خطر ابتلا به سرطان خون در زنان كشاورز بيشتر است دانشمندان و متخصصان علوم پزشكي هشدار دادند: زناني كه در كارهاي كشاورزي شركت دارند بيشتر در معرض ابتلا به سرطان هستند.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، ‌محققان و متخصصان دانشگاه ماسي تاكيد كردند كه بر اساس تازه‌ترين يافته‌ها، زناني كه در بخش كشاورزي فعاليت مي‌كنند با بالاترين حد خطر ابتلا به سرطان خون مواجه هستند. اين يافته حاصل جديدترين تجزيه و تحليل انجام شده از سوي مركز تحقيقات بهداشت عمومي دانشگاه ماسي است.
براي اين تجزيه و تحليل پزشكي - تحقيقاتي،‌ پژوهشگران از سال ۲۰۰۳ با مصاحبه از ۲۲۵ بيمار سرطاني در گروه‌هاي سني ۲۵ تا ۷۵ ساله به جمع آوري اطلاعات مبادرت ورزيدند و سپس ۴۷۱ شركت كننده را از كل جمعيت به طور اتفاقي انتخاب كردند. آنها دريافتند: خطر ابتلا به سرطان خون در بين باغداران تجاري و پرورش دهندگان قلمستانها چهار تا پنج برابر بيشتر از جمعيت كلي مردم است.
محققان دريافتند: كشاورزاني كه محصولات را براي تجارت پرورش مي‌دهند و پرورش دهندگان سبزيجات هر كدام با درصدهاي متفاوتي در معرض اين خطر قرار دارند. ديو فك لين، محقق اصلي اين پژوهش خاطرنشان كرد: پرورش دهندگان و كشاورزان تجاري ۸/۱ برابر بيشتر با خطر ابتلا به اين سرطان دست به گريبان هستند و شايد علت آن تماس، زياد با آفت كش‌ها است.
محققان هم چنين تاكيد كردند كه اين خطر به طور كلي در زنان ۴/۳ برابر بيشتر از مردان است. نشريه دانشگاه آكسفورد با حمايت انجمن بين‌المللي همه گيرشناسي نتايج اين تحقيقات را منتشر كرده است.