سازنده : Guerilla Games
ناشر : Sony Computer Entertainment
تاریخ انتشار : February 22, 2011
PS3
سری عنوانهای Killzone را می توان جزو برترین FPS های کنسولی به شمار آورد. این عنوان با تکیه بر گرافیک و گیم پلی قوی و درگیر کننده , گیمرهای زیادی را به خود جذب می کند. نسخه ی اول این عنوان برای اولین بار بر روی کنسول PS2 عرضه شد و توانست تا حدودی موفق عمل کند و همین امر باعث شد تا شرکت سازنده این عنوان را ادامه دهد و در سال 2006 یک نسخه از بازی به نام Liberation را برای PSP و در سال 2009 نسخه ی دوم این عنوان را به صورت انحصاری برای PS3 معرفی کند. Killzone 2 بازی ای بود که مورد توجه منتقدین صنعت گیم قرار گرفته و از همه لحاظ تحسین شد. حال چند ماهی می شود که نسخه ی سوم این عنوان به صورت انحصاری برای PS3 تایید شده و در نمایشگاه E3 به صورت کامل و رسمی رونمایی شد. استفاده از تکنولوژی های Move و 3D در این بازی باعث شده است تا تجربه ی این نسخه از بازی بیش از حد جذاب شود و تمامی گیمرهای دنیا را چشم به راه نگاه دارد. داستان این نسخه از بازی دقیقآ پس از نسخه ی دوم روایت می شود. رهبر گروه هلگاست یعنی Visari مرده است و دو تن از فرماندهان بزرگ هلگاست، جای او را گرفته اند. شهر در خطر است و سربازان سرسخت هلگاست ها روز به روز قوی تر می شوند ! سرباز Sev که عضوی بزرگ از گروه ISA می باشد حال دست به کار شده و با کمک هم تیمی های خود سعی بر این دارد تا مانع پیشرفت هلگاست ها شود و شهر را از دست آنان نجات دهد. گرافیک این نسخه از بازی بسیار چشم نواز و دیدنی است ! بافت ها عالی کار شده اند و همگی افکت ها نظر ما را به خودشان جلب می کنند ! گیم پلی و محیط دیگر خسته کننده نمی شوند و همه چیز جدید است. در بازی می توانید از وسایل هوایی همچون جت پک ها و تیربارها استفاده کنید و همچنین استفاده از چاقو و کشتن به صورت مخفیانه در بازی موجود است. امید بر این است که این شماره از بازی همانند گذشته به یکی از بزرگترین عنوانهای انحصاری Sony و PS3 تبدیل شود و بار دیگر Guerilla Games را سرفراز کند و قطعآ چنین چیزی اتفاق خواهد افتاد.
آریا : من هم مثل خیلی های دیگه اوائل زیاد جذب KZ3 نشدم ولی این چند وقته با دیدن ویدئوهای گیم پلی بدجوری طرفدارش شدم ! با اینکه KZ2 رو هنوز بازی نکردم و به نظرم خسته کننده میاد , ولی KZ3 با جو فوق العاده خودش و بهبودهای مختلف در زمینه گیم پلی نظرم رو عوض کرده.
بابک : نمایش های اول بازی زیاد برام جالب نبود، اما این دو سه تریلر اخیرش نظرم را عوض کرد. شوتینگ بازی خیلی روانتر از قبل شده و تنوع رنگ بندی و محیط ها هم زیبا تر شده. روند بازی هم ظاهرا دلچسبت تر شده. کلا بر خلاف شماره دوم از این یکی خوشم اومده و منتظرش هستم.
برهان : عنوان محبوب سونی به طور حتم در فوریه امسال به موفقیت چشم گیری دست خواهد یافت زیرا با تغییرات مفید و موجه در بازی و تزریق کردن حیات دوباره به بخش داستانی شاهد اوج گیری این سری خواهیم بود.
حمیدرضا : پشتیبانی از دو تکنولوژی پیشرفته ی Move و 3D باعث شده تا PS3 فن ها برای عرضه ی این عنوان لحظه شماری کنند. من تنها نسخه ی اول بازی را تجربه کردم و خاطرات بسیاری از آن دارم. نظری در رابطه با این عنوان ندارم و تنها برایش آرزوی موفقیت می کنم.
حمید : این بار علاوه بر گرافیک دیدنی، گیم پلی و تنوع مراحل به شدت بالا رفته. انتظار بالایی از این بازی دارم.
فردین : امیدوارم همانند شماره دوم بازی وقتی صحنه آغازین بازی رو می بینم فکم بیوفته!
کسری : KZ2 مشکلاتی در زمینه گیم پلی داشت و بدتر از همه ان کنترل مزخرفش بود. با این وجود بازی جذابی بود و یکی از بهترین بازی های انحصاری بود که عرضه شد. فکر کنم اوج هنر سازندگان را در قسمت سوم ببینیم.
ماکان : Killzone 2 که بهترین FPS کنسولی بود که من در تمام عمرم تجربه کردم! خوشبختانه Guerilla Games در نمایشهای بازی به خوبی نشون داده تو بازی جدید حرفهای بسیار زیادی برای گفتن داره و سورپرایزهای بسیار جالبی برای طرفداران مجموعه ترتیب داده، از جت پک، نبردهای تن به تن و محیطهای برفی گرفته تا مبارزه با غولهای چند صد متری! گرافیک بازی نیز رسما کلکسیونی از برترین افکتهای روزه که تصور همه آنها به صورت 3D مو رو بر تن هر گیمری سیخ میکنه!
محمد : من عاشق بازی های سینمایی هستم، این بازی همون چیزهایی را داره که من دوست دارم!
محمد حسین : بتای K3 به من یکی به خوبی ثابت کرد که ساعات زیادی رو در سال 2011 در حال بازی کردن بخش چند نفره این عنوان هستم و نمایش های جدید بخش داستانی که هر کسی رو مات و مبهوت کرده جای هیچ شکی رو باقی نمی زاره که K3 یکی از عنوان های درجه یک سونی برای سال بعده.
مرتضی : گیم پلی خیلی روون شده! مهمترین چیزی که واقعا توی نسخه های قبلی زجرم داد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)