صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 66

موضوع: فوتبال باشگاهی ایران(لیگ 11) | 91-90

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

گزارش تمرين امروز آبي پوشان

تمرين تيم فوتبال استقلال در شرايطي برگزار شد که مدافع اين تيم با شوتي محکم يک عکاس را نقش بر زمين کرد.

00028463
    تیم فوتبال استقلال که خود را برای برگزاری دیدار برابر ملوان در رقابتهای جام حذفی آماده می کند، عصر امروز شنبه تمریناتش را در زمین صنایع دفاع پیگیری کرد که طی آن بازیکنان پس از انجام فوتبال درون تیمی به زدن ضربات پنالتی پرداختند.
    در این تمرین فرهاد مجیدی و آرش برهانی به طور اختصاصی تمرین کردند و امیدرضا روانخواه نیز که دوران نقاهت را پشت سرمی گذارد با حضور در کنار آبی پوشان با همبازیانش دیدار تازه کرد. مجتبی جباری هم با 10 دقیقه تاخیر خود را به محل تمرین رساند.
    مسئولان باشگاه استقلال با نصب بنر بزرگی در کنار زمین درگذشت ناصر حجازی بازیکن و سرمربی پیشین این تیم را تسلیت گفته بودند. ضمن اینکه بنرهایی نیز به منظور حضور ناظران کنفدراسیون فوتبال آسیا که قرار است عصر یکشنبه از تمرین آبی ها بازدید کنند در ورزشگاه نصب شده بود.
    در بخشی از تمرین استقلال حنیف عمران زاده به طور غیرعمد شوت محکمی را به بدن نصیر مقدری عکاس ورزشی زد که او را نقش بر زمین کرد و برای دقایقی روی زمین دراز کشید!
    تیم فوتبال استقلال روز پنجشنبه هفته جاری در ورزشگاه تختی بندرانزلی مهمان تیم ملوان خواهد بود تا دیدار خود در چارچوب رقابتهای جام حذفی را برگزار کند.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

مس سرچشمه امكان حضور در ليگ برتر فوتبال را ندارد

تيم فوتبال مس سرچشمه که به تازگي به ليگ برتر صعود کرده نمي‌تواند در اين مسابقات حضور داشته باشد.

00026312
    به گزارش خبرگزاري فارس، با تاکيد نمايندگان کنفدراسيون فوتبال آسيا به فدراسيون فوتبال ايران، باشگاه هاي حاضر در ليگ برتر نمي توانند به طور همزمان از يک شرکت يا ارگان فعاليت داشته باشند و بايد تا قبل از 11 شهريور تکليف چنين تيم هايي مشخص و هر يک به طور مجزا داراي هيات مديره و اسپانسرهاي جدا شوند.
    در ليگ برتر ايران تيم هاي پرسپوليس و استقلال با اين مشکل روبه‌رو هستند و AFC به سازمان ليگ برتر اعلام کرده بايد تکليف مديريت اين دو باشگاه تا زمان تعيين شده مشخص شود.
    تيم مس سرچشمه کرمان نيز که زير نظر شرکت صنعت مس کرمان اداره مي شود به دليل حضور تيم مس کرمان در ليگ برتر نمي تواند در اين رقابت ها حضور داشته باشد و به طور حتم بايد امتياز اين تيم واگذار شود.
    عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ برتر در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس با اعلام اين خبر اظهار داشت: من با انتقال تيم ها موافق نيستم اما وقتي موضوعي مثل مس سرچشمه و مس کرمان پيش مي آيد بايد انتقال امتياز صورت گيرد. مسئولان تيم مس سرچشمه مي توانند امتياز تيم خود را به يک تيم هم استاني خود مثلا به تيم گل گهر سيرجان واگذار کنند. سازمان ليگ درباره انتقال امتياز اين تيم هيچ توصيه اي به اين باشگاه نمي کند و آنها خودشان بايد تصميم بگيرند. در خصوص اين انتقال منع قانوني وجود ندارد و سه سال پيش به هيات هاي فوتبال ابلاغ شده که تحت چه شرايطي انتقال امتياز صورت گيرد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

نيكبخت‌واحدي مجوز بازي در ليگ برتر را به‌دست آورد

هافبک فصل گذشته تيم فوتبال صباي‌قم مشکلي براي بازي در ليگ برتر آينده ندارد.

00004246
    به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيکبخت واحدي هافبک فصل گذشته صباي قم که در اواسط فصل به دلايلي محروم شد و نتوانست به بازي خود ادامه دهد براي فصل آينده مشکلي براي قرارداد بستن با تيم هاي ليگ برتري ندارد.
    عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ در گفت‌وگو با فارس اين خبر را اعلام کرد و ادامه داد: همچنين قرار است 19 خرداد تکليف بازيکنان و مربياني که طبق منشور اخلاقي نمي توانند در ليگ برتر به فعاليت خود ادامه دهند مشخص شود.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

يك جام و چهار مدعي؛ استقلال در شمال، پرسپوليس در جنوب

فيناليست‌هاي جام حذفي فوتبال روز پنج‌شنبه با انجام دو ديدار مشخص خواهند شد.

00023821
    رقابت‌هاي جام حذفي از سال 1355 آغاز شد و ملوان انزلي اولين قهرمان اين مسابقات بود. تيمي که به متخصص جام حذفي معروف شده است. اين تيم به همراه استقلال، پرسپوليس و فولاد خوزستان به دنبال جام قهرماني بيست و چهارمين دوره اين مسابقات هستند.
    نگاهي به دو ديدار نيمه نهايي جام حذفي که فردا (پنج‌شنبه) برگزار مي‌شود مي‌اندازيم:
    *فولاد خوزستان - پرسپوليس؛ خطرناک‌ترين خط حمله برابر سرخپوشان با انگيزه
    فولاد خوزستان اگرچه در ليگ برتر در رده ششم جدول و دو پله پايين‌تر از پرسپوليس ايستاد اما اين تيم خطرناک‌ترين خط حمله ليگ دهم را در اختيار دارد. فولادي‌ها 58 گل زدند و حتي از سپاهان قهرمان دو گل بيشتر به ثمر رساندند. همين آمار نشانگر کار سخت پرسپوليس در اهواز است.
    رضا نوروزي آقاي گل ليگ هم در فولاد است. با اين حال اين تيم در ليگ برتر برابر پرسپوليس شکست خورده تا حبيب کاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس بگويد دايي راه بردن مجيد جلالي را بلد است.
    علي دايي فصل گذشته توانست با پرسپوليس در جام حذفي قهرمان شود و امسال هم مي‌خواهد از اين عنوان قهرماني دفاع کند تا قولي که به طرفداران پرسپوليس داده عملي شود و يک جام قهرماني به آنها تقديم کند. فولاد تاکنون در جام حذفي قهرمان نشده اما سرخپوشان که در اين دوره هم بسيار با انگيزه هستند تاکنون چهار عنوان قهرماني در جام حذفي دارند و مي‌خواهند پنجمين قهرماني خود را هم جشن بگيرند تا از اين نظر هم با رکورد استقلال رقيب ديرينه خود برابري کنند.
    * ملوان انزلي - استقلال؛ نبرد پرافتخارترين و متخصص جام حذفي در انزلي
    ملوان انزلي در ليگ برتر برابر استقلال شکست خورد تا فرهاد پورغلامي سرمربي اين تيم وعده بدهد که در جام حذفي منتظر استقلال است. ملوان مي‌خواهد در انزلي و در حضور تماشاگران خود‌ آبي‌پوشان تهراني را شکست دهد و فيناليست شود.
    در آن سوي ميدان استقلال حضور دارد که با پنج عنوان قهرماني پرافتخارترين تيم جام حذفي است. آبي‌پوشان تهراني کار سختي در انزلي برابر ملوان دارند اما مي‌خواهند به طرفدارانشان يک جام قهرماني هديه کنند. ملواني که با کسب رتبه هشتم جدول ليگ به نوعي شگفتي ساز مسابقات شد متخصص جام حذفي است و تاکنون شش بار به فينال اين مسابقات رسيده اما فقط سه عنوان قهرماني دارد.

برنامه بازي‌ها و اسامي داوران به شرح زير است:
    پنجشنبه 12 خرداد
    ملوان بندرانزلي – استقلال تهران – ساعت 17 – تختي انزلي
    يدالله جهانبازي-حسن کامراني فر-رضا سخندان-محمد رضا اکبريان-ناظر: مسعود عنايت

فولاد خوزستان – پرسپوليس – ساعت 19:45 – تختي اهواز
    سعيد مظفري زاده –حيدر شکور-عليرضا کهوري-تورج حق وردي –ناظر: مسعود فلاح

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

پورغلامي: مي‌خواهيم با عبور از گذرگاه سخت استقلال فيناليست شويم

سرمربي تيم فوتبال ملوان انزلي گفت: با عبور از گذرگاه سخت استقلال به فينال جام حذفي خواهيم رسيد.

00024422
    فرهاد پورغلامي در مورد ديدار فردا با استقلال در مرحله نيمه نهايي جام حذفي گفت: استقلال تيم خوبي است اما جام حذفي شرايط خاص خودش را دارد و هر تيمي که تمرکز بيشتري داشته باشد و از موقعيت‌ها بهتر استفاده کند مي‌تواند برنده شود. ما ميزبان هستيم و مي‌خواهيم از امتياز بازي در خانه و در حضور هواداران خود نهايت استفاده را ببريم و از اين گذرگاه سخت به سلامت عبور کنيم و فيناليست شويم.
    وي در مورد شکست برابر استقلال در ليگ برتر تصريح کرد: بعد از آن بازي هم گفتم که به ديدار با استقلال در جام حذفي فکر مي‌کنيم. در بازي فردا با دوندگي و تلاش بيشتر به دنبال برد هستيم.
    سرمربي ملوان در مورد رتبه تک رقمي اين تيم در ليگ برتر دهم اظهار داشت: با تلاش بازيکنان و کليه اعضاي کادر فني توانستيم در اين فصل به رتبه خوبي برسيم و يک فصل خوب را پشت سر بگذاريم. قطعا رده هشتمي ايده‌آل نيست ولي اگر بخواهيم رتبه ايده‌آلي در جدول کسب کنيم بايد ابزار و امکانات لازم را هم در اختيار داشته باشيم و اين فصل امکانات ايده‌آل نداشتيم.
    پورغلامي در مورد اينکه نتيجه بازي با استقلال را پيش بيني مي‌کند يا نه عنوان کرد: پيش بيني در فوتبال غير ممکن است و به همين دليل هم اين ورزش جذابيت زيادي دارد. ما تمام تلاش خود را براي پيروزي خواهيم کرد.
    سرمربي ملوان در مورد اينکه براي بازيکنان ملوان پاداشي براي صعود در نظر گرفته شده يا نه، گفت: رسيدن به فينال جام حذفي براي بازيکنان ما افتخار است اما اگر انگيزه بازيکنان تقويت شود بهتر است.
    پورغلامي در مورد اينکه ورزشگاه تختي انزلي از سوي نمايندگان کنفدراسيون فوتبال آسيا تاييد شده يا نه تاکيد کرد: عزيز محمدي رئيس محترم سازمان ليگ نامه‌اي تشکر آميز براي باشگاه ارسال کرد و نوشت در صورت برطرف شدن ايرادهاي کوچک ورزشگاه تختي انزلي يک ورزشگاه درجه اول خواهد شد. نمايندگان کنفدراسيون فوتبال آسيا نيز از ورزشگاه تختي راضي بودند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

مجيد جلالي: به آمار كاري ندارم

مجيد جلالي مي گويد آماده انجام يک ديدار بزرگ با پرسپوليس است و به اين نکته اشاره مي کند که تيمش مجاز نيست به خستگي بازيکنان پرسپوليس پس از مصاف سنگين با سپاهان اعتنا کند.

00007741
    سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان درباره ديدار حساس تيمش مقابل پرسپوليس در مرحله نيمه نهايي جام حذفي اظهار کرد: ما در دو هفته اخير تمرين‌هاي بسيار خوبي را براي اين بازي پشت سر گذاشتيم و از هر نظر آماده اين بازي بزرگ هستيم. با در نظر گرفتن اين مساله که اصلا کار راحتي نخواهيم داشت. با اين حال تنها به پيروزي در اين بازي فکر مي‌کنيم .
    جلالي با تاييد حضور بازيکنان ملي پوش فولاد در اين بازي که قرار بود با تيم ملي اميد به اوکراين بروند، ادامه داد: کاري به خستگي و يا شرايط پرسپوليس نداريم. مسئوليت ما اين است که فکر کنيم پرسپوليس با بهترين شرايط خود به اهواز مي‌آيد و اصلا قانون مبارزه و رقابت‌ هم اين است که حريف را در بهترين شرايط تصور کنيد. ما مجاز نيستيم فکر کنيم پرسپوليس به خاطر 120 دقيقه بازي مقابل سپاهان خسته است.
    جلالي درباره اين موضوع که پرسپوليس هفت سال است در اهواز مقابل فولاد برنده نشده، گفت: اينها بيشتر به آمار مربوط مي‌شود. هر بازي مي‌تواند سرنوشت خاص خودش را داشته باشد و ما به آمار کاري نداريم.
    وي در پاسخ به اين سوال که پرسپوليس در چند ديدار گذشته خود يک بازي در ميان خوب بوده، گفت: اين موضوع به خودشان بر مي‌گردد و همان طور که گفتم ما پيش خودمان فرض مي‌کنيم که پرسپوليس در بهترين شرايط به مصاف ما مي‌آيد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

كريم باقري در تمرين پرسپوليس حاضر شد

کاپيتان سابق تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز در تمرين اين تيم حضور پيدا کرد.

00002015
    کريم باقري که به دليل اختلاف سليقه‌هايي در ميانه‌هاي فصل جاري از تيم فوتبال پرسپوليس خداحافظي کرده بود در اقدام عجيب و غافلگير کننده صبح امروز در تمرين پرسپوليس با چهره‌اي خندان حضور پيدا کرد.
    وي ابتدا در جلسه‌اي با علي دايي شرکت کرد. پس از روبوسي همبازي هاي سابق تيم ملي در آغوش همديگر قرار گرفتند، که همين رفتار دوستانه باقري و دايي باعث خوشحالي حاضرين در جلسه تمريني شد.
    سپس باقري کليه بازيکنان پرسپوليس را در آغوش گرفت و با آنها دقايقي به گفت و گو پرداخت. بازيکنان نيز از کاپيتان سابق سرخ‌پوشان به گرمي استقبال کرده و به وي خوش ‌آمد گفتند.

گفته مي‌شود کريم باقري براي آشتي دادن کاشاني و دايي و روحيه دادن به بازيکنان براي بازي حساس فردا مقابل فولاد در تمرين امروز حضور پيدا کرده است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

باقري: از دايي بپرسيد چرا سر تمرين حاضر شدم

کاپيتان سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: من با دايي مشکلي نداشتم اما از ايشان بپرسيد چرا امروز سر تمرين بودم.

00002015
    کريم باقري در خصوص حضور امروزش در تمرين پرسپوليس اظهار داشت: من هميشه پرسپوليس را دوست دارم و به خاطر همين سعي مي‌کنم براي آرامش بيشتر فقط براي موفقيتش دعا کنم.
    وي افزود: حضورم در تمرين امروز مسئله خاصي نبود. شما مي‌توانيد با آقاي دايي صحبت کنيد و بپرسيد چرا من امروز سر تمرين بودم.
    باقري ادامه داد: واقعا خوشحال هستم که اين خبر را از شما مي‌شنوم که با حضورم در تمرين به همه روحيه دادم. اين موضوع براي من بسيار خوشحال کننده است. اميدوارم پرسپوليس مانند بازي با سپاهان يک بازي زيبا و خوب مقابل فولاد خوزستان انجام دهد تا انشاءالله در جام حذفي قهرمان شود.
    وي در پايان خاطرنشان کرد: خوشبختانه شرايط پرسپوليس را خوب ديدم و من بسيار به موفقيت اين تيم اميدوار هستم.

varzesh3

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

تمرين تيم فوتبال پرسپوليس پشت درهاي بسته برگزار شد

آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران قبل از سفر به خوزستان صبح امروز پشت درهاي بسته برگزار شد.

00028433
    تيم فوتبال پرسپوليس تهران در يکي از حساس‌ترين بازي‌هاي خود فردا بعداز ظهر در چارچوب جام حذفي در اهواز به مصاف فولاد خوزستان خواهد رفت.
    بر همين اساس تيم فوتبال پرسپوليس تهران آخرين تمرين خود را قبل از سفر به اهواز از ساعت 11 امروز پشت درهاي بسته برگزار کرد.
    در اين تمرين بازيکنان پرسپوليس پس از دويدن و کارهاي کششي، ‌به کار با توپ، پاس کاري در حال حرکت در عرض زمين،‌ زدن ضربات کاشته و پنالتي پرداختند.

* در تمرين امروز کريم باقري همراه با فرزندش حضور پيدا کرد. نکته جالب اين بود که او با ماشين علي دايي به تمرين آمد. وي ابتدا در رختکن جلسه‌اي با دايي داشت و سپس برخورد خيلي گرمي با بازيکنان داشت. بازيکنان نيز شعار "آقا کريم با تعصب " را سر دادند.
    * حدود 50 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند اما با درخواست دايي پشت درهاي بسته ماندند.
    * کريم باقري پس از گذشته چند جلسه تمرين کنار علي دايي نشست و نظاره‌گر تمرين شد. خنده‌ها و شادابي دايي در تمرين امروز بسيار جالب توجه بود.
    * محمد پروين، جلال اکبري و غلامرضا رضايي غايب بودند.
    * يحيوي تمرينات ويژه‌اي را با دروازه‌بانان داشت.
    * حسين بادامکي و محمد نوري بدون مشکل در تمرينات گروهي حضور پيدا کردند.
    * تيم فوتبال پرسپوليس تهران ساعت 14:30 امروز راهي اهواز خواهد شد.
    * محمود خوردبين دقايقي با دايي به گفت‌وگو پرداخت.
    * تعدادي از هواداران در مقابل درب ورودي از دايي خواستند هر طوري شده پرسپوليس به فينال راه پيدا کند و در فينال جام حذفي استقلال را شکست دهد.
    * دايي در تمرين امروز با لباس شخصي بود.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

سيدصالحي بازي با ملوان را از دست داد

مهاجم تيم فوتبال استقلال بازي با ملوان انزلي را از دست داد.

00005166 به نقل از سايت باشگاه استقلال، شاگردان مظلومي با يک مصدوم به مصاف ملوان انزلي خواهند رفت.
    سيد مهدي سيدصالحي مهاجم استقلال به دليل آسيب‌ديدگي، مسابقه پنجشنبه را از دست داده و نمي‌تواند آبي‌پوشان را همراهي کند.
    ديدار تيم هاي ملوان و استقلال در نيمه نهايي جام حذفي فردا ساعت 17 در ورزشگاه تختي انزلي برگزار مي شود.

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)