راست می گید به خدا....
این بابارضا رو پیداش کنید شام آمادست.تخم مرغ نیمرو با سس کچاب
راست می گید به خدا....
این بابارضا رو پیداش کنید شام آمادست.تخم مرغ نیمرو با سس کچاب
[SIGPIC][/SIGPIC]
آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...
پدر به شوهر نازنین من توهین نکنید اگه این دامادت نبود تو الان سر از خونه سالمندان درمیاوردی.در ضمن ناهار تعطیله فردا بیا...
[SIGPIC][/SIGPIC]
آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...
من هنوز ناهار نخوردم میگی بیا شام؟من ناهار میخوام بعد از اون چای قلیون؟دوماد سرخونه کجایی؟بیا قلیون رو حاضر کن!!!!!!!!!!!1
مثل اینکه یادتون رفته که من هنوز خونه ها و مغازه ها رو و باغ ها رو به نام شما نکردم!
خودم میرم تنها تو خونه ی شمال زندگیم رو میکنم و یک نوکر هم میگیرم !
تو وصیت نامم هم مینویسم تمام دارایئم رو وقف سازمان بهزیستی میکنم!وقتی بیان ماشین زیر پات رو بگیرن اونوقت حالات رو میپرسم دختر !اون روز زیاد دور نیست!
دوماد سرخونه دو تا هم تو شمال ویلا دارم!هاهاها زن جدید از شما بچه های بی وفا خیلی با ارزشتره!
کاش بعد از این که مادرتون مرد زن میگرفتم و تا حالا نگرفتم کاش!ولی به هیچکدومتون از ارث سهم نمیدم
اصلا من رفتم بخوابم من آبم با این بابا رضا تو یه جوب نمیره.آقاجون شما برو همون نوکر بگیری سنگین تری درضمن یادت رفته اون ماشینو رو به خاطر بازگشت پسرمون بهمون هدیه کردی ؟سند 6دانگشم به نام منه...
سندخونمونم که به نام دامادت زدی.فکر کنم پای بساط نشسته بودی تو عالم هپروت بودی اینکار و کردی
[SIGPIC][/SIGPIC]
کاری نکن بگم چه کارهامیکنی
مدارکشم موجود بگم بگم
خرج شما رو هم که چند سال من میدم تو اخرهم شدم داماد سر خونه
در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت
تو تو هپروتی اونا جعلیه برو یک استعالم بگیر!
جوجه رو اخر پاییز میشمرن!حیف اون نوهم که پدر مادری مثل شما دارن!
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)