مواد لازم - براي چهار نفر

• 350 گرم فيله بوقلمون
• نصف پيمانه برگ پيازچه خرد شده
• 1 يا دو فلفل چيلي قرمز يا سبز ريز خرد شده
• يك چهارم قاشق چايخوري نمك
• 1 قاشق سوپخوري روغن
• يك چهارم فنجان آرد سفيد
• نصف ليموترش ورقه شده (در صورت تمايل






روش تهيه
1. فيله را از پهنا به صورت چهار دايره ضخيم ببريد. اين دايره ها را در يك كيسه فريزر قرار داده و با يك بيفتك كوب، بر روي آنها بكوبيد تا پهن شده و به قطر 1 سانتيمتر درآيند.



2. قطعات بوقلمون را از كيسه خارج كرده و روي آنها را به طور مساوي با پيازچه، فلفل و نمك بپوشانيد، آنها را مجددا در كيسه قرار داده و بكوبيد تا به قطر نيم سانتيمتر برسند.



3. روغن را در يك ماهيتابه بزرگ و ضخيم داغ كنيد. قطعات بوقلمون را به آرامي درون آرد بزنيد و آهسته آرد اضافه آن را بتكانيد.



4. قطعات را داخل روغن گذاشته و روي حرارت متوسط به مدت 10 دقيقه سرخ كنيد. در ميانه سرخ كردن آنها را يك مرتبه برگردانيد.



در صورت تمايل آنها را با قطعات ليمو تزيين كرده و بلافاصله سرو كنيد