مصاحبه مطبوعاتي كادرفني تيمهاي ملي واليبال ايران و ايتاليا
حسين معدني سرمربي تيم ملي واليبال ايران: علي رغم اينكه ما شرايط حضور در مرحله دوم رقابتها را از دست داديم، ما قطعا" تسليم نخواهيم شد و بلافاصله براي بازيهاي آسيايي كه حدود يك ماه ديگر شروع خواهد شد، تمرينات را آغاز خواهيم كرد.
عليرضا نادي كاپيتان تيم ملي واليبال ايران: ما امروز در مقابل يكي از بهترين تيمها بازي كرديم. ما حقيقتا" خيلي خوب بازي كرديم. اما با توجه به مشكلاتي كه در اثناء ست دوم داشتيم ، ما شايستگي حضور در مرحله دوم رقابتها را ازدست داديم.
آندريا آناستازي سرمربي تيم ملي واليبال ايتاليا: هدف اصلي ما پيروزي در هر بازي مي باشد و بنابراين بدرستي بازيكنان ما هميشه در حال تمرين هستند.من افتخار مي كنم كه موفق به پيروزي شديم.، گرچه آن يكي از بهترين بازيهاي ما نبود. من مايلم بويژه به لاسكو، تراويشا، ورميگوليو و سالا تبريك بگويم كه سهم مهمي در نتيجه گيري مسابقه داشتند.
بحث در باره طرح هاي آيند تيم ايتاليا:
من تغييري در نقشه هايم نداده ام، و حقيقتا" امروز به تيمم كمك نكردم زيرا صبح امروز برنامه بدنسازي داشتيم و اين براي آمادگي آنها در مرحله دوم رقابتها در شهر كاتانيا بود. من تصميم گرفتم پارودي امروز بازي نكندزيرا تحت تاثير بيش از حد استرس فيزيكي قرار داشت.
بحث در رابطه با تيمهايي كه اتياليا بايد مقابل آنها قرار گيرد:
آلمان قطعا" رقيبي سطح بالا مي باشد ، همانطوريكه ما در مسابقه هاي آمادگي قبل از رقابتهاي جهاني تجربه كرديم، آنها مربي و بازيكنان بزرگي دارند. پورتوريكو بازيكنان شناخته شده اي دارد، اما من مدت زمان زيادي براي مطالعه در جزئيات موقعيت آنها دارم.
والري ورميگيلويو كاپيتان تيم ملي واليبال ايتاليا: ما دو ست اول را خوب بازي كرديم اما ايران بدرستي موفق به پاسخگويي به حملات ما شد. خوشبختانه، ما راه حل موقيعيت پيش آمده را پيدا كرديم و مسابقه را بستيم. من مايلم كه به آنها تبريك بگويم و خوشحال از اين هستم كه تمركز پيدا كرديم و مسابقه را برديم.
صحبت در رابطه با مرحله بعد:
قبل از رقابتها، بديهي است كه شناختي از تيمهاي رقيب نداشتيم. اما شخصا" فكر مي كنم كه احتمالا" رقابتهاي خوبي را در مقابل تيمهايي كه در گروه ما حضور دارند برگزار نماييم. ما فرصت اين را خواهيم داشت كه براي هر مسابقه با شرايط خودش، آمادگي پيدا كنيم زيرا هر تيمي با بهترين نفرات خود بازي خواهد كرد.