فرهنگ > تلویزیون - برنامه خنده بازار از برنامه های طنز ویژه نوروز است که به شوخی با برنامه های تلویزیون از جمله نود ،هفت ،دو قدم مانده به صبح ،قوی ترین مردان ایران وبرنامه های صبحگاهی و آشپزی تلویزیون می پردازد.
به گزارش پارس توریسم، این برنامه در آخرین قسمتش که به شوخی با برنامه سینمایی هفت میپرداخت از کنار مهران مدیری و مجموعه ی قهوه تلخش نیز بی تفاوت نگذشت و به سراغ این کارگردان و بازیگر هم رفت.
مهران مدیری که حدو د دو دهه قبل با برنامه نوروز ۷۲و ساعت خوش به شوخی و هجو برنامههایی چون مسابقه هفته ، تقویم تاریخ و...پرداخته بود،خالا شاهد پخش برنامهای در تلویزیون است که به شوخی با خودش پرداخته و در واقع سر به سر او میگذارد .
برنامه خنده بازار ،قسمتی به نام « هشت» دارد که در واقع هجو برنامه هفت جیرانی است . مهمان آخرین برنامه هشت فردی بود که کار گردان سریال « چای شیرین» (یاد آور قهوه تلخ )معرفی شد و خود او در معرفی آثار قبلی اش « مرد یک چهره» ،«مرد دوچهره» ،«بلدر چین»و «شبهای بره» معرفی کرد که یاد آور سریالهای مرد هزار چهره ،شبهای برره و پاور چین مهران مدیری بود .
جالب است بدانید بازیگرانی که در برنامه «خنده بازار» نقشهای جیرانی و مدیری و فراستی را بازی میکردند به خوبی توانسته بودند به قول معروف شبیه آنها حرف زده وحرکات دست و صورت و واکنشهایشان تقلید کنند. این بازیگران اتفاقا شباهت بسیاری به آنها نیز داشتند.
در ادامه برنامه هشت فریدون جیرانی از مهران مدیری می خواهد که بخواند و وقتی شروع به خواندن میکند مسعود فراستی در تحلیل صدای مدیری با همان لحن همیشگیاش در برنامه هفت میگوید : «صدایش مثل مقوا بود اصلا در نیامده بود .»
دیالوگ معروف مدیری یعنی جان من کپی نکنید نیز دراین برنامه تکرار میشد و بازیگری که نقش مدیری را در خنده بازار تقلید میکرد با لحن بسیار بامزهای همانند مهران مدیری قهوه تلخ صحبت می کند .
در جایی از برنامه مهران مدیری با لحن مقتدرانهای به جیرانی میگوید : «من نویسنده وکار گردان هستم وتهیه کننده هم خواهم شد تا چشمات در آد .»
درادامه جیرانی از مدیری میپرسد که شنیدم تو کلکسیون سوسک نگه میداری و مدیری میگوید من از بچگی به نگهداری این جانورها مثل سوسک ومارمولک علاقه داشتهام .
در پایان برنامه هشت ،فراستی سوسکی را کشت واین موضع با واکنش تند مدیری مواجه شد ودر گیری به وجود آمد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)