نمانيا ويديچ: هرگز نديده بودم تيمي اينقدر خوب بازي کند
نمانيا ويديچ، کاپيتان منچستريونايتد، پس از شکست تيمش مقابل بارسا در فينال چمپيونزليگ، حريف اسپانيايي را مورد ستايش قرار داد و گفت که آنها تيم بهتر ميدان بودند.
گل های پدرو، مسی و ویا برای چهارمین قهرمانی بارسا در لیگ قهرمانان کافی بود و حتی تک گل رونی نیز نتوانست مانع از آن شود.
ویدیچ در گفتگویی گفت:" بله، آنها بهترین هستند. فکر می کنم ما هرگز تابه حال مقابل چنین تیمی بازی نکرده بودیم. باید به آنها احترام گذاشت. آنها فوتبال خوبی بازی می کنند و شایسته پیروزی بودند.
باید بگویم که آنها بیشتر از ما موقعیت گلزنی داشتند و ما نیز به آنها کمک کردیم. آنها امشب بهتر از ما بودند."
بارسا دو سال قبل نیز منچستریونایتد را در فینال رم با اختلاف دو گل شکست داد و ویدیچ از اینکه تیمش بعد از یک شروع خوب نتوانست بازی را در همان سطح ادامه بدهد، ناراجت است.
" باید صادق باشیم. وقتی به فینال می رسید، به دنبال پیروزی هستید و و ما حالا از اینکه شکست خورده ایم، بسیار ناراحتیم. ما نتوانستیم پیروز شویم اما باید گفت که بارسا بازی بسیار خوبی ارائه داد.
ما تلاش کردیم تا آنها را کاملا پرس کنیم. در بخشی از بازی موفق شدیم اما فکر می کنم روی گل ها نتوانستیم کاری که باید را انجام دهیم. ما به آنها فرصت دادیم تا توپ را در اختیار داشته باشند. آنها توانستند پاس نهایی را بدهند و به سه گل برسند."
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)