دره بابا عباس - خرم آباد دره مشهور «باباعباس» در فاصله هشت کیلومتری جنوب باختری شهر خرم آباد به سوی کوهدشت و در میان دو کوه، واقع شده است.



کوه شمالی این دره، سفید کوه نام دارد. در ابتدای دره و در سینه کش «سفید کوه» دخمه ای در کوه کنده اند و در اطراف آن، چند ستون و یک چهار دیواری به وجود آورده اند. گفته می شود این بنا، پرستشگاه آیین «مهری» یا میتراییسم بوده است. راهی که از گذرگاه کوهستانی به دره و دخمه می رسد، «دختر راه» نام دارد. هم چنین، راهی دیگر نیز به آن منتهی می شود که «داباره» نامیده می شود.


دره و غار ویزنهار - کوهدشت کوه «ویزنهار» رومشکان از توابع کوهدشت، سه دره عمیق دارد که چین خوردگی*های گوناگون دارد.دره باختری، از دو دره دیگر اهمیت بیش تری دارد


زیرا در انتهای این دره و در قسمت بن بست آن، غاری است که در سینه کوه کنده شده که چشم انداز و دیدگاه آن سراسر دره را در بر گرفته است. از میان*دره، راهی برای رسیدن به غار وجود ندارد و ارتفاع دهانه تا سطح دره نزدیک به 20 متر است. در انتهای بن بست دره، دریچه*ای است که پله های سنگی آن به طرف غار منتهی می شوند و تا محوطه غار امتداد می یابند. این پله ها با چند پیچ حساب شده، دره را به غار متصل می کنند. در گذشته، کسی از وجود این پله ها آگاهی نداشت، ولی به طور تصادفی این دریچه پیدا شد. سطح داخلی غار، چندان وسیع نیست، اما قسمت هایی از دیواره آن را تراشیده و صاف کرده اند، به طوری که می توان به آسانی در داخل آن گردش کرد و اثری بسیار جالب توجه و عجیب از دوره باستان را نظاره*گر شد که از ارزش جهانگردی زیادی برخوردار است.