آب را جوش بیاورید. گوشت و قارچ خرد شده را اضافه کنید. بلافاصله پس از آن، سس ماهی و عصاره مرغ را نیز بیافزایید. در انتها، فلفل ها را افزوده و به مدت 10 دقیقه بجوشانید.
مناسب برای:

۲ نفر


مواد لازم:

  • 600 میلی لیتر آب
  • پرک فلفل چیلی
  • یک مشت قارچ شیتاکی
  • یک مشت گوشت گوساله
  • 4 تا 5 قطره روغن کنجد
  • یک قاشق چایخوری سس ماهی
  • قرص عصاره مرغ




چه چیزی بخرید:
قارچ شیتاکی, گوشت گوساله



نام انگلیسی این غذا:
Miso Soup