راتاتو در مایکروفر
مواد لازم:
پياز= 1 عدد
سير= 2 حبه
بادمجان= 250 گرم
کدو= 150 گرم
گوشت چرخ کرده= 120 گرم
قارچ= 5 عدد
روغن مايع= به اندازه لازم
گوجه فرنگي =1 عدد
جعفري تازه= 2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل =به ميزان لازم
پنير پيتزا(رنده شده)= 2 قاشق غذا خوري
طرز تهيه:
ابتدا بادمجان ها را از چند جا چنگال زده و با پوست روي سه پايه فلزي مخصوص مايکروفر قرار داده و به مدت 7 دقيقه با درجه بالا بپزيد. سپس آنها را بيرون آورده و بگذاريد سرد شوند. پياز و سير را حلقه کرده همراه با روغن داخل ظرف مخصوص بريزيد و و درب آن را بگذاريد به مدت 5 دقيقه با پخت ترکيبي با گريل (و يا تازماني که آنها نرم شوند) بپزيد.در اين مرحله گوشت چرخ کرده و قارچ و بادمجان را که پوست آن را کنده و به قطعات هم اندازه در آورده ايد را اضافه کنيد و در ظرف را بنديد تا به مدت 7 دقيقه با درجه بالا به صورت پخت ترکيبي با گريل بپزد. سپس گوجه فرنگي حلقه شده ، جعفري و نمک و فلفل را اضافه کنيد و روي آن را پنير بپاشيد.در اين مرحله درب ظرف را نبنديد و به مدت 5 دقيقه با پخت ترکيبي با گريل درون مايکروفر بگذاريد.
هم اکنون غذای شما آماده است. مي توانيد آن را با نان ميل کنيد. نوش جان.