مواد لازم:
سیب زمینی پخته=5 عدد
پیاز سرخ شده=3 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده=2 قاشق غذاخوری
قارچ ورقه شده=150 گرم
آرد=4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ=2 عدد
مغز نان باگت=به مقدار لازم
نمک و فلفل=به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. سیب زمینی های پخته را با گوشت کوب می کوبیم تا نرم و له شود. سپس پیاز و جعفری خرد شده و قارچ تفت داده را به سیب زمینی اضافه می کنیم.
2. نمک و فلفل را افزوده و ورز می دهیم.
3. از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و به شکل مستطیل در می آوریم.
4. اول در آرد سپس در تخم مرغ و در انتها در مغز نان باگت خرد شده غلت می دهیم و در روغن سرخ می کنیم.
برای خوش طعم تر شدن می توانیم به تخم مرغ نمک و فلفل هم اضافه کنیم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)