اهواز بيايد تا در ديدار مقابل فولاد در ورزشگاه حضور داشته باشد. باقري نيز ضمن تشکر از بازيکنان به دليل مشغله کاري فقط براي تيم فوتبال پرسپوليس آرزوي موفقيت کرد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

خبرهايي از فجرسپاسي

تمرينات تيم فوتبال فجرسپاسي براي حضور در فصل جديد ليگ برتر از 20 خردادماه سال جاري در شيراز آغاز مي‌شود.

00026445
    تمرينات تيم فوتبال فجرسپاسي که موفق شد با غلبه بر آلومينيوم هرمزگان در دو ديدار رفت و برگشت پلي‌‌‌‌آف ليگ دسته اول جواز حضور در ليگ برتر را به دست بياورد از تاريخ 20 خردادماه سال جاري در شيراز آغاز مي‌شود.
    تمرينات فجرسپاسي در اين تاريخ براي حضور پرقدرت در فصل جديد ليگ برتر زير نظر علي کلانتري، سرمربي تيم شيرازي آغاز مي‌شود.

*مسئولان فجرسپاسي تاريخ 26 خردادماه سال جاري را براي جشن صعود اين تيم به ليگ برتر انتخاب و اعلام کردند.
    بر همين اساس قرار است از بازيکنان و کادرفني فجر در اين مراسم به خاطر صعود به ليگ برتر تقدير و تشکر شود.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

ورزشگاه تختي انزلي فردا سفيدپوش مي‌شود
    پاداش ويژه بازيكنان ملوان براي شكست استقلال

سخنگوي موسسه فرهنگي ورزشي ملوان منطقه آزاد انزلي از پاداش ويژه به بازيکنان ملوان براي شکست استقلال خبر داد.

00028556
    امين افقي، مدير روابط عمومي و سخنگوي موسسه فرهنگي ورزشي ملوان منطقه آزاد انزلي گفت: به بازيکنان ملوان براي پيروزي در ديدار با استقلال پاداش ويژه‌اي در نظر گرفته شده است، در 2 فصل گذشته براي کليه بردهاي داخل و خارج از خانه ملوان، 5 تا 7 ميليون ريال به هر بازيکن تعلق گرفته است که با نظر ويژه مهندس بهمني علاوه بر پاداش معمول پاداش ويژه‌اي نيز به کادر فني و بازيکنان تعلق مي‌گيرد. اين پاداش ويژه فقط به پاس قدرداني از تلاش‌هاي مجموعه بازيکنان و کادر فني ملوان درنظر گرفته شده چرا که انگيره‌ها و غيرت آنها برگرفته از افتخارات گذشته و تعصب آنها به پيراهن و تاريخ پرافتخار ملوان و حمايت هوادارن پرشور است.
    سخنگوي موسسه ملوان ادامه داد: روز آينده ورزشگاه تختي انزلي سفيد پوش خواهد شد و بين تماشاگران پيراهن ملوان، بادکنک و ساير اقلام تبليغاتي باشگاه توزيع خواهد شد.
    علاقمندان مي توانندجهت دريافت پيراهن به دفتر باشگاه ملوان و ليدرهاي رسمي باشگاه مراجعه نمايند.

varzesh3

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

فقط 1500 تماشاگر استقلال حق ورود به ورزشگاه انزلي را دارند

در ديدار ملوان و استقلال فقط 1500 تماشاگر استقلالي حق ورود به ورزشگاه را دارند.

00002638 به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار دو تيم ملوان و استقلال در نيمه نهايي جام جذفي ساعت 17 فردا در ورزشگاه تختي انزلي برگزار مي‌شود.
    باشگاه ملوان قصد دارد طبق قانون فقط 10 درصد از ظرفيت ورزشگاه را به تماشاگران تيم ميهمان اختصاص بدهد که به اين ترتيب فقط 1500 تماشاگر استقلال حق ورود به ورزشگاه تختي انزلي را خواهند داشت. ظرفيت کامل ورزشگاه تختي حدود 15 هزار نفر است.
    استقلال با 5 عنوان قهرماني پرافتخارترين تيم جام حذفي است و ملوان نيز سه بار قهرمان جام حذفي شده است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

انتشار گزارش سوزوکي؛
    استقلال، پرسپوليس و 10 تيم ديگر تأييد نشدند

طبق گزارش رسمي کنفدراسيون فوتبال آسيا باشگاه‌هاي پرسپوليس و استقلال و 10 تيم ديگر مورد تأييد قرار نگرفتند.

00031424
    به گزارش خبرگزاري فارس، سوزوکي رئيس ژاپني ليگ قهرمانان آسيا روز گذشته نشستي با مسئولان باشگاه ليگ برتري داشت و نتيجه 10 روز بازرسي خود و همکارانش را از باشگاه ليگ برتري به اطلاع مسئولان باشگاه‌ها رساند.
    ناظران AFC گزارش مکتوبي به همه باشگاه‌ها در مورد ايرادهايشان ارائه کردند و به باشگاه‌هايي که مورد تاييد قرار نگرفتند حداکثر 2 ماه وقت دادند تا اين اشکالات را برطرف کنند.
    سوزوکي همچنين در يک فهرست به طور کلي باشگاه‌هايي که از نظر ساختاري مورد تاييد قرار نگرفتند را اعلام کرد.
    در اين نسخه 3 بخش عمده وجود دارد که شامل CLUBS، OTHERS، STADIA است که بخش CLUBS مربوط به 5 ساختار اصلي باشگاه‌ها يعني ساختارهاي مالي، حقوقي، رسانه، بازاريابي و مسابقات است.
    در بخش CLUBS دو باشگاه پرسپوليس و استقلال و 10 باشگاه ديگر ليگ برتري ديگر مورد تاييد ناظران AFC قرار نگرفتند. ضمن اينکه 6 باشگاهي که تاييد شده‌اند اشکالات جزيي در زمينه تجهيزات جانبي و ورزشگاه‌ها دارند. سايپا، ملوان، ذوب‌آهن، سپاهان، مس کرمان و فولاد خوزستان 6 باشگاهي هستند که ساختارهايشان از سوي کنفدراسيون فوتبال آسيا مورد تاييد قرار گرفته است.
    دو بخش ديگر که شامل OTHER، STADIA مربوط به تجهيزات جانبي‌ ورزشگاه مانند اتاق کار رسانه، اتاق تست دوپينگ، رختکن داوران، نور ورزشگاه و ... است.
    بخش OTHERS مربوط به داشتن مدير رسانه‌اي، ميکس زون، اتاق رسانه‌اي، محل کار تلويزيون و ... است که باشگاه پرسپوليس نيز در اين بخش مورد تاييد قرار نگرفته است.
    در اين بخش فقط پنج باشگاه شهرداري تبريز، استقلال، سپاهان، فولاد خوزستان، ذوب آهن تاييد شده‌اند.

3 ورزشگاه فقط درجه A دارند؛ ورزشگاه آزادي، ورزشگاه فولادشهر اصفهان و ورزشگاه باهنر کرمان مورد تاييد هستند که در اين ورزشگاه‌ها پنج تيم ايراني بازي مي‌کنند. استقلال و پرسپوليس در ورزشگاه آزادي، سپاهان و ذوب آهن در ورزشگاه فولادشهر و مس در ورزشگاه باهنر کرمان.
    باشگاه‌هايي که مورد تاييد قرار نگرفته‌اند در زمينه‌هاي حقوقي مالي، بازاريابي اشکالاتي اساسي داشتند.
    اشکالات عمده در بخش حقوقي باشگاه‌هايي که مورد تاييد قرار نگرفته‌اند شامل عدم ارائه گزارش هيات مديره، مشخص نبودن سهامداران باشگاه‌، عدم حضور مدير حقوقي تمام وقت در باشگاه و ... است.

به گزارش فارس در بخش مالي اشکالات باشگاه‌ها شامل نبود گزارش مالي و حسابرسي دقيق است، ضمن اينکه سال مالي بايد از ابتداي تا انتهاي فصل فوتبال تعريف شود نه آنکه از ابتداي سال تا انتهاي سال خورشيدي.
    ايراد ديگر در بخش مالي مربوط به اسپانسر‌هاست که در اين بخش باشگاه‌ها به جاي داشتن يک اسپانسر بايد به سمت تعدد اسپانسر‌ها بروند و ميزان کمک دولتي به باشگاه کم و کمتر شود.
    در بخش بازاريابي به باشگاه‌ها پيشنهاد شده فصل آينده بليت فروشي توسط خود باشگاه‌ها انجام شود، افزايش توليدات باشگاه‌ها مانند کلاه، پرچم، پيراهن و شال براي درآمدزايي بيشتر انجام شود و باشگاه بايد بتواند از لوگوي خود درآمد بيشتري داشته باشد. همچنين از پتانسيل طرفداران درآمدزايي بيشتري انجام گيرد.
    اشکالاتي که از هر 18 باشگاه ليگ برتري به طور مشترک گرفته شده عبارت است از: ورودي مشترک ورزشگاه‌ها، نداشتن برنامه تجاري موفق، عدم امکانات رفاهي براي VIP رسانه‌ها و تماشاگران در ورزشگاه‌ها.
    باشگاه‌هايي که مورد تاييد AFC قرار نگرفته‌اند حداکثر تا 2 ماه ديگر فرصت دارند اين اشکالات را برطرف کنند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

كميته انضباطي پرسپوليس و پيكان را جريمه كرد

کميته انضباطي دو تيم پرسپوليس و پيکان را به دليل تخلفاتي که انجام دادند جريمه کرد.

00000661
    به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، در ديدار بين تيم هاي پرسپوليس و پيکان که 30 ارديبهشت در ورزشگاه آزادي برگزار شد سرخپوشان تهراني يک دقيقه و نيم و تيم پيکان چهار دقيقه تاخير وارد زمين مسابقه شدند. بر همين اساس تيم پرسپوليس مبلغ سه ميليون ريال و تيم پيکان ملبغ هفت ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شدند.
    همچنين کميته انضباطي با بررسي گزارشات داور و ناظر اين ديدار تيم پيکان به دليل توهين تماشاگران منتسب به اين تيم نسبت به تيم داوري دچار تخلفاتي شد که بر همين اساس کميته انضباطي تيم پيکان را به پرداخت مبلغ بيست ميليون ريال جريمه نقدي محکوم کرد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

عسگري: خبر تغيير داوران بازي‌هاي فردا شايعه است

نايب رئيس کميته داوران خبر تغيير داوران دو ديدار ملوان با استقلال و فولاد خوزستان با پرسپوليس را تکذيب کرد.

00027692
    به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، حسين عسگري درباره خبر تغيير داوران دو ديدار ملوان با استقلال و فولاد خوزستان با پرسپوليس اظهار داشت: اين خبر شايعه است و چنين چيزي امکان ندارد و ما براي انتخاب يک داور تمام محاسبات را انجام داديم و نام داور را همه اعلام کرديم. شک نکنيد که تمام موارد درباره انتخاب داوران لحاظ شده و همانطور که ما به موارد فني تيم ها کاري نداريم انتظار داريم که تيم ها به موارد فني کميته داوران هم کاري نداشته باشند.
    وي ادامه داد: شايعه شده بود که باشگاه ها به کميته داوران نامه نوشته اند که داوران بازي ها تغيير کند که تا اين لحظه چنين نامه اي به دست کميته داوران نرسيده است و ما با توجه به سطح و حساسيت بازي، نگاه به عملکرد داور در بازي هاي قبلي و مسابقاتي که داور مورد نظر براي آن تيم ها قضاوت کرده، داور يک بازي را انتخاب مي کنيم. بار ديگر اعلام مي کنم که انتخاب ما قطعي است حتي اگر نامه اي به دست ما برسد.
    عسگري درباره سطح کلي قضاوت داوران در فصل گذشته ليگ هاي مختلف گفت: خوشبختانه طي تماس هايي که اهالي فوتبال با ما دارند از اين بابت از ما ابراز رضايت کردند و خوشبختانه از عملکرد کلي داوران ناراضي نبوده ايم، البته داوران هم بدون اشتباه نبودند. در هر بازي ممکن است اشتباهات داوري پيش بيايد. اما اين اشتباهات از چارچوب استاندارد و روال معمول و معقول نبايد خارج شود.
    وي در ادامه گفت: امسال بي سابقه ترين مسابقات حساس در ليگ هاي برتر و ليگ يک و دو و حتي رقابت هاي جام حذفي که تيم هاي بالاي جدول به مرحله نيمه نهايي رسيده اند که به عنوان مثال اگر پرسپوليس به فولاد ببازد شانس داشتن سهميه آسيا را از دست خواهد داد که اين حساسيت ها باعث مي شود تا کار داور سخت شود و درصد احتمال اشتباه داور بالا رود. اما به عنوان مثال از 124 بازي ليگ برتر تنها 5 يا 6 بازي بوده که اشتباهات داور باعث شده تا نتيجه آن عوض شود و اين درصد کم اشتباه حتي از حد استاندارد هم کمتر است که مايه خوشحالي است.
    عسگري در پايان گفت: اگر تيم داوري خوب باشد مطمئنا هم داور و هم کمک داور مي تواند قضاوت خوبي داشته باشد. امسال ما در عرصه کمک داوري هم صحنه هاي بسيار خوبي داشتيم و کمک داوران سال کم اشتباهي را پشت سر گذاشته اند. ضمن اينکه در رقابت هاي بين المللي AFC CUP و ليگ قهرمانان آسيا نزديک به 30 بازي را داوران ايراني سوت زدند. اميدوارم که رسانه ها و افکار عمومي به نقاط مثبت توجه کنند و در روزهاي آينده که تعطيلات بين فصل است کلاس هاي توجيهي داوري در همه سطوح را برگزار خواهيم کرد تا پيشرفت داوري روزافزون باشد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 234567 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)