ریجاب بهشتی در دامان دالاهو( منطقه ریجاب و بان زرده)
یکی از مناطق زیبای استان کرمانشاه منطقه ریجاب و بان زرده است که در یک صد و بیست کیلومتری شمال غربی شهرستان کرمانشاه قرار دارد. اطراف این منطقه به وسیله کوه های سر به فلک کشیده «دالاهو» محصور شده است. این کوه ها دارای قللی برف گیر است و دامنه های آن از جنگ پوشیده شده است.
رودخانه زیبای «سراب ریجاب» - سرچشمه رودخانه الوند – در این منطقه جریان دارد. دره های این منطقه به وسیله درختان انجیر و گردو پوشیده شده است. وجود آثار تاریخی مانند قلعه یزدگرد و زیارت گاه های بابا یادگار و ابودجانه بر زیبایی های این منطقه افزوده است.
برای مشاهده تصویر در اندازه واقعی روی من کلیک کنین
آبشار پیران
آبشار پیران در نزدیکی روستای شالان و ۹ کیلومتری سرپلذهاب در استان کرمانشاه واقع است/ فرود کوهنوردان از بالای سخره و ارتفاعات آبشار پیران/ در نزدیکی آبشار پیران، ویرانه های قصر یزدگرد قرار دارد که قدمت آن به دوران ساسانی می رسد. از جمله جاذبه های این آبشار، فرود کوهنوردان از بالای سخره و ارتفاعات آبشار به پایین است. به طوری که هر سال تعداد زیادی کوهنورد به منطقه زیبا سفر می کنند. برای رفتن به آبشار پیران باید از سرپل ذهاب حدود ۹ کیلومتر به سمت روستای شالان رفت و با حدود یک ربع پیاده روی به منطقه زیبایی که آبشار در آن واقع شده می رسیم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)