صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 66

موضوع: فوتبال باشگاهی ایران(لیگ 11) | 91-90

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

احضار مديرعامل، کادر فني و بازيکنان تراکتورسازي تبريز به کميته انضباطي

کميته انضباطي فدراسيون فوتبال راي هاي خود را در خصوص تيم هاي متخلف صادر کرد.

00003785
    عقیلی و سپاهان جریمه شدند
    به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، ديدار دو تيم فولاد مبارکه سپاهان و پيروزي در حالي برگزار شد که از سوي تماشاگران تيم سپاهان تخلفاتي صورت گرفت. بر همين اساس باشگاه سپاهان به پرداخت10 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.
    همچنين به دليل اعتراض هادي عقيلي به داور مسابقه که موجب تحريک تماشاگران شد، وي به توبيخ کتبي و درج در پرونده و مبلغ 10 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.
    **جريمه نقدي براي تيم هاي نفت تهران و ذوب آهن اصفهان
    ديدار دو تيم نفت تهران و ذوب آهن اصفهان در تاريخ 25 ارديبهشت در حالي در تهران برگزار شد که نماينده نيروي انتظامي در نشست هماهنگي مسابقه حضور نداشته، آمبولانس با تاخير در استاديوم حاضر شده و مسابقه با 8 دقيقه تاخير آغاز شد و تماشاگران هر دو تيم مرتکب تخلفاتي شدند. بر همين اساس کميته انضباطي از سازمان ليگ برتر خواست تا غيبت نماينده نيروي انتظامي را بررسي کرده و در خصوص ضرورت حضور به موقع آمبولانس در محل مسابقه پيگيري هاي لازم را انجام دهند. همچنين در خصوص رعايت مقررات برگزاري مسابقه به مربيان تيم نفت تهران تذکر داده شد. به دليل تخلف تماشاگران هر دو تيم، هر کدام از تيم ها به پرداخت 10 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شدند.
    **جريمه 50 ميليوني براي تيم صنعت نفت آبادان
    ديدار دو تيم نفت آبادان و تراکتورسازي تبريز مورخ 30 ارديبهشت برگزار شد که از سوي تماشاگران تيم صنعت نفت آبادان تخلفاتي صورت گرفت. بر همين اساس تيم فوتبال صنعت نفت آبادان به پرداخت 50 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.
    **اعلام راي ديدار دو تيم صباي قم و تراکتورسازي تبريز
    پس از بررسي کميته انضباطي فدراسيون در خصوص تخلفات صورت گرفته در اين ديدار، تخلف ابوالفضل حاجي زاده و محسن بيات –بازيکنان صباي قم محرز بوده که هر کدام از بازيکنان به دو جلسه محروميت با احتساب محروميت ناشي از دستور موقت و پرداخت 10 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شدند. بر همين اساس مديرعامل، سرپرست، سرمربي و کمک مربي تيم تراکتورسازي تبريز به همراه محمد نصرتي و کرار جاسم و عليزاده –نماينده هيات استان روز دوشنبه 9 خرداد درکميته انضباطي بايد حضور داشته باشند.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

جمشيديان به تمرينات سپاهان بازگشت

بازيکن تيم فوتبال سپاهان تمرين با اين تيم را آغاز کرد.

00023922
    احمد جمشيديان که به تازگي از مونيخ آلمان بازگشته از ديروز تمرين با سپاهان را آغاز کرد.
    اين بازيکن به دليل کمر درد، مدتي نتوانست در تمرينان شرکت کند و براي ادامه معالجه خود به آلمان رفت. جمشيديان شرايط تمرين را پيدا کرده اما نمي تواند به ميدان برود.
    تيم سپاهان براي بازي فردا مقابل پرسپوليس امروز ساعت 17 به تهران مي آيد و در کمپ تيم هاي ملي يک جلسه تمريني برگزار مي کند.

ورزش

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

نمايندگان رسانه‌هاي گروهي از درب جايگاه ويژه وارد ورزشگاه شوند

سازمان ليگ اعلام کرد خبرنگاران، عکاسان، گزارشگران و تصويربرداران تلويزيوني فردا از در جايگاه ويژه مي‌توانند به ورزشگاه بيايند.

00004946
    سازمان ليگ اعلام کرد خبرنگاران، عکاسان، گزارشگران و تصوير برداران تلويزيوني که فردا براي پوشش خبري ديدار دو تيم پرسپوليس و سپاهان به ورزشگاه آزادي مي‌آيند فقط از درب جايگاه ويژه در ورودي غربي ورزشگاه مي‌توانند داخل مجموعه شوند.
    سازمان ليگ همچنين براي سوزوکي رئيس ژاپني ليگ قهرمانان آسيا و همراهانش آي دي کارت صادر مي‌کند تا آنها بتوانند از تمام نقاط ورزشگاه در طول جريان بازي بازديد کنند.
    نمايندگان کنفدراسيون فوتبال آسيا فردا تماشاگر ويژه ديدار پرسپوليس و سپاهان خواهند بود. اين مسابقه از ساعت 19:40 آغاز مي‌شود.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

جاسم كرار براي ارائه توضيحاتي به سازمان ليگ رفت

هافبک عراقي تيم فوتبال تراکتورسازي براي ارائه توضيحاتي در مورد رفتار و مصاحبه‌هايش در سازمان ليگ حاضر شد.

00023959 جاسم کرار بازيکن تيم فوتبال تراکتور سازي تبريز که در طول ليگ دهم رفتارهاي عصبي و غير ورزشي از خود نشان داده و مصاحبه‌هاي جنجالي نيز کرده است امروز در سازمان ليگ حاضر شد تا در مورد رفتار و گفتارش توضيحاتي ارائه کند. کرار به همراه مترجمش با عزيز محمدي و حجت الاسلام عليپور جلسه داشت.

ورزش3

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

تازه‌ترين حرف‌هاي قلعه‌نويي:برنامه‌ام فوتبال را دگرگون مي‌کرد

سرمربي پيشين تيم ملي فوتبال ايران که با تيم باشگاهي سپاهان عنوان قهرماني دهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر را کسب کرده است با اشاره به نيمه تمام ماندن کارش در تيم ملي گفت: دلم براي برنامه‌ام مي‌سوزد چرا که آن برنامه مي‌توانست فوتبال ايران را دگرگون کند.

00000890
    امیر قلعه‌‍نویی در آخرین اظهار نظرش پس از صعود سپاهان به جمع 8 تیم برتر ضمن بیان مطلب فوق در پاسخ به این سوال که بالاخره مربی بین‌المللی شده‌‌اید، گفت: به هرحال من افتخار می‌کنم هنوز سنتی هستم. از اینکه بچه نازی‌آبادم، سنتی‌ام و مدل صحبت کردنم اینگونه است، خوشحالم و خدا را شکر می‌کنم.
    وی اضافه کرد: بهتر است از دوستان بپرسید که مربی بین‌المللی شده‌‌ام یا نه. آقایان در برنامه خودشان امتیاز من را در تیم ملی 1/2 اعلام کردند که با این میانگین یکی از بهترین سرمربیان تیم ملی از نظر امتیاز آوری بوده‌ام.
    سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان افزود: در این مدت چندبار با اعضای هیئت مدیره و محمدرضا ساکت مذاکره کردم که به دلیل فشار بازی‌ها و نیاز به تمرکز، همه چیز را به آینده موکول کردم. الان اعلام می‌کنم خیلی دوست دارم در سپاهان بمانم، خانواده‌ام در این شهر راحتند و مردم ارتباط خوبی با من دارند، اما بعد از هشتم خرداد در این خصوص تصمیم‌گیری می‌کنم.
    وی با بیان اینکه باید ببینم مجموعه باشگاه سپاهان من را می‌خواهد یا نه، تاکید کرد: من دو شرط کلی برای ادامه همکاری با تیم سپاهان دارم، یکی اینکه بازیکنانی را که می‌خواهم، توسط باشگاه حفظ شوند و دیگر اینکه نفراتی که می‌خواهم به جمع نفرات قبلی اضافه شوند زیرا این سپاهان نیاز به تقویت دارد.
    قلعه‌نویی با بیان اینکه سپاهان تیمی بین‌المللی است اما باید کاری کنیم مردم از کیفیت تیم لذت برده و در هر شهری برای تماشای بازی‌های ما به ورزشگاه بیایند، در مورد اینکه انگیزه لازم برای قهرمانی کردن سپاهان در آسیا را دارد، خاطرنشان کرد: من همیشه انگیزه دارم، بچه جنوب شهرم، با سختی بزرگ شدم و آدم جاه طلبی هستم.
    امیر قلعه‌نویی در پاسخ به این پرسش که به نظر می‌رسد دلتان پر است؟ اظهار داشت: آدمهایی بودند که به من نامردی کردند اما من بعد از آن اتفاقات در تیم ملی با لطف خدا چهار قهرمانی را در سه سال بدست آوردم. آنهایی که نامردی کرده و سر من معامله کردند، باید جوابگوی مردم باشند. دلم برای برنامه‌ام سوخت، از این ناراحتم که آن برنامه می‌توانست فوتبال ایران را دگرگون کند.
    وی با تاکید بر اینکه گروهی جمع شدند تا امیر قلعه‌نویی را زمین بزنند اما عزت و ذلت دست خداست، افزود: خیلی‌ها با قلعه‌نویی بد هستند و من را می‌زنند اما می‌خواهم بگویم بعضی از ایرانی‌ها اجنبی پرست بوده و دوست دارند چشم آبی‌ها را بیاورند. برای مثال حرکتی که با حسین شمس انجام شد، در کجای دنیا رخ می‌دهد. اگر وی در ژاپن بود، مجسمه اش را می‌ساختند اما در ایران با آن همه افتخارات به راحتی کنارش می‌گذارند.
    قلعه‌نویی خاطرنشان کرد: فلان مربی خارجی حرفی می‌زند، صحبتش کتاب است و همه باید رعایت کنند اما اگر مربی ایرانی برنامه‌ای را ارائه کند، مسخره‌اش می‌کنند.
    سرمربی پیشین تیم ملی اضافه کرد: خدا را شکر گروهی که با سوزوکی آمدند، خیلی از ورزشگاه‌های ما را تائید نکردند. من این حرف را 6 ماه پیش زدم که باید به فکر زیر ساخت‌ها بود، این گروه آمده اند و استادیوم‌ها را تائید کنند که این مسئله در کسب سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا مهم است اما خیلی از ورزشگاه‌های ما را تائید نکردند.
    قلعه‌نویی با تاکید بر اینکه درست است چشم آبی نیست و حضورش استفاده‌ای برای بعضی‌ها ‌ندارد، تصریح کرد: خودم به کی‌روش خیر مقدم گفتم و یقینا این مربی با برنامه‌ای که دارد به فوتبال ما کمک می‌کند، اما زمین‌های ما استاندارد نیست، من می‌گویم اول باید بستر را آماده کنیم و بعد مربی بیاوریم.
    وی در پاسخ به این پرسش که چرا در مواجه با حضور سال آینده تان در استقلال موضع می گیرید؟، اظهار داشت: "گارد" را افراد دیگر می‌گیرند. استقلالی‌ها با من مذاکره‌ای نکردند. من یک ماه پیش مصاحبه کردم و از مدیریت فتح الله زاده که مدیر لایقی است و ظرف مدت 10 روز تیم بسیار خوبی را بست و همچنین از پرویز مظلومی که شاید اصلا به حمایت من نیاز ندارد، حمایت کردم اما دوستان دیواری کوتاه‌تر از امیر قلعه‌نویی پیدا نکرده‌اند.
    سرمربی پیشین تیم استقلال خاطرنشان کرد: دیواری در ورامین ریخته است آیا مقصر آن امیر قلعه‌نویی است؟ متاسفانه تیم استقلال باخته است و فردا مصاحبه می‌کنند تیم 20 میلیاردی و یا می‌گویند یکسری‌ها نمی‌گذارند تیم موفق شود و بعد همه مسائل را به ما ربط می‌دهد.
    وی تاکید کرد: می‌دانید من استقلال را چه موقع دوست داشتم، موقعی دوست داشتم که استقلال دسته سومی بود. هیچکدام از آقایانی که ادعا می‌کنند در آن زمان در تیم نبودند، بعضی‌ها رفتند کشاورز، ذوب‌آهن و سپاهان اما من رفتم به همراه چند جوان استقلال را آوردم لیگ برتر و با آن نایب قهرمان شدم. این استقلال که آسیایی است و همه چیزش خوب است، مدیر، مربی و بازیکن خوبی است، نیاز به قلعه‌نویی ندارد.
    قلعه‌نویی در پایان با بیان اینکه خبر دارد استقلال‌ کمتر از سپاهان هزینه نکرده‌، در مورد انتقادی که به وی پس از پایان لیگ در خصوص استفاده نکردن از نفرات اصلی برابر سایپا شده بود، گفت: شما ببینید منچستر چند روز تا فینال لیگ قهرمانان اروپا وقت داشت و ما چند روز تا دیدار مهم با بنیادکار زمان داشتیم. بارسلونا هم به 9 بازیکنش استراحت داد!

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

خلعتبري در امارات مذاکره مي کند

او سه شنبه صبح به تهران برمي گردد تا در تمرين تيم ملي حضور پيدا کند.
    00015591
    محمد رضا خلعتبری تصمیم خود راگرفته است و فصل آینده پیراهن شماه نه ذوب آهن را برتن نخواهد کرد و مصاحبه علیه باشگاه و ابراهیم زاده امضای خلعتبری برای جدایی از ذوب آهن است .
    او پس از بازی با النصر به امارات رفت و روز گذشته به همراه مدیر برنامه هایش با مدیران دوتیم اماراتی جلسه برگزار کرد و این احتمال وجود دارد که او فصل آینده تنها بازیکن ایرانی لیگ امارات باشد .
    خلعتبری پیشنهادی هم از قطر دارد اما به مدیران این باشگاه تاکید کرده است اگر او را می خواهند برای مذاکره باید به ایران بیایند . خلعتبری پیشنهادی هم از اروپا دارد اما گویا رقم های وسوسه کننده تیم های عربی او را در منطقه ماندگار کند .
    خلعتبری اگر در ایران بماند او را فصل آینده در پیراهن سپاهان خواهید دید که احتمال این اتفاق بسیار کم است زیرا تیم های عربی او خواهند برد . خلعتبری اکنون با رقم های با تیم های عربی مواجه است که با توجه به قانون سقف قرارداها سقف قرارداد را تیمی نمی تواند با عرب ها رقابت کند . او سه شنبه صبح به تهران برمی گردد تا در تمرین تیم ملی حضور پیدا کند .

ورزش

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

دايي: از سپاهان گفتن بيهوده است؛ مي‌خواهيم پيروز شويم

سرمربي پرسپوليس گفت: مي‌خواهيم در بازي سخت مقابل تيم قدرتمند سپاهان پيروز شويم تا به قهرماني اميدوار باشيم.

00001958
    علي دايي در نشست خبري پيش از مسابقه سپاهان و پرسپوليس در سازمان ليگ عنوان کرد: ابتدا بايد گله‌اي از سازمان ليگ کنم زيرا نشست‌هاي خبري را براي هر مسابقه در يک ساعت خاص برگزار مي‌کند. يک روز ساعت 14 نشست خبري داريم روز ديگر ساعت 19، من امروز مجبور شدم تمرين تيم را نيمه کاره رها کنم که به نشست خبري بيايم.
    و ي در مورد بازي با سپاهان گفت: از سپاهان گفتن بيهوده است زيرا همه مي‌دانند که اين تيم چقدر خوب و نتايج خوبي گرفته است. بازي سختي برابر اين تيم قدرتمند داريم. ما مي‌خواهيم در اين بازي برنده شويم تا به قهرماني در جام حذفي اميدوار باشيم.
    دايي در مورد علت فراز و نشيب پر سپولبيس و علت شکست 4 بر يک برابر سپاهان در دور رفت ليگ گفت: شما چرا به بازي اصفهان که مساوي شد اشاره نمي‌کنيد؟ما چه فراز و نشيبي داشته‌ايم؟ پرسپوليس تا اين مرحله بالا آمده است. پيروز شده‌ايم که به اين مرحله رسيده‌ايم فردا هم با سپاهان بازي داريم و مي‌خواهيم يک بازي آبرومند انجام دهيم و برنده شويم.
    دايي در مورد اينکه فصل آينده در پرسپوليس خواهد ماند يا نه تصريح کرد: فردا با سپاهان بازي داريم و در مورد فصل آينده بعدا صحبت خواهم کرد. هواداران واقعي هميشه به من لطف داشته‌اند و من خود را مديون مردم و هواداران واقعي پرسپوليس مي‌دانم و شرمنده مردم عزيز هستم.
    وي در مورد مصدومان و محرمان پرسپوليس گفت: تا دلتان بخواهد مصدوم داريم.

دايي در مورد اظهارات قلعه نويي در مورد اينکه محمد نوري و هافبک‌هاي پرسپوليس قدرتمند هستند و وضعيت اين بازيکن چگونه است گفت: وضعيت محمد نوري پس از تمرين امروز مشخص خواهد شد و هنوز به صورت قطعي نمي‌توان گفت که او مي‌تواند در بازي فردا بازي کند يا نه.
    دايي در مورد اينکه چرا پرسپوليس و استقلال با وجود طرفداران بي شمار در ليگ قهرمانان آسيا ناکام مانده‌اند اما سپاهان و ذوب آهن موفق شده‌اند گفت: اين دو تيم در سال‌هاي اخير نتايج بسيار خوبي گرفته‌اند و حتي تا فينال ليگ قهرمان آسيا هم پيش رفته‌اند. شايد اکنون مجال صحبت در مورد اين مسائل نباشد. براي هر دو تيم تيم ايراني در آسيا آرزوي موفقيت مي‌کنم اما شما ببينيد ذوب آهن و سپاهان در چند سال اخير چه نتايجي گرفته‌اند و پرسپوليس و استقلال چه نتايجي.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

آخرين تمرين پرسپوليس قبل از ديدار با سپاهان برگزار شد

آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس قبل از ديدار مقابل سپاهان با حضور 15 دقيقه‌اي علي دايي برگزار شد.

00028407
    تيم فوتبال پرسپوليس فردا در مرحله يک‌چهارم نهايي جام حذفي در ورزشگاه آزادي ميزبان سپاهان اصفهان خواهد بود.
    اين تيم آخرين تمرين خود را از ساعت 18 امروز به مدت 40 دقيقه در ورزشگاه درفشي‌فر دنبال کرد.
    در اين تمرين بازيکنان ابتدا بدن‌هاي خود را گرم کردند و سپس به کارهاي سرعتي دو نفره و مرور کارهاي تاکتيکي پرداختند..
    ضربات ايستگاهي و ضربات پنالتي نيز تمرين پاياني سرخ‌پوشان بود که با يادداشت‌برداري مياچ همراه بود.
    * اميرحسين فشنگچي در حاشيه تمرين دچار کمردرد شد. برهمين اساس حضورش در بازي فردا در پرده‌اي از ابهام قرار گرفت.
    * رضايي و اکبري غايب بودند و محمد نوري مانند روز گذشته در تمرينات گروهي شرکت کرد. سکوبرت و حيدري نيز به‌طور اختصاصي تمرين کردند.
    * ابتداي اين تمرين علي دايي تاخير 10 دقيقه‌اي داشت که مياچ آغازگر تمرين پرسپوليسي‌ها بود.
    * علي دايي تنها 15 دقيقه با لباس شخصي در محل تمرين حضور يافت و سپس راهي کنفرانس مطبوعاتي شد.
    * کاظم برجلو مدافع تيم استيل‌آذين در تمرين امروز سرخ‌پوشان حضور داشت.
    * 40 هوادار در تمرين پشت‌ درب‌هاي بسته حضور داشتند.
    * دايي پس از حضورش در تمرين دقايقي با محمد نوري و محمود خوردبين به گفت‌وگو پرداخت.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

دو بازيكن از ليست پرسپوليس خط خوردند

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس نام دو بازيکن را از ليست خود براي بازي فردا مقابل سپاهان خط زد.

00002874
    علي دايي پس از جلسه‌اي که با کادر فني داشت نام مجتبي زارعي و تياگو را از ليست 18 نفره خود براي بازي فردا مقابل سپاهان خط زد.
    همچنين سعيد حلافي که در چند بازي گذشته در ليست قرمز‌پوشان جايي نداشت با تصميم دايي در اردوي پرسپوليسي‌ها حضور يافت.
    به گفته دکتر زرينه پزشک تيم فوتبال پرسپوليس پس از تست امروز محمد نوري و اميرحسين فشنگچي که کمي مصدوميت داشتند براي بازي با سپاهان مشکلي ندارند.
    پرسپوليسي‌ها پس از تمرين امروز براي تشکيل اردو راهي هتل اسپيناس شدند. قرار است امشب جلسه‌ کادر فني با بازيکنان پرسپوليس و آناليز سپاهان برگزار شود.
    همچنين منصور ‌محمدبيک‌لو مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس اعلام کرد که حبيب کاشاني براي حضور در هتل اسپيناس و جلسه با بازيکنان امشب برنامه خاصي ندارد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

عابدزاده،هدايتي و مهدوي‌کيا در آزادي/ هدايتي: اميدوارم پرسپوليس قهرمان شود

مالک باشگاه استيل آذين به همراه کاپيتان تيم فوتبال اين باشگاه با حضور در ورزشگاه آزادي ديدار پرسپوليس برابر سپاهان را از نزديک تماشا خواهند کرد.

00000495
    دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و سپاهان در مرحله یک چهارم نهایی رقابتهای جام حذفی ساعت 19:45 دقیقه روز یکشنبه در شرایطی برگزار خواهد شد که برخی پرسپولیسی‌های گذشته با حضور در ورزشگاه آزادی این بازی را از نزدیک تماشا خواهند کرد.
    حسین هدایتی مالک باشگاه استیل آذین و رئیس پیشین هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس یکی از این تماشاگران است که به همراه مهدی مهدوی کیا و احمدرضا عابدزاده به ورزشگاه آزادی خواهد رفت. هدایتی با تایید این خبر به خبرنگار مهر گفت: برای تشویق تیم محبوبم پابه پای هواداران و به همراه برخی از بازیکنان قدیمی پرسپولیس به ورزشگاه خواهیم رفت تا به تشویق این تیم بپردازیم.
    هدایتی خاطرنشان کرد: آرزوی همه ما قهرمانی پرسپولیس در رقابتهای جام حذفی است و دعا می کنیم که با حمایت هواداران و همت بازیکنان این مهم حاصل شود و شاگردان علی دایی بتوانند با پیروزی برابر سپاهان به مراحل بعد و در نهایت قهرمانی در جام حذفی دست پیدا کنند.
    مالک باشگاه استیل آذین افزود: قهرمان شدن پرسپولیس در رقابتهای جام حذفی شادی ویژه ای به هواداران می بخشد و کام آنها را در پایان یک فصل سخت و پراسترس شیرین خواهد کرد. امیدوارم پرسپولیس بتواند با قهرمانی در جام حذفی این هدیه را به هوادارانش بدهد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)