بعد از ديدار با سعيدلو
معصومي: به هيچ عنوان با پرسپوليس و كاشاني همكاري نمي‌كنم

کاپيتان سابق تيم ملي فوتسال گفت: ديگر به هيچ عنوان به پرسپوليس نمي‌روم و با حبيب کاشاني همکاري نخواهم کرد.

00028756
بابک معصومي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد ديدار روز گذشته‌اش با رئيس سازمان تربيت‌بدني اظهار داشت: زماني که بيمارستان بودم، سعيدلو به ملاقاتم آمد و گفت هر موقع حالت خوب شد، به سازمان بيا، من هم براي عرض ادب به ديدارش رفتم.
وي ادامه داد: سعيدلو يکي از مديران لايق ورزش است که در مدت حضورش در سازمان تربيت‌بدني کارهاي زيادي انجام داده و تيم‌هايمان در رشته‌هاي مختلف نتايج مطلوبي کسب کرده‌اند.
مربي تيم فوتسال پرسپوليس در ليگ دسته اول که همراه با اين تيم به ليگ برتر صعود کرد و بعد از جمع سرخپوشان جدا شد، تصريح کرد:‌ به هيچ عنوان ديگر به پرسپوليس نخواهم رفت و با حبيب کاشاني همکاري نمي‌کنم، حتي اگر روي تخت بيمارستان باشم از او کمک نمي‌گيرم. کاشاني مي‌خواهد با من قدرت‌نمايي کند، در حالي که زورم به او نمي‌رسد.
بابک معصومي در مورد حسين شمس نيز تاکيد کرد: در ديدار با سعيدلو صحبتي در مورد وي نداشتيم اما اين‌طور که شنيده‌ام قرار است اين دو جلسه‌اي با هم داشته باشند که زمينه بازگشت شمس به تيم ملي فراهم شود.