شرکت معتبر Polarbit پنج بازی استثنایی با گرافیک عالی با فرمت SIS و SISX واسه سیمبیان S60V5 روانه ی بازار کرده:

1-
Raging Thunder
Armaggedon Squadron- 2
Toonwarz- 3
Iron Sight- 4
Wave Blazer- 5

حجم این بازیها به ترتیب 2, 8, 7, 15و 5 مگابایت هست با پشتیبانی کامل تاچ و استفاده از سنسور گوشی...

این بازیها برای نصب نیاز به فایل Game Api دارن. شما میتونید هر کدوم از این بازیها رو به راحتی دانلود و اجرا کنید. ولی اگر بخواین هر 5 تا بازی رو با هم داشته باشین روی گوشی, به مشکل بر میخورید... چون هر بازی فایل Game Api مخصوص خودش رو داره و بعد از نصب هر بازی با فایل Api مخصوص به خودش, وقتی میخواین بازی بعدی رو نصب کنید با ارور آپدیت (Update Error) مواجه میشید. در ضمن در مواردی فایل Api تو خود فایل خام بازی گنجانده شده و در این مورد شما فقط میتونید 1 بازی رو نصب کنیدnarahat

من راهی رو پیدا کردم که شما بتونید هر 5 تا بازی رو بدون مشکل نصب و فایل Api روی گوشیتون داشته باشین و ازشون لذت ببریدtashvigh

توجه کنید که این بازیها قبلا در انجمن ضمیمه شدن ولی شما وقتی میخواین همه ی اونها رو با هم داشته باشین موقع نصب به مشکل بر میخورین و با ارور آپدیت مواجه میشین...

من فایل خام این بازیها رو با مشخصات ویژه ای پیدا کردم. بدین صورت که فقط یکی از اونها فایل Api رو بصورت مستتر داشته باشه و بقیه ی فایلها Api نداشته باشن.

برای نصب این بازیها مراحل زیر رو با دقت انجام بدین:

1- ابتدا پک 37 مگابایتی که واستون آپلود کردم رو دانلود و از حالت فشرده خارج کنید. این پک شامل هر 5 بازی بصورت UNSIGNED میباشد. پس حتما حتما هر 5 فایل رو ساین کنید.

2- سپس فایلهای خام ساین شده رو با USB به گوشیتون انتقال بدین.

3- در مورد نصب بازیها باید حتما توالی خاصی رو رعایت کنید:

A) ابتدا بازی Armaggedon Squadron رو نصب کنید.
B
) بعد بازی Iron Sight رو نصب کنید.
C) الان باید حتما بازی ToonWarz رو نصب کنید.
نکته ی بسیار مهم اینجاست که موقع شروع نصب این فایل از شما سوال میشه که آیا میخواین Api رو نصب کنید که شما باید حتما حتما تیک game api رو بردارید تا فقط فایل خام بازی نصب بشه.
D) حالا بازی Raging Thunder رو نصب کنید.
ٍE) و در آخر بازی Wave Blazer رو نصب کنید.

دوستان توجه داشته باشین که در صورت عدم رعایت توالی فوق و توضیحات ارائه شده با Update Error مواجه میشین و بازیها نصب نمیشن.

بازم تاکید میکنم که فایل خام بازیها بصورت Unsigned آپلود شدن و باید حتما همشون رو قبل از نصب, ساین کنید.

این روش رو روی 5800 خودم چندین مرتبه امتحان کردم و جواب داده.
امیدوارم بتونید با این روش هر 5 تا بازی رو بدون هیچ مشکلی نصب کنید و ازشون لذت ببرید.

102206d1300544347 0102207d1300544347 1102208d1300544347 2102209d1300544347 3102210d1300544347 4

[DOWN]http://forum.gsmaria.com/attachments...rbit-games.zip[/DOWN]