کباب برگ


مواد لازم

گوشت راسته یک کیلو

دنبه دویست گرم

پیاز رنده شده دو عدد

نمک و زعفران مقداری
روغن داغ و آبلیمو مقداری

گرد انجیر کال یک قاشق سوپخوری

روش تهیه

گوشت لخم را به ضخامت یک سانتی متر قطعه کرده پیاز رنده شده و گرد انجیر کال برای ترد کردن و لذیذ شدن را مخلوط نموده و برای شش ساعت در یک کاسه ی بزرگ چینی یا پلاستیک بریزید سپس ماست زعفران و آبلیمو را بر آن ریخته و پس از شش ساعت دو قطعه گوشت و یک ورقه دنبه را به سیخ کشیده چند سیخ بدین ترتیب آماده کرده روی آتش ذغال کباب کنید و روغن داغ یا کره به آن بزنید هر گاه قطرات روغن از کباب روی آتش ریخت سیخ کباب را روی نان گذاشته کمی فشار دهید تا چربی آن گرفته شود سپس سیخ را دوباره روی آتش بگذارید و همین که به اندازه کافی سرخ شد بر آن قدری نمک زده سر سفره ببرید