نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 316

موضوع: تاپیک هواداران استقلال

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array

فتح‌الله‌زاده: كمپ باشگاه استقلال درست شود 50 صاحب ديگر پيدا مي‌كند

سرپرست باشگاه استقلال درباره اينکه گفته مي‌شود کمپ باشگاه استقلال صاحب ديگري پيدا کرده گفت: کمپ درست شود 50 صاحب ديگر پيدا مي‌کند.
    علي فتح‌الله‌زاده درباره اينکه آيا امروز جلسه کميته انضباطي مجتبي جباري و بيژن کوشکي برگزار شد يا خير اظهار داشت: به دليل مشغله‌اي که در باشگاه بابت سفرهايمان در پيش داريم و آقاي پورحيدري درگير مقدمات سفر به رياض بود، جلسه‌ کميته انضباطي جباري و کوشکي به بعد از سفر به عربستان موکول شد. مطمئن باشيد طبق مقررات و آيين‌نامه‌اي که باشگاه استقلال دارد در مورد اين دو بازيکن تصميم‌گيري مي‌شود.
    فتح‌الله زاده درباره سفرهاي استقلال و مشکلاتي که باشگاه با آن روبرو است گفت: اکنون باشگاه درگير رواديد سفر به عربستان است و متأسفانه سفارت عربستان تا اين لحظه اعلام نکرده که آيا کاروان استقلال رواديد گرفته‌اند يا خير. من از فدراسيون خواسته‌ام اين موضوع را به afc انتقال دهند چون اين نمي‌شود که در فاصله 4 روز مانده به سفر هنوز از برنامه خود باخبر نباشيم.
    وي تصريح کرد: دنبال بازي سوم خود مقابل نيز بنيادکار ازبکستان هستيم. بايد به فکر بازي برگشت با اين تيم هم باشيم. از طرفي بازي با سايپا را هم در پيش داريم. رسيدگي به اين کارها واقعا کار راحتي نيست.
    سرپرست باشگاه استقلال در ادامه درباره عملکرد اين تيم مقابل مس کرمان گفت: مقابل مس ما چند موقعيت تک به تک داشتيم که متأسفانه نتوانستيم درست از آن استفاده کنيم. مس تيم خوبي است و بازيکنان خوبي هم دارد. ما بايد اين تيم را مي‌برديم. البته بعد از بازي با السد قطر بازيکنان استقلال به دليل نبود زمين تمرين مناسب و بارندگي در تهران در چمن مصنوعي تمرين کردند و ما در اين مدت هر جا دنبال زمين بوديم نتوانستيم چمن مناسبي پيدا کنيم.
    فتح‌الله زاده درباره اينکه گفته مي‌شود کمپ باشگاه استقلال صاحب ديگري پيدا کرده گفت: اين کمپ براي استقلال است و اصلا نمي‌خواهم در اين باره صحبت کنم.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: