عکس و بیوگرافی اندر تیکر
همون طور که شايد بدونيد UnderTaker يکي از افسانه هاي WWE هست و WrestleMania Legend بهش ميگن چون 14 رستل منيا شرکت کرده و همه رو برده.
البته اگه ببازه باز هم افسانه ميمونه.
اون با کمک پال بيرر(Paul Bearer) در روز تولدش در لوس آنجلس-کاليفرنيا تونست Hacksaw" Jimmy Snuka" رو شکست بده.
البته تقلبي صورت نگرفت و بيرر منيجر بود.
بيرر اين جا هم منيجر بود.
هاروي ويپل من منيجر گنزالس و بيرر منيجر UnderTaker بودند.
تد دي بيس منيجر کينگ کونگ UnderTaker منيجر نداشت.
بيرر باز هم منيجر بود.
سيد گفت که من تنها کسي هستم که از UnderTaker نميترسم.
و همون شب در مسابقه ش قهرماني رو به UnderTaker باخت.
بيرر منيجر کين بود.
البته بيگ باس من بعد برگشت و مرگش دليل ديگه اي داره.
اين مسابقه Handicap بود و UnderTaker يه کمک کوچيک هم از يک استراليايي تازه وارد به نام Nathan Jones گرفت.
1 - اولين رستل منيا که شرکت کرد سال 1991 رستل منيا 7 بود. 2 - 5 آوريل 1992 در رستل منيا 8 در اينديا پليس-اينديانا تونس Jake Roberts رو شکست بده. 3 - 4 آوريل 1993 در رستل منيا 9 در لاس وگاس-نوادا تونست Giant Gonzalez رو شکست بده. 4 -2 آوريل 1995 در رستل منيا 11 در سيويک سنتر-هارت فورد تونست کينگ کونگ باندي رو شکست بده. 5 - 31 مارس 1996 در رستل منيا 12 تونست ديزل(نش) رو شکست بده. 6 - 23 مارس 1997 در در رزمنت-هاريزن در رستل منيا 13 UnderTaker مسابقه سر WWF Heavyweight Title با Sid داشت. 7 - 29 مارس 1998 در رستل منيا 14 در در بوستون در مسابقه اي که به برادر مقابل برادر معروفه UnderTaker برادر نصفه ي خودش کين رو شکست داد. 8 - 28 مارس 1999 در رستل منيا 15 در فيلادلفيا UnderTaker مرحوم Big Boss Man رو در يک مبارزه ي Hell In A Cell شکست داد و آخرش بيگ باس من رو دار زد. 9 - 1 آوريل 2001 در رستل منيا 17 در هاستن تکزاس زادگاه خود UnderTaker اين بار نوبت HHH بود که از UnderTaker شکست بخوره. 10 - 31 مارس 2002 در رستل منيا 18 در تورنتو-کانادا ريک فلر از UnderTaker در يک مسابقه ي بدون DQ شکست خورد. 11 - 30 مارس 2003 در رستل منيا 19 A-Train و Big Show از UnderTaker شکست خوردن. 12 - 14 مارس 2004 در رستل منيا 20 باز هم نوبت کين بود که در يک برادر در مقابل برادر ديگه از UnderTaker شکست بخوره. 13 - 3 آوريل 2005 در رستل منيا 21 در شيکاگو رندي اورتون که سر کل کل اين که ميخواست رکورد UnderTaker رو بشکونه با اون مسابقه داد.حتي با اين که باباش با دست گچ گرفته کوبوند تو سر UnderTaker باز هم شکست نخورد و برنده شد. 14 - اخرين بار هم همين امسال تونست Mark Henry رو شکست بده .
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)