فوتبال باشگاهی ایران(لیگ 11) | 91-90
لیگ 11 از چند وقت دیگه شروع میشه
اخبار نقل و انتقالات و اخبار لیگ 11 در اینجا قرار میگیرد
فوتبال باشگاهی ایران(لیگ 11) | 91-90
لیگ 11 از چند وقت دیگه شروع میشه
اخبار نقل و انتقالات و اخبار لیگ 11 در اینجا قرار میگیرد
امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم
[SIGPIC][/SIGPIC]
درخشان: برخي اوقات ايراد از مديران است نه مربيان
سرمربي تيم شهرداري تبريز گفت: بعضي باشگاهها سه و چهار مربي عوض کردند اما در نهايت به ليگ دسته اول سقوط کردند بنابراين ايراد از مديران آن باشگاه بود.
حميد درخشان امروز در برنامه ورزش و مردم در مورد مسائل مربيان در ليگ برتر اظهار داشت: حرفه مربيگري بسيار پرفشار است و مربي گاهي تا مرز مرگ ميرود و برميگردد. سرمربي وقتي بازنده ميشود يتيم و مسئول همه ناکاميهاست اما زماني که پيروز ميشود همه در برد او سهيم هستند.
وي ادامه داد: برخي باشگاهها مانند پيکان و استيلآذين سه، چهار مربي عوض کردهاند اما در نهايت به ليگ دسته اول سقوط کردهاند. بنابراين مديران آن باشگاهها بايد بروند. اشکال از خود آنهاست نه مربي. آنها بدون آنکه ريشهيابي و آسيبشناسي کنند مربي را تغيير ميدهند اما بايد اين مسائل کارشناسي شود. در روزهاي اول فصل گفته ميشد استيل آذين تيم کهکشانيهاست و اول يا دوم خواهد شد. بهترين بازيکنان ايران در آن تيم جمع شدهاند اما در نهايت ديديم که سقوط کرد. البته بايد قدر حسين هدايتي را دانست که در فوتبال سرمايهگذاري کرد و نبايد او را از فوتبال دور کرد.
وي افزود: اگر فردي مانند عابديني در داماش موفق ميشود به دليل تجربياتش است. او در تيم پرسپوليس تيمداري کرده است اما متاسفانه اکنون برخي افراد نزديک مدير عاملها مدام ميگويند اين مربي را تعديل کن و آن مربي را بياور و در نهايت اين ميشود که تيمي به ارزش 10 ميليارد تومان به ليگ دسته اولي سقوط ميکند و 700 ميليوني ميشود. بنابراين بايد تغيير مربي بر اساس کار کارشناسي شود.
وي در مورد وضعيت تيم پرسپوليس گفت: کادر فني و مديريتي باشگاه زحمت خود را کشيده اما مسائلي پيش آمد که هر کس در جايگاه خودش بايد مانع بروز اين اتفاقات ميشد. من بايد بگويم تغييرات مديريتي بيشتر از تغييرات مربي به باشگاه ضربه ميزند زيرا مربي در نهايت مجري است اما مدير است که تصميم گيرنده است. در اين چند سال چند مدير به باشگاه پرسپوليس آمدند و هر کدام با تفکرات خود باشگاه را اداره کردند نتيجه اين ميشود که پرسپوليس ثبات مديريت نداشته باشد.
درخشان در مورد حضور کيروش در فوتبال ايران و اينکه با او ميتوانيم به جام جهاني برويم گفت: او يک مربي بزرگ در فوتبال دنياست اما بايد ابزار لازم را برايش فراهم کنيم. هيچ کس نميتواند بگويد با حضور کيروش در فوتبال ايران رفتنمان به جام جهاني گارانتي شده است. اگر ابزار لازم برايش فراهم شود 70 تا 60 درصد صعود ما به جام جهاني تضمين ميشود.
درخشان در مورد نمازي دستيار کيروش گفت: کيروش پيش از حضور در ايران با او آشنا بوده و احساس کرده ميتواند با اين مربي موفق شود.
ورزش3
[SIGPIC][/SIGPIC]
قرارداد پيرواني با نفت هفته آينده ثبت ميشود
قرارداد سرمربي تيم فوتبال نفت آبادان هفته آينده در هيات فوتبال هفته آينده ثبت ميشود.
غلامحسين پيرواني با باشگاه نفت آبادان براي فصل آينده به توافق رسيده و قرارداد داخلي با اين تيم به امضا رسانده است.
طبق اعلام علي حکمت مديرعامل باشگاه نفت آبادان، پيرواني که اکنون در شيراز حضور دارد، چهارشنبه هفته پيش رو به آبادان مي رود تا قراردادش در هيات فوتبال آبادان ثبت کند. وي با نفت آبادان براي يک فصل به توافق رسيده است.
[SIGPIC][/SIGPIC]
کاشاني گزينه احتمالي وزارت ورزش و جوانان
سرپرست باشگاه پرسپوليس به عنوان گزينه احتمالي وزارت ورزش و جوانان مطرح است.
به گزارش خبرگزاري فارس، حبيب کاشاني؛ سرپرست کنوني باشگاه پرسپوليس به عنوان يکي از گزينههاي اصلي و احتمالي وزارت ورزش و جوانان مطرح شده است.
کاشاني در مديريت باشگاه، توانست پرسپوليس را به همراه افشين قطبي در ليگ برتر به مقام قهرماني برساند ولي بعد از اين قهرماني از اين باشگاه کنار گذاشته شد.
فصل گذشته نيز پرسپوليس با سرپرستي حبيب کاشاني و سرمربيگري علي دايي در جام حذفي قهرمان شد.
او يکي از اعضاي شوراي شهر تهران است و پيشه اصلي او معلمي است و از کارمندان وزرات آموزش و پرورش محسوب ميشود.کاشاني هميشه خود را يک معلم مينامد.
ورزش3
[SIGPIC][/SIGPIC]
دايي:قهرماني پرسپوليس در گرو عبور از سپاهان است
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:تمام سعي و تلاش خودمان را انجام ميدهيم تا در جام حذفي قهرمان شويم و اين قهرماني ميدانيم که با عبور از سد سپاهان ميسر ميشود.
علي دايي پس از تمرين امروز در خصوص بازي مقابل سپاهان اصفهان اظهار داشت: بازي بسيار سختي را در پيش داريم همانطور که شما مطلع هستيد پس از بازي با پيکان تمرينات ويژه و پرفشاري را دنبال کردهايم و بسيار آماده هستيم تا خودمان را در يک بازي جدي محک بزنيم.
وي افزود: شما ميدانيد ما همين چند روز گذشته در اصفهان به ديدار سپاهان رفتيم به همين دليل شناخت کافي از فوتبال سپاهان داريم همه مطلع هستيد سپاهان امسال تيم بسيار خوب و قدري بوده و بر همين اساس ما روز سختي را در پيش داريم تمام سعي و تلاش خودمان را انجام ميدهيم تا در جام حذفي قهرمان شويم و اين قهرماني ميدانيم که از سپاهان ميگذرد.
دايي افزود: برهمين اساس با انگيزهاي که بازيکنانمان دارند به دنبال شکست سپاهان هستيم همه خوب کار کردند و همه به دنبال اين هستند تا به 3 امتياز بازي برسيم. شما ميدانيد خيلي وقت است که ما بازيکن مصدوم و محروم داريم و اين مورد براي ما امري طبيعي شده است اما اينها باعث نميشود مشکلي به وجود بيايد و تمام سعي خودمان را ميکنيم تا مقابل سپاهان به امتياز لازم برسيم.
وي در جواب اين سوال که آيا بازي روز يکشنبه از بازي اصفهان در ليگ برتر سختتر است يا خير، گفت: ما تجربه بسيار خوبي در آن بازي پيدا کرديم اين تجربه قطعاً روز يکشنبه به درد ما ميخورد و بايد از آن استفاده کنيم تا سپاهان را شکست دهيم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص تشکيل وزارت ورزش و احتمال حضور حبيب کاشاني در رأس آن نيز گفت: من نظر خاصي در اين باره ندارم چون آدم سياسي نيستم و به هيچ عنوان دنبال اين مسائل نيستيم که بخواهم درباره وزارت ورزش و جوانان نظري بدهم. من فقط آروزيم اين است کسي بيايد اين وظيفه مهم را در وزارت ورزش بر عهده بگيرد که بتواند به ورزش ما کمک کند. کساني بايد بيايند که به ورزش ما کمک کنند. بايد کساني در رأس وزارت ورزش قرار گيرند که در ورزش باشند و سابقهشان درخشان باشد. آدمهاي بزرگي بايد بيايند که انشاءالله ورزش ما را به آن سطحي که شايستهاش است برسانند مهمترين چيز در اين موضوع به دست آوردن دل مردم است که وزير ورزشي بايد بيايد و اين کار را انجام بدهد.
وي افزود: مردم ما به نظر من استحقاق خيلي بيشتر از اين حرفها را دارند و بايد هميشه طعم موفقيت در مسابقات مختلف را بچشند. پس باز هم ميگويم کساني بايد در وزارت ورزش حضور يابند که واقعاً به ورزش کمک کنند و سطح توقع مردم را بدانند تا جواب مثبت به آن بدهند.
دايي در پايان در خصوص فينال ليگ قهرمانان اروپا نيز گفت: من دوست دارم فردا بارسلونا قهرمان شود چون فوتبال اين باشگاه را دوست دارم اين باشگاه بالاتر از تمام تيمهاي دنيا و به سبک و کلاس خاصي فوتبال را به نمايش ميگذارد. باتوجه به بازيکناني که دارد خودم هم دوست دارم بارسلونا قهرمان شود. مطمئن باشيد حق بارسلونا است تا به فينال ليگ قهرمانان اروپا بيايد.
[SIGPIC][/SIGPIC]
مظلومي فردا به فتحاللهزاده ليست ميدهد
سرپرست باشگاه استقلال قصد دارد در جلسهاي ليست فصل آينده را از سرمربي تيم بگيرد.
علي فتح الله زاده در يک هفته گذشته به دليل درگذشت مادرش و همچنين درگذشت ناصر حجازي نتوانسته آن طور که بايد و شايد به امور باشگاه استقلال رسيدگي کند.
وي قرار است بعد از اين چند روز، جلسه اي با حضور معاونين و کادرفني استقلال برگزار کند.
قرار است در اين جلسه مظلومي ليست فصل آينده استقلال را به فتحاللهزاده بدهد.
[SIGPIC][/SIGPIC]
درخواست يكونيم ميليون دلاري برانكو از باشگاه مس كرمان
مديرعامل باشگاه مس کرمان گفت: برانکو براي مربيگري در مس دستمزد يکونيم ميليون دلاري از ما خواست.
فتحالله نژادزماني در مورد وضعيت سرمربيگري تيم فوتبال مس اظهار داشت: در اين هفته سرمربي تيم را معرفي خواهيم کرد. قصد داشتيم آخر هفته گذشته با سرمربي تيم قرارداد امضا کنيم اما مرفاوي همچنان براي ما کرشمه ميکند. با اين حال او گزينه اول مربيگري تيم مس است.
وي در مورد شايعه جذب علي دايي و برانکو گفت: علي دايي به کرمان نميآيد. او به تبريز و اردبيل علاقه زيادي دارد و بعيد است حاضر شود در کرمان مربيگري کند اما رقم قرارداد برانکو بسيار بالا است و توان پرداخت چنين دستمزدي را نداريم. برانکو را تست کرديم، ايشان دستمزدي در حدود يک و نيم ميليون دلار ( نزديک به يک ميليارد و هشتصد ميليون تومان) درخواست کرده که باشگاه مس توان پرداخت چنين دستمزدي را ندارد.
مديرعامل باشگاه مس کرمان ادامه داد: فصل گذشته نيز تمام قراردادهاي باشگاه مس طبق سقف قرارداد اعلام شده بود و باشگاه مس هيچ قراردادي را بيش از سقف اعلام شده امضا نکرد.
نژادزماني در مورد اينکه رئيس هيات مديره باشگاه سپاهان اعلام کرده اين باشگاه سقف قراردادها را رعايت نکرده است گفت: ما به اين مسايل کاري نداريم. باشگاه مس اين سقف را به طور دقيق رعايت کرد و فدراسيون فوتبال و ناظران آن ميتوانند در اين زمينه تصميم گيري کنند.
[SIGPIC][/SIGPIC]
آخرين فرصت پرسپوليس و خيز سپاهان براي دومين جام فصل
تيمهاي فوتبال پرسپوليس و سپاهان فردا در مرحله يک چهارم نهايي جام حذفي به مصاف هم ميروند.
پرسپوليس در حالي فردا (يکشنبه) ميزبان سپاهان است که در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا توفيقي نداشته و به همين دليل بازي با سپاهان را ميتوان آخرين فرصت شاگردان دايي دانست.
پرسپوليس در اين فصل دو بار با سپاهان در ليگ برتر روبرو شد که درتهران 4 بر يک به اين تيم باخت و در اصفهان نيز تساوي بدون گل رقم خورد.
پرسپوليس که در ليگ برتر چهارم شد، اگر در اين ديدار پيروز نشود و از جام حذفي کنار برود بايد منتظر باشد که سپاهان يا استقلال قهرمان جام حذفي شوند تا اين تيم با استفاده از چهارم شدن در ليگ برتر به ليگ قهرمانان آسيا راه يابد.
در آن سوي ميدان سپاهان که با اميرقلعهنويي قهرمان ليگ شد به جمع 8 تيم برتر آسيا نيز راه يافت، براي تداوم موفقيتهايش به دنبال پيروزي در ورزشگاه آزادي است.
قلعهنويي اعلام کرد که جام حذفي را هم جدي ميگيرد و نميخواهد به سادگي از دومين جام فصل بگذرد. آنها با روحيه خوبي گام به ميدان ميگذارند و به پشتوانه برد پرگل در ديدار ليگ برتر و موفقيتهاي اخير رو در روي پرسپوليس قرار ميگيرند.
اين بازي ساعت 19:45 فردا در ورزشگاه آزادي آغاز خواهد شد. برنده اين مسابقه پنجشنبه هفته جاري به مصاف فولاد خوزستان خواهد رفت.
[SIGPIC][/SIGPIC]
پيرواني براي فصل آينده به صنعت نفت ليست داد
سرمربي تيم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: ليست بازيکنان مورد نياز خود براي فصل آينده ليگ برتر باشگاه هاي کشور را به باشگاه اعلام کرده ام.
غلامحسین پیروانی اظهار داشت: با تیم فوتبال صنعت نفت برای فصل آینده به توافقات اولیه دست یافته ام به همین دلیل لیست بازیکنان مورد نظر خود را برای فصل آینده به مسئولان این تیم داده ام.
وی افزود: برای فصل آینده به هیچ تیمی فکر نمی کنم چراکه با صنعت نفت برای فصل آینده قرارداد بسته ایم و تیمی خوب را با استفاده از ظرفیتهای فوتبال آبادان و برخی بازیکنان خوبی که قرار است جذب شوند روانه رقابت های لیگ برتر خواهیم کرد.
پیروانی در خصوص فجرسپاسی شیراز که به لیگ برتر صعود کرد هم گفت: 11 سال در خدمت این تیم بوده ام و برای صعودش خوشحال شدم ولی به هیچ وجه به این تیم نخواهم رفت چرا که به صنعت نفت تعهد دارم ضمن اینکه من احساس می کنم در این مدتی که در کنار تیم فجر سپاسی بودم دینم را به این تیم شیرازی ادا کرده ام.
سرمربی تیم فوتبال صنعت نفت بدون اشاره به بازیکن خاصی گفت: به مسئولان باشگاه صنعت نفت گفته ام تعدادی از بازیکنان این تیم جایی در تفکرات من برای فصل آینده ندارند و باشگاه نسبت به خروج آنها از لیست فصل آینده باید اقدام و برخی بازیکنان جدید را جایگزین آنها کنند.
پیروانی تصریح کرد: در صورتی که بتوانیم بازیکنان مورد نظر خود را جذب کنیم می توانیم فصل آینده به نتایج دست پیدا کنیم.
[SIGPIC][/SIGPIC]
بعد از جام حذفي در مورد آينده تصميم ميگيرم
علي حمودي هافبک ملي پوش تيم فولاد خوزستان با بيان اينکه بعد از جام حذفي در مورد تيم آينده ام تصميم گيري خواهم کرد، گفت: از دو تيم مطرح ليگ پيشنهاد دارم .
علی حمودی گفت: قراردادم با تیم فولاد به اتمام رسیده و از دو تیم مطرح لیگ برتری پیشنهادهای خوبی دارم که پس ازجام حذفی در مورد آنها تصمیم گیری خواهم کرد.
حمودی با بیان اینکه نتیجه تیم فولاد درتصمیم ام برای آینده تاثیرگذارخواهد بود اظهار داشت: در صورتی که فولاد قهرمان جام حذفی شود و سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را بدست آورد فصل آینده را در فولاد خواهم ماند در غیر این صورت احتمال دارد به یکی از تیم های تهرانی یا اصفهانی منتقل شوم.
مدافع چپ تیم فولاد خوزستان در مورد دعوت شدنش به اردوی تیم ملی اظهار داشت: من فصل خوبی را همراه تیم فولاد خوزستان پشت سر گذاشتم و در تمامی دیدارهای تیم فولاد در لیگ و جام حذفی حضور داشتم و خوشحالم که توانستم نظر کادر فنی را جلب کنم و تلاش خواهم کرد تا توانایی هایم را در تیم ملی هم ثابت کنم هر چند در پستی بازی می کنم نفرات خوبی در اردوی تیم ملی حضور دارند.
وی در مورد دیدار مرحله نیمه نهایی جام حذفی مقابل یکی از دو تیم سپاهان و پرسپولیس اظهار داشت: بازی مقابل هر یک از این دو تیم دشوار است و تفاوت نمی کند با کدام تیم روبرو شویم ولی کادر فنی برای قهرمانی در جام حذفی برنامه ریزی ویژه ای دارد و تمام تمرکز تیم ما بر روی این هدف متمرکز شده و با قدرت به مصاف هر یک از این دو تیم خواهیم رفت.
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)