چغندر 6 عدد
پياز 2 فنجان
آب 1.5 ليتر
خامه ترش 1 فنجان
كاهو 250 گرم
جعفري ساطوري شده 2 قاشق سوپخوري
شويد يا شبت 2 قاشق سوپخوري
سركه 2 قاشق مربا خوري
شكر 2 قاشق مربا خوري
سيب زميني 3 عدد
تخم مرغ پخته 2 عدد
نمك 1.5 قاشق مربا خوري
طرز تهيه : چغندر خرد کرده ، پياز
سرکه ، نمک ، شکر و آب را در يک ماهي تاوه بريزيد و روي حرارت ملايم مدت 45 دقيقه بپزيد تا چغندر نرم شود ، سپس بگذاريد سرد شود .آنگاه خامه ترش بآن مخلوط نموده سيب زميني ، کاهو و تخم مرغ را بريزيد و در يخچال بگذاريد . موقع آوردن سر سفره ، رويش جعفري خرد کرده و يا شبت خرد کرده بريزيد
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)