صفحه 2 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 66

موضوع: فوتبال باشگاهی ایران(لیگ 11) | 91-90

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

حيدري: حاضرم با دنده اتوماتيك بازي كنم

سپهر حيدري کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: حاضرم در صورت صلاحديد دايي و به خاطر پرسپوليس با دنده اتوماتيک بازي کنم.

00015034
    سپهر حيدري اظهار داشت: مدتي است که به دليل مصدوميت نمي‌توانم پرسپوليس را همراهي کنم و بسيار ناراحت هستم. ابتدا اعلام شد سه دنده من شکسته شده اما پس از پيگيري‌هاي بيشتر متوجه شدم 6 دنده‌ام شکسته است. بايد از تلاش دکتر زرينه تشکر کنم که در اين مدت زحمات زيادي براي من کشيد.
    وي افزود: فکر مي‌کردم ديرتر خوب شوم اما خوشبختانه اکنون از لحاظ جوش خوردن دنده‌هايم خوب شده‌ام و فکر کنم 3 تا 4 روز آينده بهبود يابم. براي اينکه عقب نمانم نرم دويدن‌ را شروع کرده‌ام و اگر اتفاق خاصي رخ ندهد و آقاي دايي صلاح بداند بعد از شکست سپاهان و در بازي برابر فولاد به ميدان بروم. البته الان هم حاضرم در صورت صلاحديد دايي و به خاطر پرسپوليس با دنده اتوماتيک بازي کنم.
    حيدري تاکيد کرد: در مدتي که در ترکيب پرسپوليس نبودم مدافعان عملکرد خوبي را به نمايش گذاشتند. هميشه اگر در زمين باشم مانند يک سرباز براي پرسپوليس تلاش مي‌کنم و در غير اين صورت براي تيمم دعا مي‌کنم.
    وي در جواب ابن سؤال که اکنون در هنگام دويدن مشکل داريد يا خير، گفت: مشکلي ندارم اما اگر بخواهم زودتر از موعد مقرر تمريناتم را آغاز کنم، ‌امکان دارد با يک برخورد مصدوميتم بدتر شود. به همين دليل مراقبم و تا وقتي که دنده‌هايم کاملا جوش نخورد ريسک نمي‌کنم.
    مدافع پرسپوليس خاطرنشان کرد: واقعا مصدوميت بد است. من در چند وقت اخير در بيشترين زماني که خوابيده‌ام 4 ساعت بوده است. هميشه بيدارم چون درد، اجازه خوابيدن به من نمي‌دهد.
    حيدري در ادامه در خصوص بازي فردا مقابل سپاهان هم گفت: ابتدا بايد به تمام همشهريانم در اصفهان و در تيم‌هاي سپاهان و ذوب‌‌آهن خسته نباشيد بگويم چون در ليگ قهرمانان آسيا و ليگ برتر مقتدرانه کار کردند و به نتايج خوبي رسيدند. بي‌شک زحمات ساکت، قلعه‌نويي، ابراهيم‌زاده و مسئولان ذوب‌آهن قابل تقدير است.
    وي يادآور شد: اميدوارم فردا بتوانيم دل هواداران را شاد کنيم. واقعا بي‌انصافي است که بدون جام سال را تمام کنيم. بدون شک يکي از موانع‌ اصلي ما براي رسيدن به قهرماني در جام حذفي سپاهان است و اگر اين تيم را ببريم کارمان راحت‌تر مي‌شود.
    حيدري در پايان درخصوص فينال ليگ قهرمانان اروپا گفت: من طرفدار رئال مادريد هستم . امسال اين تيم با مورينيو حرف‌هاي زيادي براي گفتن داشت ولي ناکام بود و امشب هم طرفدار منچستر هستم.
    ورزش3
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

زارع: از سپاهان ترسي نداريم؛ فقط قهرماني مي‌خواهيم

هافبک پرسپوليس گفت: سپاهان تيم خوبي است اما هيچ ترسي از اين تيم نداريم.

00017366
    مازيار زارع درباره ديدار فردا با سپاهان در جام حذفي اظهار داشت:سپاهان از بازيکنان و کادر فني خوبي برخوردار است و بازي دشواري در پيش داريم. به دنبال برد هستيم و از سپاهان ترسي نداريم چون قهرماني مي‌خواهيم. تنها دغدغه ما اين است که هواداران به ورزشگاه بيايند و پرسپوليس را تشويق کنند. اگر اين اتفاق بيفتد شانس پيروزي ما بيشتر مي‌شود.
    وي در خصوص رقابتش در ميانه زمين با جانواريو گفت: ما به دنبال اين هستيم تا با يک کار تيمي حريف را غافل کنيم. همه بازيکنان سپاهان خوب هستند.
    زارع در پايان در خصوص احتمال حضورش در تيم ملي گفت:‌ انگيزه زيادي براي حضور در تيم ملي دارم و اميدوارم که جزء نفرات کیروش باشم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

سرپرست باشگاه صباي قم استعفا داد

علي زاهدي سرپرست باشگاه صباي قم از سمت خود استعفا داد.
    00031183
    علي زاهدي امروز (شنبه) در گفت و گو با ايرنا، ضمن تاييد خبر استعفايش گفت: پنجشنبه هفته گذشته استعفايم را تقديم هيات مديره کردم که آنها هم با اين استعفا موافقت کردند.
    وي در خصوص دلايل استعفايش تاکيد کرد: استعفاي من هم همانند بسياري از استعفاهايي است که دليل آن مشکلات خانوادگي و شرايط جسماني است.
    سرپرست سابق باشگاه صبا در پاسخ به اين سئوال که گفته مي شود مخالفت شما با واگذاري باشگاه صبا به بخش خصوصي دليل اصلي استعفاست، يادآور شد: من از اول هم گفته بودم باشگاه صبا براي مردم است و کسي حق ندارد مال مردم را به حراج بگذارد. و ما نبايد براي حل مسائل و مشکلات صورت مسئله را پاک کنيم.
    زاهدي ادامه داد: ما پيش از اين اعلام کرديم هر کس که بخواهد به باشگاه صبا کمک کند برايش فرش قرمز پهن مي کنيم، ولي اين که بعضي ها بگويند مي خواهيم باشگاه را بخريم و مالکيت آن را در دست بگيريم، کاملا نادرست است.
    وي در واکنش به اين سئوال که باشگاه صبا دولتي بود و بايد روزي به بخش خصوصي واگذار مي شد، تصريح کرد: اصلا نمي پذيرم باشگاه ما دولتي بوده باشد.
    زاهدي گفت: صباي قم کاملا مردمي بود، چرا که اين باشگاه با کمک هاي مختلفي اداره مي شد که دولت هم مانند سايرين به اين باشگاه کمک مي کرد.
    وي در خصوص شروط واگذاري صبا به بخش خصوصي هم تاکيد کرد: اين که مي گويند باشگاه نبايد از قم خارج شود يا تمرينات در اين شهر برگزار شود فقط براي پاک کردن صورت مسئله است تا کسي به اين کار ايراد نگيرد.
    زاهدي در پايان درباره وضعيت عبداله ويسي سرمربي فصل گذشته اين تيم گفت: تا زماني که در صبا بودم گزينه اول باشگاه براي فصل آينده ويسي بود ولي هيچ قرادادي ميان ما و او امضا نشد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

تاکيد نمايندگان AFC بر به روز شدن اساسنامه باشگاه تراكتورسازي

مدير عامل باشگاه تراکتورسازي تبريز گفت: نمايندگان AFC با دادن نمره قبولي به اين باشگاه، بر به روز شدن اساسنامه باشگاه تاکيد کردند.
    00030836
    ''محمد حسين جعفري'' امروز (شنبه) گفت: نمايندگان AFC صبح روز گذشته به سرپرستي''سوزوکي'' امکانات و تجهيزات باشگاه را بررسي کردند و پس از برگزاري جلسات مختلف با کميته هاي مالي، روابط عمومي و حقوقي، به اين باشگاه نمره قبولي دادند.
    جعفری اضافه کرد: تنها ايرادي که از سوي اين هيات بر باشگاه وارد شد، به روز نبودن اساسنامه باشگاه بود که قرار شد پس از اصلاح و تغيير، ظرف مدت يک ماه به کنفدراسيون فوتبال آسيا ايميل شود.
    وی اظهار داشت: در پايان بازديد روز گذشته، ''سوزوکي'' اعلام کرد حضور مديران فني و توانمند در باشگاه تراکتورسازي تبريز احساس مي شود و ابراز اميدواري کرد تا تراکتورسازي به جايگاه اصلي خود در فوتبال ايران و آسيا دست يابد.
    باشگاه تراکتورسازي تبريز در سال 1349 شمسي (1970 ميلادي) با حمايت کارخانه تراکتورسازي تبريز تاسيس شده است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

جعفري: سعي مي‌كنيم سقف قرارداد را رعايت كنيم

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز گفت: سعي مي‌کنيم سقف قرارداد را رعايت کنيم و اگر نشد در قالب پاداش پول را پرداخت خواهيم کرد.

محمد حسين جعفري درباره اينکه فراز کمالوند دو شرط تسويه حساب با بازيکنان و جذب ليست نفرات درخواستي را براي ماندن در تراکتورسازي عنوان کرده، اظهار داشت: باشگاه تاکنون 70 درصد قرارداد بازيکنان را پرداخت کرده است.
    وي افزود: پرداخت پول به بازيکنان دير و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد. کمالوند هم در تراکتورسازي ماندگار است. ما مذاکره با بازيکنان را آغاز کرديم و تا زماني که قطعي نشود اسمي نمي بريم. همين که توانستيم با بزرگان وارد مذاکره شويم نشان از بزرگي تراکتورسازي و هدف هايي که در نظر گرفته ايم، دارد.
    مديرعامل تراکتورسازي در پاسخ به اين سوال که آيا سقف قرارداد را رعايت مي کنند يا خير گفت: تمام تلاش باشگاه اين است که سقف قرارداد رعايت شود اما اگر قرار باشد با مبلغ بيشتري به توافق برسيم در قالب پاداش براي قهرماني اين مبلغ را مي گنجانيم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

قلعه‌نويي براي تغيير نشست خبري زودتر به تهران آمد

سرمربي تيم فوتبال سپاهان براي اينکه ساعت نشست خبري سازمان ليگ تغيير کند، ديشب به تهران آمد.

00004138
    به گزارش خبرگزاري فارس، سازمان ليگ به دليل سفر سپاهان به تهران در ساعت 17 امروز، ساعت نشست خبري سرمربيان تيم هاي پرسپوليس و سپاهان را 19 اعلام کرد اما امير قلعه نويي براي اينکه اين نشست زودتر برگزار شود دیشب به تهران آمد.
    باشگاه سپاهان هم به سازمان ليگ نامه ارسال کرد که ساعت نشست خبري تغيير کند. سازمان ليگ برتر هنوز بابت تغيير ساعت نشست خبري امروز علي دايي و امير قلعه نويي خبر جديدي اعلام نکرده است.

برگزاري نشست هاي خبري در ساعات پاياني روز مدتي است که از سوي سازمان ليگ انجام مي شود، در حالي که براي پوشش مراسمي که نام "نشست خبري " را يدک مي کشد و براي اطلاع رساني مطلوب، بهتر است اين نشست ها در زمان مناسب برگزار شود.
    تيم هاي پرسپوليس و سپاهان در مرحله يک چهارم نهايي جام حذفي فردا ساعت 19:45 به مصاف هم مي روند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

شريفي‌نسب: با نفت آبادان به توافقات اوليه رسيده‌ام

اميد شريفي‌نسب گفت: براي فصل آينده با مسوولان باشگاه نفت آبادان به توافقات اوليه رسيده‌ام.

00026255
    هافبک آباداني طلايي‌پوشان آبادان گفت: هنوز قراردادي با نفت نبستم. از چند تيم ديگر نيز پيشنهاد دارم، ولي منتظرم تا ببينم باشگاه براي فصل آينده چه طور يارگيري مي‌کند.
    وي بيان‌کرد: در حال حاضر هيچ بازيکني از تيم‌ ما به طور کامل تسويه‌حساب نکرده و هنوز درصدي از مبلغ قراردادشان باقي مانده است.
    شريفي‌نسب ادامه‌داد: طي صحبتي که با مديرعامل باشگاه داشتم اعلام کردم براي من مسايل مالي ملاک نيست و گفتم اگر بخواهم در آبادان بمانم بايد تيم خوب بسته شود چرا که بعدا من و آقاي هوري مورد انتقاد قرار مي‌گيريم و همه چيز سر ما خراب مي‌شود.
    وي گفت: به آبادان عشق و علاقه‌ خاصي دارم و چون فوتبالم را از اينجا شروع کردم دوست دارم در همين جا فوتبالم را به پايان برسانم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

تغيير زمان نشست خبري سرمربيان سپاهان و پرسپوليس

سازمان ليگ زمان نشست خبري سرمربيان دو تيم سپاهان و پرسپوليس را تغيير داد.

00031139 در حالي که قرار بود نشست خبري دايي و قلعه‌نويي از ساعت 19 امروز آغاز شود سازمان ليگ اعلام کرد اميرقلعه‌نويي ساعت 18 و علي دايي ساعت 19 به سؤالات خبرنگاران پاسخ مي‌دهند.
    اين در حالي است که رسانه‌ها به دير بودن زمان برگزاري نشست خبري اعتراض دارند و معتقدند اين موضوع به روند اطلاع‌رساني مطلوب آنها لطمه مي‌زند.
    مسابقه دو تيم سپاهان و پرسپوليس ساعت 19:45 روز يکشنبه و در مرحله يک چهارم نهايي جام حذفي در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.

ورزش3

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

بازديد نمايندگان AFC از باشگاه و قرارداد دوساله نوروزي

نمايندگان کنفدراسيون فوتبال آسيا از باشگاه فولاد خوزستان بازديد کردند.

00026768
    نمايندگان AFC امروز با حضور در اهواز از بخش هاي مختلف باشگاه فولاد و زمين تمرين آن بازديد کردند.
    * وضعيت نهايي بختيار رحماني و آرش افشين که با مصدوميت روبه‌رو هستند تا آخر امروز مشخص مي شود. اين دو بازيکن در اردوي تيم اميد هم فقط نرم دوي انجام مي دادند.
    * سعيد رمضاني که به دليل درگذشت ناصر حجازي از باشگاه فولاد خوزستان مرخصي گرفته فعلا در تهران است. تيم فولاد خود را براي بازي جام حذفي که بايد با برنده ديدار تيم هاي پرسپوليس و سپاهان رو‌به‌رو شود، آماده مي کند.
    * درحالي که گفته مي شود رضا نوروزي براي فصل آينده هنوز تصميم خود را نگرفته تا در فولاد بماند يا خير، حسين ابن قاسم سرپرست تيم فولاد در گفت و گو با خبرنگار فارس اظهار داشت: طبق آئين نامه با بازيکنان زير 28 سال قرارداد دو ساله امضا کرده ايم و با بازيکنان 28 سال به بالا مي توانيم از بين يک تا پنج سال قرارداد امضا کنيم. در باشگاه فولاد هم همه بازيکنان زير 28 سال از جمله نوروزي قرارداد دو ساله دارند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

همه مصاف‌هاي زرد و قرمز در جام حذفي

پرسپوليس و سپاهان تا به امروز 4دوره در جام‌هاي حذفي کشور روبه‌روي يکديگر ايستاده‌اند که دو بار پرسپوليس و دو بار هم سپاهان موفق به شکست حريف شده‌اند.

00023821
    بازي پرسپوليس و سپاهان يکي از مصاف‌هاي خاص و کلاسيک فوتبال ماست که به‌خصوص طي يک دهه اخير و با اوج‌گيري تيم سپاهان، به يکي از دو سه بازي مهم فصل تبديل شده است. مصافي که البته داربي نيست اما فوتبالي‌ها خيلي دوست دارند به تقليد از بازي اينترميلان و يوونتوس (داربي ايتاليا) آن را «داربي ايران» صدا کنند.
    اولين بار؛ حذف سپاهان
    پرسپوليس و سپاهان تا به امروز 4دوره در جام‌هاي حذفي کشور روبه‌روي يکديگر ايستاده‌اند که دو بار پرسپوليس و دو بار هم سپاهان موفق به شکست حريف شده‌اند. اولين رويارويي حذفي اين دو تيم در سال77 اتفاق افتاد که پرسپوليس موفق شد در مرحله يک‌چهارم نهايي آن رقابت‌ها در مجموع دو بازي رفت و برگشت حريف را با حساب 3 بر 2 شکست داده و به نيمه‌نهايي برسد. پرسپوليس در آن دوره با شکست استقلال در فينال قهرمان جام حذفي شد.
    فينال جنجالي85
    ملاقات بعدي زرد و قرمز در جام حذفي در بازي فينال اتفاق افتاد. در جام حذفي85-84 که تا شهريورماه85 به طول انجاميده بود پرسپوليس و سپاهان در روزهاي 15 و 22شهريورماه در تهران و اصفهان روبه‌روي هم ايستادند که هر دو بازي يک بر يک مساوي شد. مهم‌ترين خاطره‌اي که از آن مصاف در ذهن همه باقي مانده صحنه مشکوک به پنالتي در دقيقه118 بازي برگشت بود که مسعود مرادي هيچ اعتقادي به پنالتي به سود تيم تهراني نداشت و سپاهان توانست در ضربات پنالتي حريف را شکست داده و قهرمان شود.
    روزي که قرمزها 4تايي شدند
    سال بعد دو تيم يک بار ديگر و اين بار در نيمه‌نهايي به پست هم خوردند. جالب اين‌که باز هم داوري مسئله‌ساز شد و اين بار هم پرسپوليسي‌ها مدعي بودند که از اشتباه داوري زيان ديده‌اند. بازي نيمه‌نهايي به‌صورت تک‌بازي و در تهران برگزار مي‌شد که پرسپوليس تا دقيقه86 با نتيجه يک بر صفر از حريف پيش بود اما محسن قهرماني با اعلام يک پنالتي مشکوک به سود سپاهان بازي را به وقت اضافه کشاند تا سپاهاني‌ها با هت‌تريک تاريخي محمود کريمي 4 بر يک پيروز شوند و به فينال برسند.
    با شرکت... مازيار قايقران
    و بالاخره آخرين مصاف دو رقيب در جام حذفي هم به همين دو سال پيش بازمي‌گردد که باز هم قرعه ميزباني به نام پرسپوليس خورده بود و اين تيم توانست در تهران با تک‌گل مازيار زارع حريف را شکست داده و به مرحله بعدي برسد. کلا از زماني که قانون رفت و برگشت از جام حذفي حذف شده و مسابقات به‌صورت تک‌بازي انجام مي‌شود در هر سه مصاف پرسپوليس و سپاهان تهراني‌ها ميزبان شده‌اند.
    20مصاف در ليگ برتر
    حالا که صحبت از مصاف‌هاي اين دو تيم شد، بد نيست نگاهي هم به آمار رويارويي‌هاي آن‌ها در ليگ برتر بياندازيم. اين هم آمار 20بازي مستقيم پرسپوليس و سپاهان در 10دوره ليگ برتر:
    سپاهان: 7برد- 8مساوي- 5باخت- 29گل زده- 24گل خورده
    پرسپوليس: 5برد- 8مساوي- 7باخت- 24گل زده- 29گل خورده

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 2 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)