دانشمندان مواد شیمیایی را در میوهها و سبزیجات شناسایی کردهاند که از بروز آلزایمر پیشگیری میکنند. به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، یک متخصص انگلیسی بیماریهای زوال عقل در یک کنفرانس علمی خطاب به دانشمندان اعلام کرد: گروهی از مواد شیمیایی را در بسیاری از میوهها و سبزیجات و هم چنین در چای و کاکائو شناسایی کرده است که این مواد میتوانند از مغز در برابر بیماری آلزایمر محافظت کنند.
دکتر روبرت ویلیامز خبر کشف این مواد را در نشست تابستانی انجمن داروشناسی انگلیس در ادینبورگ اعلام کرد.
وی میگوید: این مواد شیمیایی که نوع خاصی از فلانوئیدها هستند در گیاهان و میوههای حاصل از آنها یافت میشوند که میتوانند اثرات شفابخش و درمانی برای مبتلایان به آلزایمر داشته باشند.
دکتر ویلیام که بیوشیمی دان دانشکده کینگز لندن است در بررسیهای خود بیولوژی فلاوونوئیدها را به طور مفصل بررسی کرده و تاکید دارد که نتایج این تحقیق بسیار قویتر و قابل اطمینانتر از بسیاری از مطالعات قبلی است که در این زمینه انجام گرفتهاند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)