نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: پشت پرده تهيه يكي از غذاهاي "مك دونالد"!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #2
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    نوشته ها
    7,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    867
    Array

    پیش فرض

    مصرف غذاهای آماده(فست فودها)علاوه برسلامت جسمی،سلامت روانی رانیزتهدیدمی کند
    ،‌ایده‌ای که در ابتدا موجب شد، فست فودها رواج پیدا کنند، افزایش کارایی بود؛ به طوری که به افراد امکان می‌دهد به سرعت وعده غذایی خود را به پایان رسانده و بتوانند به کارهای دیگر بپردازند. اما در پژوهشی که به تازگی از سوی محققان دانشگاه تورنتو انجام گرفته، معلوم شد: استفاده زیاد از این نوع غذاها می‌تواند اشخاص را کم تحمل و کم طاقت کند. در نتیجه آنها ترجیح می‌دهند؛ محصولاتی را تهیه کنند که در وقتشان صرفه جویی کند اما در عوض میزان صرفه جویی در هزینه را در نظر نمی‌گیرند.
    دکتر چن – بو زونگ دستیار نویسنده این پژوهش خاطرنشان کرد: فست فودها باعث می‌شوند که فرهنگ صرفه جویی در وقت حتی در مواقعی هم که فاکتور زمان چندان اهمیت ندارد در اولویت قرار بگیرد و عجله کردن جزو فرهنگ زندگی مردم شود. مجله سایکولوژیکال ساینس در این باره می‌افزاید که حتی نگاه کردن به اسم شرکت‌های تولید کننده فست فودها این حالت عجولانه و کم طاقتی را در افراد تداعی می‌کند.
    لازم به ذکر است این غذاها حاوی چربی بالا، نمک زیاد، آرد سفید و کم سبوس بوده که غلب با نوشابه و سس عرضه می شود و زمینه را برای ابتلا به بیماری های مختلف به خصوص بیماری های غذایی آماده می کنند.این غذاها بسیار پرکالری هستند، به عنوان مثال یک پیتزا یا ساندویچ ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ کیلوکالری انرژی داشته که با خوردن آن انرژی بیش از حد معمول به بدن می رسد که می تواند موجب چاقی فرد شود همچنین وجود نمک وچربی زیاد در این موادغذایی احتمالا ابتلا به فشارخون را افزایش می دهد.
    سوسیس و کالباس به دلیل مواد افزودنی در بدن تشکیل نیتروژ آمین داده و موجب ایجاد سرطان دستگاه گوارش می شوند.پیتزاهایی که باسبزیجات یا مرغ یا ماهی آماده شده است مصرف شود و مقدار پنیر مصرفی در حد اعتدال باشد. استفاده از غذاهای آماده باعث افزایش کلسترول بد خون و کاهش کلسترول خوب خون شده و بیماری های قلبی و عروقی نیز دراثر افزایش فشار خون، افزایش وزن تصلب شراین ایجاد می شوند. غذاهای آماده ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و دیابت را تشدید کرده و استفاده از نان سبوس دار، میوه و سبزیجات، روغن های مایع و مصرف نکردن نوشابه ها کمک به پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی می کنند.

  2. کاربر مقابل از Sara12 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/